Outlook 2007:n laajennetun suojauksen todennusta varten päivityksen kuvaus

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 2509470 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Ilmoitus
Microsoft peruutti tämän päivityksen. Päivitys julkaistaan pian uudelleen. Nykyisen päivityksen asentaminen ei anna käyttäjän tulostaa Outlookin Tulostuksen esikatselu -ruudun avulla.

Mahdollinen kiertotapa

Outlookin käynnistäminen uudelleen ja tulostaminen suoraan Office-painikkeen avulla saattaa kiertää tämän ongelman.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Johdanto

Tässä artikkelissa on laajennetun suojauksen todennusta varten (Extended Protection for Authentication) Microsoft Office Outlook 2007 -asennuksissa toteuttavan muun kuin tietoturvapäivityksen kuvaus.

Enemmän tietoa

Kun laajennettu suojaus todennusta varten on käytössä, todennuspyynnöt on sidottu sekä sen palvelimen palvelun päänimiin, johon asiakas yrittää muodostaa yhteyden, että (jos sellainen on) ulompaan TLS (Transport Layer Security) -kanavaan, jota käyttäen integroitu Windows-todennus tehdään.

Mitään määritystä ei vaadita tämän päivityksen asentamisen jälkeen. Kun tämä päivitys on asennettu, Outlook 2007 tukee laajennettua suojausta todennusta varten automaattisesti, jos myös päivitys 968389 on asennettu oikein. Päivitys 968389 on perussuojaustukipalvelun liittymän päivitys.

Lisätietoja päivityksestä 968389 saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
968389 Laajennettu suojaus todennusta varten
Lisätietoja laajennetusta suojauksesta todennusta varten ja kyseisen toiminnon ottamisesta käyttöön on seuraavassa Microsoftin WWW-sivustossa:
Microsoftin Security Advisory -suojausneuvo 973811: laajennettu suojaus todennusta varten

Huomautus Tämä on niin sanottu nopeasti julkaistava (?fast publish?) artikkeli, joka on laadittu suoraan Microsoftin tukiorganisaatiossa. Tässä olevat tiedot toimitetaan sellaisenaan vastauksena esiin tulleisiin ongelmiin. Koska aineisto on tuotu saataville nopeasti, se saattaa sisältää painovirheitä ja tietoja saatetaan muokata milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Lue muut huomioon otettavat seikat käyttöehdoista.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 2509470 - Viimeisin tarkistus: 27. huhtikuuta 2011 - Versio: 1.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft Office Outlook 2007
Hakusanat: 
kbexpertiseinter kbsurveynew KB2509470

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com