Az Outlook ügyfélalkalmazásait az Exchange Server 2010 SP1 telepítése után nem lehet nyilvános mappákhoz csatlakoztatni

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2535105 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Egyes Microsoft Outlook ügyfélalkalmazások csatlakozási problémába ütköznek, ha számos Microsoft Exchange távoli eljáráshívási ügyfélelérési szolgáltatási szál vár a Rendelkezésre állási szolgáltatás válaszára egy nyilvános mappán. Ilyen probléma fordulhat elő például akkor, ha több mint 500 szál vár válaszra egy nyilvános mappán.

Megjegyzések

 • A Rendelkezésre állási szolgáltatást nem lehet letiltani egy Exchange Server 2010 Service Pack (SP1) rendszerrel rendelkező kiszolgálón.
 • Ha újraindítja az Exchange távoli eljáráshívási ügyfélelérési szolgáltatást az Exchange Server 2010 SP1 nyilvánosmappa-kiszolgálóján, azzal átmenetileg megoldja a problémát.

Oka

A probléma az Exchange Server 2010 SP1 egyik új szolgáltatása miatt jelentkezik. Ez az új szolgáltatás a Microsoft Exchange távoli eljáráshívási ügyfélelérési szolgáltatását proxyként használja a Rendelkezésre állási szolgáltatás (foglaltsági adatok) korábbi verziói számára. Így, ha telepített nyilvános mappát az Exchange Server 2010 SP1 kiszolgálóra, a foglaltsági adatokra vonatkozó kéréseket elfogja a Microsoft Exchange távoli eljáráshívási ügyfélelérési szolgáltatás.

A megoldás

A beállításkulccsal kapcsolatos információk

Fontos: Az alábbi szakasz, módszer vagy feladat a beállításjegyzék módosítását is magában foglaló lépéseket tartalmaz. A beállításjegyzék helytelen módosítása azonban komoly problémákat okozhat. Ezért ügyeljen az utasítások pontos betartására. A beállításjegyzékről a módosítása előtt célszerű biztonsági másolatot készíteni, hogy szükség esetén visszaállíthassa azt. A beállításjegyzék biztonsági mentéséről és visszaállításáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
322756 A beállításjegyzék biztonsági mentése és visszaállítása Windows rendszerben
A hiba elhárításához telepítse a következő frissítést az Exchange Server 2010 SP1 kiszolgálóra:
2497453 JAVÍTÁS: Előfordulhat, hogy az alkalmazás nem fog válaszolni több HTTP-kérés megszakítása után, ha a HttpWebRequest osztállyal küld kéréseket a .NET-keretrendszerben (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)

Megjegyzés:
A hiba elhárításához telepítse a következő összegző frissítőcsomagot:
2579150 Az Exchange Server 2010 Service Pack 1 rendszerhez megjelent 4. összegző frissítőcsomag (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)

A Rendelkezésre állási szolgáltatás automatikus letiltásához a frissítés telepítését követően a cikket folytassa az „Automatikus javítás” című szakasszal. Ha a Rendelkezésre állási szolgáltatást saját kezűleg szeretné letiltani, folytassa a „Kézi javítás” című résszel.

Automatikus javításA Rendelkezésre állási szolgáltatás automatikus letiltásához kattintson A probléma javítása gombra vagy hivatkozásra. Ezután kattintson a Futtatás gombra a Fájl letöltése párbeszédpanelen, és kövesse az Automatikus javítás varázsló lépéseit.


A probléma javítása
Microsoft Fix it 50789


Megjegyzések
 • Előfordulhat, hogy a varázsló csak angol nyelven érhető el. Az automatikus javítás ugyanakkor a Windows többi nyelvi verziójával is működik.
 • Ha ezt a cikket nem azon a számítógépen tekinti meg, amelyen a problémát tapasztalja, az automatikus javítást mentse egy USB-meghajtóra vagy CD-re, és azon a számítógépen futtassa, amelyen a hiba jelentkezik.

Ezt követően folytassa az olvasást a „Megoldódott a probléma?” című szakasszal.Kézi javítás

A frissítés telepítése után a Rendelkezésre állási szolgáltatás letiltásához hajtsa végre a következő lépéseket: 
 1. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára, írja be a regedit parancsot a Megnyitás mezőbe, majd kattintson az OK gombra.
 2. Keresse meg és jelölje ki az alábbi beállításkulcsot:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\MSExchangeRPC\
 3. Mutasson a Szerkesztés menü Új elemére, majd kattintson a Kulcs parancsra.
 4. Írja be a ParametersSystem parancsot, majd nyomja le az ENTER billentyűt.
 5. Keresse meg és jelölje ki az alábbi beállításkulcsot:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\MSExchangeRPC\ParametersSystem
 6. Mutasson a Szerkesztés menü Új elemére, majd kattintson a Duplaszó parancsra.
 7. Írja be a DisableAvailabilityServiceCalls kifejezést, majd nyomja le az ENTER billentyűt.
 8. A Részletek panelen kattintson a jobb egérgombbal a DisableAvailabilityServiceCalls kifejezésre, majd kattintson a Módosítás parancsra.
 9. Az Érték mezőbe írja be az 1 értéket, majd kattintson az OK gombra.
 10. Zárja be a beállításszerkesztőt.
Megjegyzés: Ha úgy dönt, hogy megvárja az Exchange Server 2010 SP1 4. összegző frissítőcsomagját, ezzel visszaállítja az érintett funkciót az Exchange Server 2010 RTM működésére.

Megoldódott a probléma?

 • Ellenőrizze, hogy megoldódott-e a probléma. Ha a probléma megoldódott, nincs más teendője. Ha a probléma továbbra is fennáll, lépjen kapcsolatba a támogatási szolgálattal.
 • Örömmel várjuk visszajelzését. Ha az itt ismertetett megoldással kapcsolatban visszajelzést küldene, illetve problémát szeretne bejelenteni, szóljon hozzá az automatikus javítással foglalkozó bloghoz, vagy küldjön egy e-mail üzenetet.

Állapot

A Microsoft megerősítette, hogy a cikkben tárgyalt jelenség az érintett Microsoft termékek hibájára vezethető vissza.

További információ

A Rendelkezésre állási szolgáltatással kapcsolatos további tudnivalókért látogasson el a Microsoft TechNet következő webhelyére:
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2535105 - Utolsó ellenőrzés: 2012. január 19. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1 a következő platformokon
  • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
  • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Kulcsszavak: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbhotfixrollup kbfixme kbmsifixme KB2535105
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com