ACS- en VoIP-audio niet overbruggen en partijen elkaar niet horen in Lync Online

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2460853 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

PROBLEEM

Nadat een gebruiker inbelt naar een Lync Online vergadering met een toegangsnummer audiovergaderingen provider (ACS), de gebruiker andere gebruikers die zijn verbonden aan de Conferentie Lync Online via hun computers niet horen en vice versa.

OPLOSSING

Open domein federation is vereist voor Lync Online vergaderingen die betrekking hebben op een ACS-Staten. Dit is omdat de ACS-Staten lid van de Lync Online vergadering als een anonieme gebruiker. Als federation domein niet is geconfigureerd voor het gebruik van de instelling van de Federatie met alle domeinen, behalve die ik blokkeren toestaan , won't audio brug tussen de ACS-Staten en de Lync Online Voice over IP (VoIP)-gebruikers.

U lost dit probleem, neemt een van de volgende acties, afhankelijk van uw situatie:
 • Stel de Lync Online domein federation-optie in het Configuratiescherm van Lync Online of in het midden van de administratie Lync federation met alle domeinen, behalve die ik blokkerentoestaan.
 • Hang op en vervolgens inbelt bij de Conferentie opnieuw om te controleren of de juiste conferentie-ID wordt ingevoerd.
 • Gebruikers die zijn verbonden via Lync Online moeten controleren of dat de ACS-deelnemers worden weergegeven in het rooster van de genodigde en dat de deelnemers het juiste nummer hebt.
 • Gebruikers die zijn verbonden via Lync Online moeten controleren of dat zij een solide netwerkverbinding hebben en dat ze fouten over kleinere netwerk- of geluidskwaliteit niet ontvangen.
 • Zorg ervoor dat het telefoonnummer en het gratis nummer worden ingevoerd zonder haakjes of leestekens wanneer vergaderingen inbellen voor een Lync Online gebruiker wordt ingericht.
 • Zorg ervoor dat de organisator Lync Online en de ACS-rekening in hetzelfde geografische gebied zijn geconfigureerd. Bijvoorbeeld, als uw organisatie Office 365 is gebaseerd in Noord-Amerika, u moet een ACS-account gebruiken die geconfigureerd voor Noord-Amerika en een ACS-account die geconfigureerd voor het Verenigd Koninkrijk niet gebruiken. Neem contact op met de ACS-Staten om te controleren of uw account is gemaakt in de desbetreffende regio.
 • In een hybride scenario voert u de volgende PowerShell-cmdlet:
   Get-CsTenantFederationConfiguration -SharedSipAddressSpace $true 
  Zorg ervoor dat de domeinen van de ACS-Staten zijn toegevoegd aan de toegestane domeinen in Lync Server. En ten slotte dat de externe zijde volledige domein name(FQDN) aan de ACS-Staten zodat ze kunnen hetzelfde doen.

  Ga naar de volgende Microsoft-websites voor meer informatie:

MEER INFORMATIE

Er zijn veel oorzaken van dit probleem. Deze oorzaken zijn:
 • Lync Online domein federation is niet geconfigureerd voor het gebruik van de instelling van de Federatie met alle domeinen, behalve die ik blokkeren toestaan .
 • Gebruikers gekozen in een onjuiste conferentie-id opgegeven.
 • Gekozen gebruikers wachten nog steeds deelnemen aan omdat er geen Lync Online gebruikers lid zijn van de oproep via VoIP.
 • Gekozen in gebruikers hebben een slechte verbinding die gevolgen voor de geluidskwaliteit heeft.
 • Lync Online Data Center bereiken niet van de ACS-Staten.
 • Het telefoonnummer of het gratis nummer is onjuist opgegeven als inbellen vergaderingen voor een gebruiker Lync Online werd ingericht.
 • Organisator van de vergadering Lync Online maakt gebruik van een ACS-account uit een andere regio.

Nog steeds hulp nodig? Ga naar de Office 365-Community .

Eigenschappen

Artikel ID: 2460853 - Laatste beoordeling: dinsdag 1 juli 2014 - Wijziging: 15.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Lync Online
Trefwoorden: 
o365 o365a o365e o365p o365022013 o365m hybrid kbmt KB2460853 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2460853

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com