Begrænsninger i SD-kort til Windows Phone 7

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 2450831
Udvid alle | Skjul alle

Sammenfatning

I denne artikel finder du oplysninger om, hvordan Windows Phone 7-enheder bruger SD-kort, ydelseskravene for SD-kort til Windows Phone 7-enheder, og hvordan din telefon fungerer, hvis du fjerner SD-kortet eller isætter et nyt kort.

På nogle Windows Phone 7-enheder findes der et SD-kortstik (Secure Digital) under batteridækslet. Hvis du køber en Windows Phone 7-enhed med et SD-kortstik, skal du være opmærksom på en række vigtige forskelle fra andre enheder, der bruger SD-kort:

 • SD-kortstikket i telefonen er kun beregnet til at blive brugt af den OEM (the Original Equipment Manufacturer), der byggede din telefon, og din mobiloperatør. Disse partnere kan sætte et SD-kort i stikket for at udvide den mængde lagerplads, der findes på telefonen.
 • Da vi gerne vil sikre den bedst mulige brugeroplevelse, har vi gennemført grundige test for at finde frem til, hvilke SD-kort der fungerer godt med Windows Phone 7-enheder. Microsoft har arbejdet tæt sammen med OEM'er og mobiloperatører for at sikre, at de kun indsætter disse kort i Windows Phone 7-enheder.
 • Du bør ikke fjerne SD-kortet i telefonen eller isætte et andet kort, da det kan medføre, at din Windows Phone 7 ikke længere fungerer korrekt. Eksisterende data på telefonen går tabt, og SD-kortet i din telefon kan ikke bruges i andre Windows Phones, pc'er eller andre enheder.

Yderligere Information

Sådan bruges SD-kort i Windows Phone 7-enheder

Hvis din Windows Phone 7-enhed har et SD-kort, skal du betragte det som en permanent komponent i telefonen og ikke som et flytbart lager. Windows Phone 7-operativsystemet bruger SD-kortet som en integreret del af telefonen. Dette fungerer anderledes end på andre enheder, hvor du kan bruge et SD-kort til når som helst at øge den mængde hukommelse, der er på enheden, eller til at overføre filer til andre enheder. Telefonens operativsystem integrerer SD-kortet med telefonen:
 • Når du starter telefonen første gang.
 • Når telefonen nulstilles til de originale fabriksindstillinger. Dette kaldes en fabriksnulstilling. Dette er en opgave, der typisk kun udføres af OEM'er eller mobiloperatører.

Når operativsystemet integrerer SD-kortet med telefonen:
 1. SD-kortet omformateres.
 2. Det opretter et enkelt filsystem, som udnytter både det interne lager og SD-kortet.
 3. Det låser kortet til telefonen med en automatisk oprettet nøgle.
Operativsystemet på telefonen udnytter fra det tidspunkt al den tilgængelige hukommelse som et enkelt lagerområde til programmer og data. Telefonen virker ikke længere korrekt, hvis du fjerne SD-kortet, og SD-kortet kan ikke læses af en anden telefon, enhed eller pc.


Ydelseskrav for SD-kort

SD-kortet i en Windows Phone 7-enhed skal opfylde bestemte ydelseskrav, for at telefonen virker optimalt. Hvis SD-kortet ikke opfylder disse ydelseskrav, vil der være dele af hukommelsen, som opfylder ydelseskravene fra operativsystemet (det interne lager), og der vil være dele af hukommelsen, der ikke opfylder ydelseskravene fra operativsystemet (SD-kortet). Dette kan medføre en dårlig eller uforudsigelig ydelse, når telefonen bruges. I denne artikel bruges udtrykket Windows Phone 7-kompatibel til at referere til de SD-kort, der opfylder ydelseskravene til Windows Phone 7-enheder.

Når det skal vurderes, om et SD-kort er Windows Phone 7-kompatibelt, er det ikke nok at kigge på hastighedsklassen. Der er flere faktorer, f.eks. antal tilfældige læse-/skrivehandlinger pr. sekund, som har betydning for, hvor god en ydelse et SD-kort har på Windows Phone 7-enheder.


Hvad kan du forvente, hvis du ændrer SD-kortstikket i en Windows Phone 7-enhed?

Du kan støde på følgende problemer, hvis du fjerner eller udskifter SD-kortet i en Windows Phone 7-enhed, eller hvis du sætter et SD-kort i en Windows Phone 7-enhed, hvor SD-kortstikket er tomt.
 • Hvis SD-kortet fjernes: Hvis du fjerner et SD-kort, der allerede er blevet integreret i telefonen, vises der en fejlmeddelelse på telefonen om, at du skal indsætte SD-kortet igen. Alle funktioner på telefonen deaktiveres ? du kan dog stadig foretage nødopkald. Telefonen vil kun fungere korrekt, hvis du indsætter det originale SD-kort og starter telefonen.
 • Hvis en telefon integreres med et SD-kort, der ikke er Windows Phone 7-kompatibelt: Hvis du integrerer et SD-kort, der ikke er Windows Phone 7-kompatibelt, kan du komme ud for følgende ydelsesproblemer på telefonen:
  • Programmer starter langsommere eller slet ikke.
  • Overgange mellem skærmbilleder i programmer kan hakke.
  • Nogle programmer svarer ikke altid.
  Bemærk! I nogle tilfælde vil disse ydelsesproblemer først starte, efter at telefonen har været brugt i noget tid. Hvis din telefon f.eks. har en intern hukommelse på 8 GB, og du integrerer et ikke-kompatibelt SD-kort i telefonen, vil du muligvis først bemærke problemer med ydelsen, når de 8 GB i den interne hukommelse er fyldt op med programmer og mediefiler.
 • Hvis en telefon integreres med et andet SD-kort, der er Windows Phone 7-kompatibelt: Hvis din telefon allerede har et SD-kort, og der integreres et andet Windows Phone 7-kompatibelt SD-kort med telefonen, mister du de data, der var på telefonen ? også de programmer, du har installeret fra Markedsplads-hubben. De data, der kan være gemt på SD-kortet, kan omfatte manuelt tilknyttede kontakter, tilpasninger af start samt de data, som programmer ikke gemmer eksternt.
 • Hvis du indsætter et SD-kort i en telefon, hvor SD-kortstikket er tomt: Hvis du køber en Windows Phone 7-enhed, hvor der ikke er et SD-kort i SD-kortstikket, og du indsætter et SD-kort, efter at du har startet telefonen første gang, vil telefonen fortsat virke, som den skal, men den kan ikke bruge SD-kortet. Telefonen gemmer ikke programmer eller filer på SD-kortet.

  Hvis du vil bruge et SD-kort med telefonen, skal et Windows Phone 7-kompatibelt kort integreres med telefonen i et af de scenarier, der er beskrevet i afsnittet Sådan bruges SD-kort i Windows Phone 7-enheder.
Bemærk! Dette er en artikel til hurtig udgivelse, som er oprettet direkte i Microsofts supportafdeling. Oplysningerne i artiklen præsenteres som de og behandler aktuelle problemer. Fordi artiklen er blevet udgivet hurtigt, kan der forekomme slåfejl, og artiklen kan blive redigeret uden varsel. Se andre forbehold under Vilkår for anvendelse.

Egenskaber

Artikel-id: 2450831 - Seneste redigering: 3. juli 2012 - Redigering: 5.0
Nøgleord: 
kbwp7 KB2450831

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com