Cikk azonosítója: 2409098 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása


Amikor telepíteni próbálja a Windows Internet Explorer 9 programot, a következőhöz hasonló hibaüzenet jelenhet meg: „0x800F081E”. Ebben az esetben a telepítési folyamat nem fejeződik be.

Az Internet Explorer 9 sikeres telepítéséhez kövesse az alábbi lépéseket:
 1. Győződjön meg arról, hogy a számítógép megfelel az Internet Explorer 9 rendszerkövetelményeinek.
 2. Töltse le a számítógép legújabb frissítéseit a Windows Update szolgáltatással. Ehhez hajtsa végre a következő lépéseket:
  1. Futtassa a Windows Update szolgáltatást, majd kattintson a Frissítések keresése hivatkozásra.
  2. Kattintson a <Szám> fontos frissítés érhető el hivatkozásra a Windows Update ablakában, így ellenőrizheti, hogy az Internet Explorer 9 szerepel-e az elérhető frissítések listáján. Ha az Internet Explorer 9 a listán van, akkor a többi frissítés telepítése előtt törölje a jelölőnégyzet jelölését.

   Megjegyzés: Ha hibaüzenetet kap a Windows Update működése során, olvassa el A Windows Update hibáinak javítása, ha az nem működik megfelelően című cikket.
  3. Indítsa újra a számítógépet.
 3. Telepítse az Internet Explorer 9 programot. Ehhez hajtsa végre az alábbi műveletek valamelyikét:
  • Ha a 2. lépésben eltávolította a listáról az Internet Explorer 9 programot, akkor futtassa a Windows Update szolgáltatást, majd telepítse az Internet Explorer 9 böngészőt.
  • Telepítse az Internet Explorer 9 programot az Internet Explorer 9 letöltése webhelyről.
  Ha továbbra sem tudja telepíteni az Internet Explorer 9 böngészőt, akkor folytassa a 4. lépéssel.
 4. Telepítse manuálisan az előfeltételként szükséges összetevőket.
 5. Ha továbbra is problémákba ütközik, lépjen kapcsolatba a Microsoft terméktámogatási szolgálatával.
További tanácsokért, trükkökért és tanulási lehetőségekért látogasson el a http://smallbusiness.support.microsoft.com webhelyre.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2409098 - Utolsó ellenőrzés: 2013. augusztus 21. - Verziószám: 8.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Windows Internet Explorer 9
Kulcsszavak: 
kbprb kbexpertisebeginner kbsurveynew kbpubtypekc kbinstallation kbcip kbvideocontent kbmatsfixme kbfixme kbgraphxlink KB2409098
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com