"Certificat de rău" eroare atunci când utilizați un punct de sincronizarea active Intelligence pe un server de site-ul de sistem de centrul Configuration Manager 2007 SP2 după expirarea certificatului bootstrap

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2483225 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Simptome

Luați în considerare următoarele scenarii.

Scenariul 1

  • Aveți un server de site-ul Microsoft System Center Configuration Manager 2007 pachet Service Pack 2 (SP2).
  • Instalați un punct de sincronizarea active Intelligence pe serverul site-ului. În timpul procesului de instalare, punctul de sincronizare mijloc inteligenta face conexiunea la prima încercare de la serviciul de sistem de centrul Online.

Scenariul 2

  • Aveți un server de site-ul de sistem de centrul Configuration Manager 2007 pachet Service Pack 2 (SP2).
  • Instalați active Intelligence sincronizare punct pe serverul site-ului.
  • Procesul de bootstrap Certificatul expiră.
  • Active Intelligence sincronizare punct încearcă să utilizeze certificatul de bootstrap să reînnoiască certificatul de active de informații.
În aceste scenarii, primiți următorul mesaj de eroare în panoul de active de informații de configurare Manager consola administrativă:
Conexiune nereușită - certificat de rău
În plus, se înregistrează următorul mesaj de eroare în fișierul Aiupdatesvc.log:

Active Intelligence Catalog Sync serviciu Avertisment: 0:Jurnal de data>: WebException încearcă să se înscrie: stare = ProtocolError
Active Intelligence Catalog Sync eroare de serviciu: 0:Jurnal de data>: Excepție încercarea de sincronizare - cererea nu a reușit cu stare HTTP 403: interzis.

Cauză

Această problemă se produce deoarece certificatul comune (de asemenea cunoscut ca certificatul "bootstrap") a expirat pe data de 24 aprilie 2011.

Când punctul de sincronizare sistem centrul Configuration Manager 2007 active Intelligence încearcă să utilizeze acest certificat, se afișează mesajul de eroare.

Rezoluție

Această actualizare este înlocuită de actualizarea 2733615. Pentru a rezolva această problemă, instalați actualizarea 2733615:
2733615 Este disponibilă o actualizare pentru certificatul de bootstrap în sistem centrul Configuration Manager 2007 active Intelligence


Informații despre remedierea rapidă

O remediere rapidă este disponibilă de la Microsoft. Cu toate acestea, această remediere rapidă este destinat pentru a corecta numai problema descrisă în acest articol. Aplicați această remediere rapidă numai pentru sistemele care întâmpină această problemă anume.

Dacă remedierea rapidă este disponibilă pentru descărcare, există o secțiune "Descărcare disponibilă a remedierii rapide (Hotfix download available" la partea de sus a acestui articol din bază de cunoștințe. Dacă nu apare această secțiune, Remiteți o solicitare la Microsoft Customer Service și suport pentru a obține remedierea rapidă.

Notă Dacă se produc probleme suplimentare sau este necesară depanare, aveți posibilitatea să creați o solicitare de asistență separată. Costurile uzuale de asistență se vor aplica pentru întrebări suplimentare de asistență și pentru probleme care nu se califică pentru această remediere rapidă specifice. Pentru o listă completă de numere de telefon Microsoft Client Service si suport sau pentru a crea o solicitare de asistență separată, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Notă Formularul "Descărcare disponibilă a remedierii rapide (Hotfix download available" afișează limbile pentru care este disponibilă remedierea rapidă. Dacă nu vedeți limba dvs., este pentru că o remediere rapidă nu este disponibilă pentru acea limbă.

Cerințe preliminare

Pentru a aplica această remediere rapidă, trebuie să se execute System Center Configuration Manager 2007 pachet Service Pack 2 (SP2).

Informații cu privire la registru

Pentru a utiliza această remediere rapidă în acest pachet, nu aveți pentru a face orice modificări în registry.

Informații cu privire la necesitatea unui restart

Nu trebuie să reporniți computerul după ce aplicați această remediere rapidă. Cu toate acestea, trebuie să închideți orice instanță deschisă a Configuration Manager consola administrativă înainte de a instala acest pachet de remediere rapidă.

Informații despre înlocuirea remedierilor rapide

Această remediere rapidă nu înlocuiește o remediere rapidă lansată anterior.

Informații cu privire la fișiere

Versiunea în engleză (Statele Unite) a acestei remedieri rapide instalează fișierele care au atribute care sunt listate în următoarele tabele. Datele și orele acestor fișiere sunt listate în marcă de timp universal (UTC). Datele și orele pentru aceste fișiere pe computer local sunt afișate în timpul local împreună cu diferenta de fus orar pentru ora de vara (DST). În plus, datele și orele se pot modifica când efectuați anumite operații cu fișierele.
Sistem Configuration Manager centrul 2007 SP2 fișier informații note
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume de fi?ierVersiunea fișieruluiDimensiune fișierDatamarcă de timpPlatforma
Aiupdatesvc.exe4.0.6487.216492,00801-Feb-201014: 15x 86
Aius.msiNu este cazul1,447,42401-Feb-201014: 15Nu este cazul

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Informații suplimentare

Pentru mai multe informații despre puncte de sincronizarea active de informații, vizitați următorul site Web Microsoft TechNet:
Informații generale despre punctele de sincronizarea active Intelligence
Pentru mai multe informații despre terminologia de actualizare software, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
824684Descrierea terminologiei standard utilizate în descrierea actualizărilor de software Microsoft

Proprietă?i

ID articol: 2483225 - Ultima examinare: 19 noiembrie 2012 - Revizie: 1.0
Se aplică la:
  • Microsoft System Center Configuration Manager 2007 Service Pack 2
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbHotfixServer kbautohotfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2483225 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2483225

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com