Slik feilsøker du adresseboken i Outlook frakoblet i et miljø med Office 365

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2429946 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.

Ikke sikker på hvilken versjon av Office 365 du bruker? Gå til følgende Microsoft-webområde:
Bruker jeg Office 365 etter oppgraderingen service?
Vis alt | Skjul alt

INTRODUKSJON

Denne artikkelen beskriver hvordan du feilsøker følgende frakoblet adressebok-problemer i Microsoft Outlook i et Microsoft Office 365-miljø:
 • Brukere kan ikke laste ned den frakoblede adresseboken.
 • Det oppstår en synkroniseringsfeil i den frakoblede adresseboken.
 • Du kan motta ble levert rapport om meldinger når du bruker den frakoblede adresseboken til å sende e-postmeldinger til brukere.

PROSEDYRE

Følg denne fremgangsmåten for å feilsøke disse problemene. Etter at du har utført hvert trinn, tester du om frakoblet adressebok problemet er løst. Hvis problemet er løst, trenger du ikke å fortsette til neste trinn. Hvis problemet ikke er løst, går du til neste trinn.

Trinn 1: Kontroller at den globale adresselisten (GAL) er oppdatert

Kontroller om den globale Adresselisten er oppdatert. Hvis du vil gjøre dette, må du kontrollere at du kan vise alle endringer i den globale Adresselisten ved hjelp av Microsoft Outlook Web App. Hvis de forventede endringene ikke finnes i den globale Adresselisten, vil ikke endringene bli replikert til den frakoblede adresseboken.

Merk Hvis du endrer din lokale Active Directory-skjemaet og Windows Azure Active Directory-synkronisering verktøyet fortsatt ikke synkronisere disse endringene på riktig måte, kan du gå til følgende Microsoft-webområde for mer informasjon om hvordan du feilsøker dette problemet:
Feilsøking i forbindelse med katalogsynkronisering
Hvis den elektroniske adresseboken er riktig, men den frakoblede adresseboken er fortsatt feil, går du til neste trinn.

Trinn 2: Manuelt laste ned den frakoblede adresseboken, og kontroller deretter at bufret Exchange-modus er aktivert

Laste ned den frakoblede adresseboken i Outlook manuelt. Dette kan også løse ble levert rapportere problemer hvis du bruker en gammel versjon av den frakoblede adresseboken. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du laster ned den nyeste kopien av den frakoblede adresseboken manuelt, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
2427141 Du kan ikke finne en bruker i den frakoblede adresseboken i Office 365
Deretter må du kontrollere at Outlook er konfigurert til å bruke bufret Exchange-modus. Hvis du vil gjøre dette fremgangsmåte:
 1. Gjør ett av følgende:
  • Hvis du kjører Outlook 2007, klikker du Verktøy, og klikk deretter Kontoinnstillinger.
  • Hvis du kjører Outlook 2010, klikker du Fil Klikk på Office-båndet Kontoinnstillinger, og klikk deretter Kontoinnstillinger.
 2. I den Dialogboksen Innstillinger for e-post velger du Microsoft Exchange-kontoen du vil bruke, og klikk deretter Endre.
 3. I den Microsoft Exchange-innstillinger dialogboksen kontrollerer du at det er merket av for Bruk bufret Exchange-modus .

Trinn 3: Kontroller at tjenesten Background Intelligence Transfer Service (BITS) kjører

Kontroller at biter er startet på datamaskinen. BITS bruker Outlook til å koble til URL-adressen som blir gitt av Autodiscover-tjenesten. Følg denne fremgangsmåten for å finne ut om biter er startet:
 1. Klikk Start, klikker du I Kontrollpanel, klikker du Administrative verktøy, og klikk deretter Tjenester.
 2. I listen over tjenester, klikker du Tjenesten for overføring av bakgrunnen Intelligence, og kontroller at statusen for denne tjenesten er satt til Startet.
 3. Hvis BITS ikke kan startes, installerer du den. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du installerer BITS, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:

  968929 Windows Management Framework (Windows PowerShell 2.0 WinRM 2.0 og biter 4.0)

Trinn 4: Installere de nyeste oppdateringene for Office og Office 365 Desktop

 1. Kontroller at den siste oppdateringspakken for Microsoft Office er installert.

  Merk Hvis du bruker Microsoft Office Outlook 2007, må du, som et minimum ha 2007 Microsoft Office system Service Pack 1 installert på datamaskinen.
 2. Kontroller at den nyeste versjonen av installasjonsprogrammet for Office 365-skrivebordet er installert. Hvis du vil installere den nyeste versjonen av installasjonsprogrammet for Office 365-PC, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
  https://Portal.microsoftonline.com/download/default.aspx

Trinn 5: Opprette på nytt i Outlook-profilen

Hvis den eksisterende Outlook-profilen er skadet, kan skaden være årsaken til problemet. Ha kan oppstått skade Hvis Outlook ikke svarer. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du oppretter og konfigurerer en e-postprofil i Outlook under e-veiviseren for oppsett av hjelp på følgende Microsoft-webområde:
http://Help.Outlook.com/en-us/140/dd936216.aspx

Trinn 6: Finne ut om Autodiscover-tjenesten fungerer, og kontrollerer tilgang til den frakoblede adresseboken

Merk Hvis frakoblede adressebøker problemet ikke ble løst ved hjelp av trinn 1 til 5, Følg denne fremgangsmåten for validering før du ringer kundestøtte.

Kontroller om Outlook og datamaskinen kan få tilgang til den frakoblede adresseboken filen på serveren. Denne handlingen blir vanligvis gjort av Outlook i bakgrunnen, eller når du tvinger en nedlasting av den frakoblede adresseboken i Outlook. Denne kontrollen, logge på Office 365-portalen, og deretter følger du denne fremgangsmåten:
 1. Start Outlook.
 2. Hold nede CTRL-tasten, høyreklikk Outlook-ikonet i systemstatusfeltet på høyre side av oppgavelinjen, og klikk deretter Teste e-post automatisk konfigurasjon.
 3. Klikk for å fjerne den Bruk Guessmart Merk av i boksen, og klikk deretter for å fjerne den Godkjenning av sikre Guessmart avmerkingsboksen.
 4. Klikk for å velge den Bruke Autosøk avmerkingsboksen.
 5. Skriv inn e-postadressen og passordet, og klikk deretter Test.
 6. På den Resultater kategorien, og noter banen til URL-adresse til frakoblet Adressebok.
 7. Klikk på XML kategorien, Finn den <OWAUrl></OWAUrl> og koder, og deretter kopiere banen som vises mellom kodene. Lime den inn i adresseboksen i Windows Internet Explorer, kan du legge til /OAB.XML på slutten av banen, og trykk deretter Enter.

  Følgende er et eksempel på hva som kan ligne på URL-adressen:
  https://AutoDiscover.contoso.com/OAB/93179f28-4b4d-4e58-aec1-07bb493be4f4/OAB.XML
 8. Note informasjonen som vises i en webside i Internet Explorer. Websiden skal inneholde mange XML-data. Følgende er et eksempel på informasjonen som skal vises i Internet Explorer:

  Skjul dette bildetVis dette bildet
  2677776
Trenger du fortsatt hjelp? Gå til den Office 365-fellesskapet .

Egenskaper

Artikkel-ID: 2429946 - Forrige gjennomgang: 18. mai 2013 - Gjennomgang: 10.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Exchange Online
Nøkkelord: 
o365 o365a o365e o365p o365062011 pre-upgrade o365m o365022013 after upgrade kbmt KB2429946 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2429946

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com