FIX: Este disponibilă o actualizare care permite suport pentru 32-bit aplicații de SCN pe 64-bit traducere de integrare gazdă Server 2010

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2532670 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Introducere

Acest articol descrie o actualizare software care permite pe 32 de biți sisteme Network Architecture (SNA) cererile pentru a rula pe 64-bit traducere de Microsoft gazdă Integration Server 2010.

Rezumat

Când instalați gazdă Integration Server 2010 on un 64-bit traducere de Ferestre, numai 64-bit traducere de gazdă Server integrarea SCN API sunt instalate. Aceasta include avansat Program-la-Program de comunicații (APPC), interfață comună de programare pentru comunicații (CPI-C), cere unitate Interface (RUI), sesiune nivel Interface (SLI) și 3270 Emulator Interface Specification (EIS). Prin urmare, moștenire 32-bit SCN aplicații nu poate rula pe 64-bit traducere de sistemele gazdă Integration Server sau sistemele gazdă Integration Server Client.

Notă Versiunile pe 64 de biți de Microsoft gazdă Integration Server 2006 și Microsoft gazdă Integration Server 2009 numai a instala 64-bit traducere de gazdă Server integrarea SCN API, astfel încât moștenirea 32-bit SCN aplicații nu poate rula pe aceste sisteme fie.

Informații suplimentare

Software-ul actualizare informații

Această actualizare este inclusă în set de actualizări cumulativă 2 pentru integrarea gazdă Server 2010.

Pentru mai multe informații despre cum se obține set de actualizări cumulativă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2616519 set de actualizări cumulativă 2 pentru integrarea gazdă Server 2010
După ce aplicați această actualizare, puteți instala aplicații SCN 32-bit pe 64-bit traducere de integrare gazdă Server 2010. Categoriile de SCN 32-bit aplicații sunt acceptate sunt următoarele:
 • Emulatoarele 3270
 • Cererile de unitate logică (LUA) (aplicații RUI și SLI)
 • Aplicații APPC
 • Cererile de CPI-C
 • Emulatoarele 5250

Suport pentru următoarele aplicații SCN pe 32 de biți la 64-bit traducere de integrare gazdă Server 2010 nu este inclus, după ce aplicați această actualizare cumulativ:
 • Sesiune Integrator (as) aplicații
 • SNA Print Server date filtru DLL-uri
Informații suplimentare

După ce aplicați această actualizare, versiunile pe 32 de biți SCN API-urile sunt instalate în folderul % SNARootWow64%. De exemplu, acestea sunt instalate în folderul C:\Program Files\Microsoft gazdă Integration Server 2010\SysWOW64. Programul gazdă Integration Server 2010 Setup adaugă "% SNARootWow64 %" la sfârșitul instrucțiunea PATH. Dacă există 32-bit SCN aplicațiilor instalate pe sistemul care includ orice fișiere care au același nume ca gazdă Server integrarea SCN APIs (cum ar fi Wappc32.dll, Winrui32.dll și așa mai departe) 32-bit SCN cererea poate nu întotdeauna executa. Aceasta se poate întâmpla dacă instrucțiunea PATH listelor calea aplicației SCN înainte de folderul % SNARootWow64%. În aceste cazuri, poate doriți să modificați instrucțiunea PATH pentru a avea folderul % SNARootWow64% și % SNARoot % folderul listată înaintea dosarul de cerere SNA.

Dacă ați activat opțiunea alerga resursă poziția componentei ca o cerere pe un sistem de 2010 clientul lui, ați putea descoperi că o cerere de SCN pe 32 de biți (cum ar fi un Emulator 3270) nu pot conecta la un sistem de server lui. Eroare întors pentru utilizator când apare această problemă vor varia în funcție de aplicația SCN fiind utilizată. Eroarea pot semăna cu una din următoarele:

EROARE - configurație de lectură SCN Server. Eroare la capătul locale din RPC.

Eroare 651 (sesiunea se deconectează, rețea sau serverul jos...)
Problema se produce dacă lui 2010 clientul se poate conecta la server lui utilizând Microsoft Networking (numit ?evi). Dacă Microsoft Networking (numit ?evi) este dezactivată pe serverele lui sau de configurare rețea sau paravan de protecție împiedică folosirea Canale declarate, clientul lui va nu conecta la server lui deoarece ea nu găsiți cheie de registry corectă pentru a activa transportul TCP/IP care clientul lui utilizează de obicei pentru conectarea la fermă de servere lui utilizând TCP/IP prize.

64-Bit HIS clientul încearcă să citiți următoarea cheie de registry pentru a determina transporturile rețea se poate utiliza pentru conectarea la fermă de servere lui atunci când un 32-bit SCN aplicația este instalată:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\SnaBase\Parameters\Transports
Parametrul transporturi nu există în acest registru a localiza. Deci, clientul lui utilizează transportul Microsoft Networking (numit ?evi) (snalm.dll) implicit.

Două soluții pentru această problemă sunt următoarele:

În primul rând, aveți posibilitatea să dezactivați opțiunea alerga resursă poziția componentei ca o cerere privind sisteme afectate de clientul lui 2010. Aceasta permite procesul de SnaBase a alerga as un serviciu Windows, care provoacă client pentru a localiza parametrul registru transporturile disponibil sub HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SnaBase\Parameters\Transportslui.

Doua soluție este să adăugați parametru registru pentru a permite lui 2010 client pentru conectarea la fermă de servere lui utilizând TCP/IP prize atunci când este activată opțiunea alerga resursă poziția componentei ca o cerere .

Importante Această secțiune, metoda sau activitate conține pași pe care vă spune cum să modificați registry-ul. Cu toate acestea, ar putea apărea probleme grave dacă modificați registry incorect. Prin urmare, asigurați-vă că urmați cu atenție acești pași. Pentru o protecție sporită, copiere de rezervă registry înainte de a modifica aceasta. Apoi, restabiliți registry dacă apare o problemă. Pentru mai multe informații despre modul de rezervă și restaurați registry, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
322756 Cum la spre spate sus și restaurarea registry în Windows

 1. Porniți Registry Editor. Pentru aceasta, faceți clic pe Start, tastați regedit în caseta Pornire căutare și apoi apăsați Enter.
 2. Găsiți și faceți clic pe următoarea subcheie de registry:

  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\SnaBase\Parameters
 3. Din meniul Editare , faceți clic pe nou, și apoi faceți clic pe Valoarea Multi-String.
 4. Tastați transporturilor, și apoi apăsați Enter.
 5. Faceți clic dreapta pe transporturilor, și apoi faceți clic pe Modificare.
 6. Tip SNAIP.DLL, apăsați Enter și apoi faceți clic pe OK.
 7. Ieșire registru redactor.

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Proprietă?i

ID articol: 2532670 - Ultima examinare: 28 august 2012 - Revizie: 4.0
Se aplică la:
 • Microsoft Host Integration Server 2010
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2532670 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2532670

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com