Mesaje de eroare când utilizați Găsește telefonul meu pe meu Windows Phone

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2446873 - View products that this article applies to.
Înștiințare
consolidare servicii sau caracteristicile discutate în acest articol nu poate fi disponibil în regiunea dvs. Vă rugăm să revedeți Windows Phone Disponibilitatea facilitate și consolidare servicii (http://www.microsoft.com/windowsphone/en-us/howto/wp7/basics/feature-and-service-availability.aspx) site web pentru detalii despre consolidare servicii și caracteristici disponibile în regiunea dvs.
Măriți totul | Reduceți totul

SimptomeCând încercați să utilizați Găsi meu telefon de serviciu peMy Windows Phone,primiți unul din mesajele de eroare listate aici:
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Harta lInel oLock-lSterge-l
Ne pare rau, nu am putut găsi telefonul. Încercați din nou mai târziu.

Ne pare rau, am putut inel telefon. Încercați din nou mai târziu.
Ne pare rau, am putut bloca telefonul. Încercați din nou mai târziu.
Ne pare rau, am putut șterge telefonul. Încercați din nou mai târziu.
Ne pare rau, dar noi nu poate localiza telefonul chiar acum. Dacă doriți, putem continua să încercăm și trimite un e-mail în cazul în care am găsit-o.
Ne pare rau, dar noi nu poate suna telefonul chiar acum.
Ne pare rau, dar noi nu poate bloca telefonul chiar acum. Dacă doriți, putem continua să încercăm și trimite un e-mail dacă vom bloca."
Ne pare rau, dar noi nu poate șterge telefon chiar acum. Dacă doriți, putem continua să încercăm și trimite un e-mail dacă vom sterge-l.

NotăPentru erorile care stat "We voi continua să încercăm", găsi meu telefon de serviciu voi încerca pentru o perioadă de 72 de ore. Acest lucru este tipic durata de marcă de timp operatorilor de telefonie mobilă de multe coadă de mesaje SMS în sistemul lor.

Operațiuni de încercat

Pentru găsi meu telefon de serviciu la locul de muncă, telefonul are nevoie de o încărcare de baterie, o conexiune acoperire de date celulară, și trebuie să fie activată. Dacă primiți o eroare care apare cu găsi meu telefon de serviciu, s-ar putea fi determinat de una sau mai multe din motivele enumerate aici. Consulta?i tabelul următor pentru a găsi problema ai sunteți confruntă cu și apoi încercați una dintre soluții de însoțire.
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Motive posibile

Dumneavoastră prima incercare cu Găsește telefonul meu nu reușește
încearcă din nou. Găsi meu telefon de serviciu poate eșua când încercați mai întâi să-l folosească.

Telefonul nu poate trimite sau primi mesaje de cod scurt
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed

Contactul dvs
operatorul de telefonie mobilă pentru a vă asigura că numărul de telefon poate trimite și primi mesaje de cod scurt și apoi încercați din nou.

NotăAceasta diferă de SMS. Codurile scurte mesaje (cunoscut ?i ca numere scurte) sunt numerele de telefon speciale. Sunt de obicei mai scurt decât numerele de telefon complet și poate fi folosit la adresa mesaje la telefoane. Există două tipuri de coduri scurte: apelare și mesagerie.

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed
Setarea Găsește telefonul meu este folosind numărul de telefon greșit, sau ați dezactivat mesagerie text pe telefonul meu găsi
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
Verificați numărul de telefon și permite mesajelor text pentru a găsi telefonul pe

Meu Windows Phone:
 1. du-te la Meu Windows Phone,Conectați-vă utilizând telefonul pe contul Windows Live principal, și apoi faceți clic pe Cont, situat deasupra imaginii a telefonului.
 2. Faceți clic pe Actualizare, situat lângă imagine a telefonului dvs.
 3. Dacă numărul de telefon afișat este incorectă, selectați dumneavoastră țara/regiunea corectă din meniul drop-down, și apoi introduceți numărul de telefon corect.
 4. Selectați casetă de selectare autorizația care începe cu "Autorizez..." și apoi faceți clic pe Schimbare.
 5. Faceți clic pe Salvați.
 6. Încercați Găsiți telefonul meu funcții din nou.
  Reduceți imagineaMăriți imaginea
  assets folding end collapsedPentru a afla mai multe despre cum să înființeze ta Windows Phone cu găsi My Phone, și vedea cerințele de serviciu, citiți acest articol Microsoft suport cunoștințe pe baza:

2781516: Înființarea ta Windows Phone cu găsi meu telefon

Asistență

  Community Forum
  Get help from the knowledgeable Windows Phone Community.

  Contact Us
  View other helpful articles and contact information.

Proprietă?i

ID articol: 2446873 - Ultima examinare: 16 februarie 2013 - Revizie: 4.2
Se aplică la:
 • Windows Phone Consumer
 • Windows Phone Services
 • Windows Phone 7 Consumer
 • Windows Phone 8 for Consumers
Cuvinte cheie: 
kbwp7liveservices kbwp7webbrowsing kbwp7 kbwp8 kbmt KB2446873 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2446873

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com