Cikk azonosítója: 2460054 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Bevezetés

Microsoft SharePoint 2010 indexelés Connector for Documentum Service Pack 1 (SP1) Documentum SharePoint 2010 indexelés összekötő legújabb frissítéseit tartalmazza. A szervizcsomagban található javítások két fő kategóriája:
  • Korábban kiadatlan javítások történtek, kimondottan a szervizcsomag. Mellett általános termék javítások javítások közé tartoznak a javításai a stabilitást, a teljesítmény, és a biztonsági.
  • A nyilvános frissítések keresztül a 2011 júniusában kiadott, és április 2011 keresztül kiadott összesített frissítéseket.

A megoldás

Beszerzése és a szervizcsomag telepítése

A következő fájl letölthető a Microsoft Download Center érhető el:
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A Microsoft SharePoint 2010 indexelés Connector for Documentum Service Pack 1 csomag letöltése.

További információt a Microsoft terméktámogatási fájlok letöltéséről kattintson az alábbi cikkszámra a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében:
119591 Hogyan lehet a Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások
A Microsoft ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A Microsoft volt elérhető a fájl dátumának legújabb vírusellenőrző szoftvert használja. A fájl, mely megakadályozza jogosulatlan módosítását biztonságos kiszolgálók tárolják.

További információt az összes kiadott SP1 kiszolgálói csomagok teljes listáját kattintson a következő cikkszámra a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében:
2510766 Minden Microsoft SharePoint 2010 és az Office server Service Pack 1 (SP1) csomagok listája

A Microsoft SharePoint 2010 indexelés összekötő Documentum SP1 fejlesztések-áttekintés

Pontosabban SP1 javulás kulcsfontosságú területek a következők:
  • Javítja a teljesítményt a bejárás.
  • A testreszabott Documentum Foundation szolgáltatások (DFS) URL-támogatás hozzáadása.
  • Támogatás a Documentum megbízható tartalmi szolgáltatások (TKR) "Hozzáférés-korlátozás" hozzáférési szabálygyűjtemény (ACL) a biztonsági elrejtés ad.
  • Támogatást ad, az egyéni biztonsági megoldás díszítésre a TKR engedélyezzük a Documentum tárház TKR ACL SharePoint történő beolvasásával bejárt tulajdonságok.
  • Hozzáadja a Documentum "rendszeradminisztrátor" engedélyek támogatása.

A szervizcsomag által javított problémák letölthető listája

Rendelkezésre áll egy munkafüzet, amely a szervizcsomag által javított problémákat sorolja fel.
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A Microsoft SharePoint 2010 és az Office kiszolgálók Service Pack 1 Changes.xlsx csomag letöltése.

Megjegyzés: A munkafüzet angol nyelven van. Ez nem más nyelvekre lefordítva.

Ismert problémák és viselkedésbeli változások
2532126 A Microsoft Office 2010 Service Pack 1 és Microsoft SharePoint 2010 Service Pack 1 szervizcsomag telepítésekor esetlegesen fellépő ismert problémák

Technikai információk

További információt a szervizcsomag, amely tartalmazza az érintett fájlok listáját kattintson az alábbi cikkszámra a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében:
2532120 Technikai részletek a Microsoft SharePoint 2010 és az Office server Service Pack 1 (SP1) ad ki.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2460054 - Utolsó ellenőrzés: 2014. június 24. - Verziószám: 4.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft SharePoint Server 2010
Kulcsszavak: 
kbmt KB2460054 KbMthu
Gépi fordítás
Fontos! Ezt a cikket a Microsoft gépi fordítószoftverrel fordította le, és a szöveg a Community Translation Framework (CTF) közösségi fordítórendszer technológiájával javítható. A Microsoft a Tudásbázis összes cikkét több nyelven is elérhetővé teszi géppel fordított, a közösség által lektorált, vagy emberi erővel fordított formában. A géppel fordított és lektorált cikkekben szókincsbeli, formai és nyelvtani hibák lehetnek. A Microsoft nem vállal felelősséget az eredeti tartalom helytelen fordításából, illetve a fordított tartalom használatából származó pontatlanságokért, hibákért vagy károkért. További tudnivalók a CTF-ről: http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections
A jelen cikk angol változata a következő: 2460054
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com