ID articol: 2271812 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Simptome

Pe un pe care se execută Windows Vista, Centrul de securitate Windows vă avertizează că este dezactivat Paravanul de protecție Windows. Când faceți clic pe Activare acum în Centrul de securitate Windows pentru a activa Paravanul de protecție Windows, primiți următorul mesaj de eroare:
Centrul de securitate nu poate activa Paravanul de protecție Windows.

În consola Servicii, observați că serviciul Paravan de protecție Windows nu se execută, chiar dacă serviciul este configurat pentru a porni automat. Când porniți manual serviciul Paravan de protecție Windows, primiți următorul mesaj de eroare:
Windows could not start the Windows Firewall on Local Computer. Pentru mai multe informații, examinați jurnalul de evenimente al sistemului. Dacă acesta este un serviciu non-Microsoft, contactați distribuitorul serviciului și consultați codul de eroare 5 specific al serviciului.
Notă Pentru a deschide consola Servicii, faceți clic pe Start
Reduceți imagineaMăriți imaginea
butonul Start
, faceți clic pe Executare, tastați Services.msc, apoi faceți clic pe OK.

Cauză

Această problemă poate surveni în cazul în care contul care este utilizat pentru a porni serviciul Paravan de protecție Windows nu are permisiuni pentru a accesa intrările din registry corelate.

Rezoluție

Diagnosticare și remediere automată a problemei

Pentru a remedia automat problema, faceți clic pe imaginea Fix-It de mai jos. Dacă apare o notificare de securitate, faceți clic pe Executare.


Microsoft Fix it 9810866

Informații suplimentare

Pentru mai multe informații despre Paravanul de protecție Windows pentru Windows 7, faceți clic pe: http://windows.microsoft.com/ro-ro/windows7/products/features/windows-firewall

Pentru a afla mai multe despre Paravanul de protecție Windows pentru Windows Vista, vizitați: http://windows.microsoft.com/ro-ro/windows/understanding-firewall-settings#1TC=windows-7
Notă Acesta este un articol „FAST PUBLISH” creat direct în cadrul organizației de asistență Microsoft. Informațiile conținute aici sunt furnizate ca atare, drept răspuns la problemele care apar. Din cauza rapidității cu care sunt puse la dispoziție, materialele pot avea erori tipografice și pot fi revizuite în orice moment, fără înștiințare. Consultați Termeni de utilizare pentru alte considerente.

Proprietă?i

ID articol: 2271812 - Ultima examinare: 29 mai 2014 - Revizie: 2.0
Se aplică la:
  • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
  • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
  • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
  • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
  • Windows Vista Business
  • Windows Vista Business 64-bit edition
  • Windows Vista Enterprise
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Ultimate
Cuvinte cheie: 
kbprb kbtshoot kbsurveynew kbmatsfixme kbexpertisebeginner kbexpertiseinter KB2271812

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com