MS11-040: A Threat Management Gateway Firewall Client ügyfél biztonsági rései távoli kódfuttatást tesznek lehetővé: 2011. június 14.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2520426 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Figyelem
Ez a biztonsági frissítés és a biztonsági közleményben említett biztonsági rés kizárólag azon termékek ügyfeleire vonatkozik, amelyek kiszolgálóval és ügyfélösszetevőkkel rendelkeznek, valamint szerepelnek az érintett termékek felsorolásában.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Bevezetés

A Microsoft közzétette az MS11-040 jelű biztonsági közleményt, amelynek teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyein tekinthető meg:

Támogatás és segítségnyújtás a biztonsági frissítéshez

Az otthoni felhasználók az Amerikai Egyesült Államokban és Kanadában díjmentes telefonos támogatást kaphatnak a (866) PCSAFETY telefonszámon. Más országokban élő ügyfeleinket arra kérjük, lépjenek kapcsolatba a Microsoft helyi képviseletével. A biztonsági frissítésekhez támogatást nyújtó helyi Microsoft-képviseletek elérhetőségéről a Microsoft alábbi nemzetközi támogatási webhelyén tájékozódhat:
http://www.microsoft.com/hun/protect/default.mspx
Az észak-amerikai ügyfelek továbbá ingyenes és korlátlan e-mailes, illetve csevegőprogramon keresztüli egyedi támogatást is kaphatnak a Microsoft alábbi webhelyén:
https://support.microsoft.com/oas/default.aspx?ln=hu&prid=7552&st=1&wfxredirect=1&sd=gn
A vállalati ügyfelek a szokásos támogatási csatornáikon keresztül kaphatnak támogatást a biztonsági frissítésekhez.

További információ a biztonsági frissítésről

A biztonsági frissítéssel kapcsolatos ismert problémák

Ha Microsoft Forefront Threat Management Gateway Client ügyfelet futtató számítógépre telepíti a biztonsági frissítést, a Microsoft ActiveSync nem működik, vagy az NSPLookupServiceNext() függvényt meghívó alkalmazás hibát jelezhet a névfeloldás során.

A problémáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
2620191 Javítás: A 2520426. számú frissítés regressziót okozhat a Forefront Threat Management Gateway Client
ügyfelet futtató számítógépen

Fájlinformációk

A biztonsági frissítés angol nyelvű (egyesült államokbeli) változata a következő táblázatokban található fájlattribútumokkal rendelkező fájlokat telepíti. A fájlok dátuma és időpontja egyezményes világidő (UTC) szerint van megadva. A fájlok dátuma és időpontja a helyi számítógépen a helyi idő szerint, és a téli-nyári időszámítás aktuális beállításának megfelelően jelenik meg. A dátumok és időpontok ezenkívül a fájlokon végrehajtott bizonyos műveletek esetén is módosulhatnak.
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatform
Fwcmgmt.exe7.0.7734.182240,92012-Apr-201104:58x86
Fwcwsp.dll7.0.7734.182348,55212-Apr-201104:58x86
Fwcwsp64.dll7.0.7734.182357,35212-Apr-201104:58x64

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2520426 - Utolsó ellenőrzés: 2011. október 6. - Verziószám: 4.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Forefront Threat Management Gateway 2010 Enterprise
  • Microsoft Forefront Threat Management Gateway 2010 Standard
Kulcsszavak: 
atdownload kbbug kbexpertiseinter kbfix kbsecbulletin kbsecurity kbsecvulnerability KB2520426
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com