ACP og VoIP-lyd bro ikke, og partene ikke kan høre hverandre i Lync Online

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2460853 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

PROBLEMET

Etter at brukeren ringer inn til en Lync Online-konferanse ved hjelp av et Tilgangsnummer for lydkonferanser provider (ACP), brukeren kan ikke høre andre brukere som er koblet til Lync Online-konferanse gjennom sine datamaskiner, og omvendt.

LØSNING

Åpne domene federation er nødvendig for Lync Online-møter som involverer en ACP. Dette er viktig fordi ACP sammenføyninger Lync Online-konferanse som en anonym bruker. Hvis domenet federation ikke er konfigurert til å bruke innstillingen Tillat federation med alle domener bortsett fra de jeg blokkerer bro ikke lyden mellom ACP og Lync Online stemme over IP (VoIP)-brukere.

Hvis du vil løse dette problemet, kan du gjøre ett av følgende, avhengig av situasjonen:
 • Angi alternativet for føderasjonen Lync Online domene i Lync Online i Kontrollpanel eller i Lync Administration Center til å tillate federation med alle domener bortsett fra de jeg blokkerer.
 • Legg, og deretter ringe opp på nytt for å kontrollere at den riktige konferanse-IDen angis konferansen.
 • Brukere som er tilkoblet via Lync Online bør kontrollere at ACP deltakere vises i Deltakere-listen, og at deltakerne har riktig nummer.
 • Brukere som er tilkoblet via Lync Online bør kontrollere at de har en solid nettverkstilkobling, og at de ikke får feilmeldinger om redusert nettverk eller lydkvalitet.
 • Kontroller at antall avgift og gratisnummer skrevet uten tegnsetting eller parenteser når ekstern konferanser for en bruker Lync Online er klargjort.
 • Kontroller at møtearrangørens Lync Online-konto og ACP-kontoen er konfigurert i samme geografiske område. For eksempel hvis organisasjonen Office 365 er basert i Nord-Amerika, du må bruke en ACP-konto som er konfigurert for Nord-Amerika og kan ikke bruke en ACP-konto som er konfigurert for Storbritannia. Du kan kontakte din ACP for å kontrollere at kontoen ble opprettet i det aktuelle området.
 • Kjør følgende PowerShell-cmdleten i en hybrid-scenariet:
   Get-CsTenantFederationConfiguration -SharedSipAddressSpace $true 
  Kontroller at domener av ACP legges til som tillatt domener i Lync Server. Og til slutt din eksterne edge fullstendige name(FQDN) for domenet til ACP slik at de kan gjøre det samme.

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til følgende Microsoft-webområder:

HVIS DU VIL HA MER INFORMASJON

Det kan være mange årsaker til dette problemet. Disse årsakene omfatter følgende:
 • Lync Online federation for domenet er ikke konfigurert til å bruke innstillingen Tillat federation med alle domener bortsett fra de jeg blokkerer .
 • Ringte brukere angitt en ugyldig konferanse-ID.
 • Ringte brukere er fortsatt venter på å delta fordi ingen Lync Online-brukere, har blitt med i samtalen gjennom VoIP.
 • Ringte brukere har en dårlig tilkobling som påvirker lydkvalitet.
 • Lync Online Data Center kan ikke nå ACP.
 • Avgift-nummeret eller gratisnummer ble skrevet inn feil når ekstern konferanser for en Lync Online bruker ble klargjort.
 • Lync Online møtearrangøren bruker en ACP-konto fra et annet område.

Trenger du fortsatt hjelp? Gå til den Office 365-fellesskapet .

Egenskaper

Artikkel-ID: 2460853 - Forrige gjennomgang: 1. juli 2014 - Gjennomgang: 11.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Lync Online
Nøkkelord: 
o365 o365a o365e o365p o365022013 o365m hybrid kbmt KB2460853 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2460853

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com