A hitelesítéskori kibővített védelem Outlook 2007 programcsomaghoz megjelent frissítése

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2509470
Figyelem
A frissítést a Microsoft visszahívta, és rövidesen újra kiadja. A jelenlegi frissítés telepítése nem teszi lehetővé a nyomtatást az Outlook alkalmazás Nyomtatási kép ablaktáblájával.

Lehetséges kerülő megoldás

Az Outlook újraindításával és a közvetlenül az Office gomb használatával történő nyomtatással megkerülheti a problémát.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Bevezetés

A cikk a Microsoft Office Outlook 2007 nem biztonsági jellegű frissítését ismerteti, mely hitelesítés közben kibővített védelmet nyújt az említett alkalmazásokban.

További információ

A hitelesítéskori kibővített védelem engedélyezése esetén a hitelesítési kérelmek az ügyfél által elérni kívánt kiszolgáló egyszerű szolgáltatásnevéhez (SPN) is, illetve – ha TLS-csatornán keresztül zajlik a hitelesítés – a beépített Windows-hitelesítéshez használt külső TLS-csatornához is kötődnek.

A frissítés telepítése után nincs szükség konfigurációs lépésekre – az Outlook 2007 automatikusan támogatni fogja a hitelesítéskori kibővített védelmet, amennyiben a 968389. számú frissítés is telepítve van. A 968389. számú frissítés a biztonságitámogatás-szolgáltatói felület alapvető frissítése.

A 968389. számú frissítésről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
968389 Hitelesítéskori kibővített védelem
A hitelesítéskori kibővített védelmi szolgáltatásról és annak engedélyezéséről a Microsoft következő angol nyelvű webhelyén tájékozódhat:
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2509470 - Utolsó ellenőrzés: 2011. április 27. - Verziószám: 1.0
Kulcsszavak: 
kbexpertiseinter KB2509470
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com