Beskrivelse af opdateringen til udvidet beskyttelse ved godkendelse til Outlook 2007

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 2509470 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Meddelelse
Denne opdatering blev tilbagekaldt af Microsoft og genudgives snart. Efter installation af den aktuelle opdatering kan brugeren ikke udskrive ved hjælp af indholdsruden i Outlook.

Mulig løsning

Problemet kan muligvis omgås ved at genstarte Outlook og udskrive direkte ved at bruge Office-knappen.
Udvid alle | Skjul alle

Introduktion

I denne artikel beskrives en opdatering, der ikke er en sikkerhedsopdatering, og som implementerer udvidet beskyttelse ved godkendelse af Microsoft Office Outlook 2007.

Yderligere Information

Når udvidet beskyttelse ved godkendelse er aktiveret, bindes godkendelsesanmodninger både til SPN-navnene (Service Principal Names) for den server, som klienten forsøger at oprette forbindelse til, og, hvis den findes, den ydre TLS-kanal (Transport Layer Security), der bruges til Integreret Windows-godkendelse.

Der er ikke behov for yderligere konfiguration, når denne opdatering er installeret. Når opdateringen er installeret, understøtter Outlook 2007 automatisk udvidet beskyttelse i forbindelse med godkendelse, hvis opdatering 968389 også er installeret. Opdatering 968389 er den grundlæggende Security Support Provider Interface-opdatering.

Du finder flere oplysninger om opdatering 968389 ved at klikke på nedenstående artikelnummer for at få vist artiklen i Microsoft Knowledge Base:
968389 Udvidet beskyttelse ved godkendelse
Du kan finde flere oplysninger om udvidet beskyttelse ved godkendelse, herunder hvordan du aktiverer funktionen, når du har installeret denne opdatering, på følgende Microsoft-websted. Siden er evt. på engelsk:
Microsoft Security Advisory (973811) Udvidet beskyttelse ved godkendelse

Bemærk! Dette er en artikel til hurtig udgivelse, som er oprettet direkte i Microsofts supportafdeling. Oplysningerne i artiklen præsenteres som de og behandler aktuelle problemer. Fordi artiklen er blevet udgivet hurtigt, kan der forekomme slåfejl, og artiklen kan blive redigeret uden varsel. Se andre forbehold under Vilkår for anvendelse.

Egenskaber

Artikel-id: 2509470 - Seneste redigering: 27. april 2011 - Redigering: 1.0
Oplysningerne i denne artikel gælder:
  • Microsoft Office Outlook 2007
Nøgleord: 
kbexpertiseinter kbsurveynew KB2509470

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com