Sådan lokaliseres produktnøglen eller hentes en ny produktnøgle til Office til Mac

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 2279109 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Udvid alle | Skjul alle

På denne side

Symptomer

Når du installerer eller geninstallerer et Microsoft Office-produkt, bliver du bedt om at angive produktnøglen. Produktnøglen bruges til at låse produktet op i forbindelse med softwareinstallation. I denne artikel beskrives, hvordan du finder den eksisterende produktnøgle eller henter en ny produktnøgle, hvis produktnøglen er beskadiget, eller du har mistet den.Løsning

Find produktnøglen


Skjul tabellenUdvid tabellen
DISTRIBUTIONSKANALHER FINDER DU PRODUKTNØGLEN
Forhandlersoftware (kun dvd). Den 25-cifrede produktnøgle findes på en orange mærkat på installations-dvd'ens cover eller omslag.
Købt på http://www.microsoft.com/mac-webstedetProduktnøglen findes i din indbakke i en mail, som du har modtaget fra Digital River. Søg efter en mail fra følgende adresser i din indbakke: @BUY.OFFICEFORMAC.COM @TRY.OFFICEFORMAC.COM eller @DIGITALRIVER.COM. Hvis du ikke kan finde den eksisterende produktnøgle eller blot har brug for en ny, skal du kontakte Microsoft Online ESD Support for at få en ny produktnøgle. Du skal oplyse ordrenummeret og den mailadresse, du brugte, da du købte produktet, til agenten. Oplysningerne findes i den kvittering, du har fået på mail fra Digital River. Kunder i USA og Canada:

Telefon: (877) 250-1548. Tryk på indstilling 4 for at blive omstillet til den afdeling, der håndterer produktnøgler. Du kan også udfylde og sende onlineformularen.

Kunder i USA og Canada:

Telefon: (877) 250-1548. Tryk på indstilling 4 for at blive omstillet til den afdeling, der håndterer produktnøgler. Du kan også udfylde og sende onlineformularen.

Kunder i Storbritannien:

Gratis opkald: 0-808-101-9181
International: 1-952-392-1234
09:00-19:00 GMT, mandag-fredag

Eller udfyld og send onlineformularen.
Købt hos Microsoft (http://store.microsoft.com)Du har modtaget en mail med produktnøglen. Mailen kommer fra @microsoftstore.com. Hvis du ikke kan finde mailen fra Microsoft, er produktnøglen angivet på siden med produktnøgler på din Microsoft Store-konto. Du kan også finde produktnøglerne på siden med din købsoversigt. Du skal logge på webstedet fra din Microsoft Store-konto og derefter klikke på købsoversigten for at finde produktnøglen.

Klik på Produktnøgler på siden med din konto for at få vist produktnøglerne til den software, du har hentet. Ud over at få vist produktnøgler kan du også bruge siden til at gennemse oplysninger om dine ordrer og hente software.

Hvis du ikke kan finde en eksisterende produktnøgle eller har brug for en ny, skal du kontakte Microsoft Store http://store.microsoft.com/Help/Contact-Us
VolumenlicensDu kan få produktnøglen fra Microsoft VLSC-webstedet (Volume Licensing Service Center).
MSDNMSDN-abonnenter kan hente produktnøgler ved at logge på downloadwebstedet for MSDN-abonnenter:
https://msdn.microsoft.com/da-dk/subscriptions/securedownloads/cc137106.aspx
AcademicDu kan få produktnøglen fra Microsoft Online ESD-webstedet, som drives af Digital River, her. Kontakt Microsoft Online ESD Support, hvis du ikke kan huske dit ordrenummer eller ikke har adgang til mail:

Kunder i USA og Canada:

Telefon: (877) 250-1548. Tryk på indstilling 4 for at blive omstillet til den afdeling, der håndterer produktnøgler. Du kan også udfylde og sende onlineformularen.

Kunder i Storbritannien:

Gratis opkald: 0-808-101-9181
International: 1-952-392-1234
09:00-19:00 GMT, mandag-fredag

Eller udfyld og send onlineformularen.
Home Use ProgramDu kan finde produktnøglen i den bekræftelsesmail, du har modtaget fra hup.us@digitalriver.com. Hvis du ikke har modtaget nogen mail, skal du kontakte Home Use Program https://www.microsofthup.com/hupus/contactus.aspx

Flere oplysninger om Home Use Program:

Home Use Program er en Software Assurance-service, som er tilgængelig for Microsoft-volumenlicenskunder med aktiv Software Assurance-dækning til deres Office-programmer. Medarbejdere, som bruger de omfattede licenser i forbindelse med deres arbejde, har mulighed for at købe Office-programmerne, så de kan bruge dem derhjemme, så længe de er ansat i den pågældende virksomhed. Den midlertidige licens udløber samtidig med arbejdsgiverens Software Assurance-dækning eller ved ansættelsesforholdets ophør.


Sådan får du en ny produktnøgle, hvis du har mistet den gamle

Du kan få en ny produktnøgle ved at kontakte NACS (North America Customer Service) på (800) 936-5700. Det er kun muligt at generere en ny nøgle, hvis du har detailversionen af softwaren (på dvd) eller en onlineversion, som du har hentet fra Digital River eller Microsoft Store. 

Bemærk! Du bliver muligvis opkrævet et gebyr, når du anmoder om en ny produktnøgle fra Microsoft ACS. Sørg for at have følgende ved hånden, når du kontakter ACS for at få en ny produktnøgle:
 • Produkt-cd'en eller -dvd'en, hvis produktet blev leveret på en disk
 • Den computer, hvor produktet skal installeres.
 • De læsbare dele af den originale produktnøgle, hvis disse oplysninger er tilgængelige.
 • Tallet i den inderste cirkel på produktdisken som vist på følgende tegning:

  Skjul billedetUdvid billedet
  2279108Bemærk! Dette er en artikel til hurtig udgivelse, som er oprettet direkte i Microsofts supportafdeling. Oplysningerne i artiklen præsenteres som de og behandler aktuelle problemer. Fordi artiklen er blevet udgivet hurtigt, kan der forekomme slåfejl, og artiklen kan blive redigeret uden varsel. Se andre forbehold under Vilkår for anvendelse.

Egenskaber

Artikel-id: 2279109 - Seneste redigering: 1. februar 2013 - Redigering: 1.0
Oplysningerne i denne artikel gælder:
 • Microsoft Office for Mac Home and Business 2011
 • Microsoft Office for Mac Home and Student 2011
 • Microsoft Office 2008 for Mac Business Edition
 • Microsoft Office 2008 for Mac (Home and Student Edition)
Nøgleord: 
dftsdahomeportal KB2279109

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com