Μηνύματα λάθους κατά τη χρήση βρείτε το τηλέφωνό μου στο μου Windows Phone

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2446873 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ενημέρωση
Οι υπηρεσίες ή δυνατότητες που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο ενδέχεται να μην διατίθενται στην περιοχή σας. Εξετάστε το Windows Phone Διαθεσιμότητα δυνατοτήτων και υπηρεσιών (http://www.microsoft.com/windowsphone/en-us/howto/wp7/basics/feature-and-service-availability.aspx) τοποθεσία Web για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στην περιοχή σας.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΣυμπτώματαΌταν προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Βρείτε μου τηλέφωνο στοMy Windows Phone,λαμβάνετε ένα από τα μηνύματα λάθους που παρατίθενται εδώ:
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
ΑντιστοιχίσετεΔακτύλιος τουΚλειδώστε τηνΔιαγράψετε
Λυπούμαστε, δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε το τηλέφωνό σας. Δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Δυστυχώς, εμείς δεν μπόρεσε να χτυπήσει το τηλέφωνό σας. Δοκιμάστε ξανά αργότερα.
Δυστυχώς, εμείς δεν ήταν δυνατό να κλειδώσετε το τηλέφωνό σας. Δοκιμάστε ξανά αργότερα.
Δυστυχώς, εμείς δεν ήταν δυνατό να διαγράψει το τηλέφωνό σας. Δοκιμάστε ξανά αργότερα.
Λυπούμαστε, αλλά εμείς δεν μπορεί να εντοπίσει το τηλέφωνό σας αυτήν τη στιγμή. Εάν θέλετε, μας μπορεί να συνεχιστούν οι προσπάθειες και να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν βρίσκουμε το.
Λυπούμαστε, αλλά εμείς δεν είναι δυνατό να χτυπήσει το τηλέφωνό σας αυτήν τη στιγμή.
Λυπούμαστε, αλλά εμείς δεν είναι δυνατό να κλειδώσετε το τηλέφωνό σας αυτήν τη στιγμή. Εάν θέλετε, εμείς να συνεχιστούν οι προσπάθειες και αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν εμείς το κλείδωμα."
Λυπούμαστε, αλλά εμείς δεν είναι δυνατό να διαγράψει το τηλέφωνό σας αυτήν τη στιγμή. Εάν θέλετε, μας μπορεί να συνεχιστούν οι προσπάθειες και να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν μας το σβήσιμο.

ΣημείωσηΓια σφάλματα που κατάσταση "Wθα e κάνετε προσπάθειες", η υπηρεσία εύρεσης μου τηλεφώνου θα προσπαθήσει για μια περίοδο 72 ωρών. Αυτή είναι η τυπική χρονική διάρκεια πολλές υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας σε ουρά μηνυμάτων SMS στο σύστημά τους.

Τι να προσπαθήσετε

Για να λειτουργήσει η υπηρεσία εύρεσης του τηλεφώνου μου, το τηλέφωνό σας χρειάζεται μια φόρτιση της μπαταρίας, μια σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, και πρέπει να είναι ενεργοποιημένη. Εάν λάβετε ένα σφάλμα που παρουσιάζεται με την εύρεση μου τηλεφωνική υπηρεσία, αυτό ίσως να οφείλεται σε έναν ή περισσότερους από τους λόγους που αναφέρονται εδώ. Ελέγξτε τον παρακάτω πίνακα για να εντοπίσετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και, στη συνέχεια, δοκιμάστε μία από τις λύσεις που συνοδεύει.
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Πιθανές αιτίες

Αποτυγχάνει η πρώτη προσπάθειά σας με βρείτε το τηλέφωνό μου
Προσπαθήστε ξανά. Η εύρεση μου τηλεφωνική υπηρεσία ενδέχεται να αποτύχει κατά την πρώτη προσπάθειά σας να χρησιμοποιήσετε.

Το τηλέφωνό σας δεν είναι δυνατό να στείλετε ή να λάβετε μηνύματα σύντομο κώδικα
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed

Επαφή σας
υπηρεσία παροχής κινητής τηλεφωνίας Για να βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας μπορεί να αποστολή και λήψη μηνυμάτων σύντομο κώδικα και, στη συνέχεια, προσπαθήστε ξανά.

ΣημείωσηΑυτό διαφέρει από το SMS. Σύντομων κωδίκων μηνυμάτων (γνωστή και ως μικρή αριθμοί) είναι ειδικά τηλεφωνικούς αριθμούς. Αυτές είναι συνήθως μικρότερη από πλήρη τηλεφωνικών αριθμών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποστείλετε μηνύματα από τηλέφωνα. Υπάρχουν δύο είδη σύντομων κωδίκων: κλήση και ανταλλαγής μηνυμάτων.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed
Η ρύθμιση Εύρεση μου τηλέφωνο χρησιμοποιεί το λάθος τηλέφωνο ή απενεργοποιηθεί μηνύματα κειμένου Εύρεση μου τηλέφωνο
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Ελέγξτε τον αριθμό τηλεφώνου σας και να ενεργοποιήσετε τα μηνύματα κειμένου για να βρείτε το τηλέφωνό σας στο

Το Windows Phone:
 1. Μετάβαση σε Το Windows Phone,εισέλθετε με το τηλέφωνο πρωτεύοντα λογαριασμό Windows Live και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Λογαριασμός, που βρίσκεται πάνω από την εικόνα του τηλεφώνου σας.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Ενημερωμένη έκδοση, που βρίσκεται δίπλα στην εικόνα του τηλεφώνου σας.
 3. Εάν ο αριθμός τηλεφώνου στη λίστα δεν είναι σωστή, επιλέξτε τη σωστή χώρα/περιοχή από το αναπτυσσόμενο μενού και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το σωστό αριθμό τηλεφώνου.
 4. Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου εξουσιοδότησης που αρχίζει με "Εξουσιοδοτώ..." και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Αλλαγή.
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση.
 6. Δοκιμάστε το Βρείτε το τηλέφωνό μου Οι συναρτήσεις ξανά.
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  assets folding end collapsedΓια να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να ρυθμίσετε το Windows Phone με βρείτε το τηλέφωνό μου και να δείτε τις απαιτήσεις της υπηρεσίας, διαβάστε αυτό το άρθρο βασισμένης στη γνώση υποστήριξης της Microsoft:

2781516: Ρύθμιση το Windows Phone με βρείτε το τηλέφωνό μου

Βοήθεια

  Community Forum
  Get help from the knowledgeable Windows Phone Community.

  Contact Us
  View other helpful articles and contact information.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2446873 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013 - Αναθεώρηση: 0.2
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Phone Consumer
 • Windows Phone Services
 • Windows Phone 7 Consumer
 • Windows Phone 8 for Consumers
Λέξεις-κλειδιά: 
kbwp7liveservices kbwp7webbrowsing kbwp7 kbwp8 kbmt KB2446873 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2446873

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com