MS11-072: Descriere a actualizării de securitate pentru Excel 2007: 13 septembrie 2011

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2553073
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Introducere

Microsoft a lansat buletinul de securitate MS11-072. Pentru a vedea buletinul de securitate complet, vizitați unul dintre următoarele site-uri Microsoft:

Cum se obține ajutor și suport pentru această actualizare de securitate

Pentru utilizatorii de acasă, fără-taxă suport este disponibil prin apel 1-866-PCSAFETY în Statele Unite și Canada sau contactând reprezentanța locală Microsoft. Pentru mai multe informații despre cum să contactați reprezentanța locală Microsoft pentru probleme de suport cu actualizări de securitate, vizitați site-ul Microsoft International acceptă:
http://support.Microsoft.com/Common/International.aspx?rdpath=4
Clienții din America de Nord, de asemenea, puteți obține acces instantaneu la sprijinul de e-mail nu-gratuit nelimitat sau la chat individuale nelimitat de sprijin vizitând următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/OAS/default.aspx?&prid=7552
Pentru clienții enterprise, sprijinul pentru actualizări de securitate disponibile prin intermediul contactelor de obicei cină.

Mai multe informații despre această actualizare de securitate

Probleme cunoscute cu această actualizare de securitate

 • După ce instalați această actualizare de securitate, link-uri externe relativă poate fi rupt în fișiere Excel care sunt amplasate pe o partajare UNC. Această problemă se produce dacă fișierele conțin referințe care indică spre o altă amplasare pe același server. Când apare această problemă, un nume de partajare în calea UNC este duplicat. De exemplu, "\\servername\folder\test" este convertită la \\servername\folder\folder\test."

  Pentru a soluționa această problemă, folosit oricare dintre următoarele metode:
  • De lucru cu copii locale ale fișierelor.
  • Fix link-uri și apoi salvați fișierul.

   Notă Când fișierul este deschis din nou pe un computer care are instalată această actualizare de securitate, link-uri va fi rupt din nou.
  Pentru a rezolva această problemă, instalați actualizarea 2596596. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
  2596596 Descrierea actualizării Excel 2007: 13 decembrie 2011
  Această problemă a abordat, de asemenea, de o remediere rapidă Microsoft Knowledge Base articolul 2596545. Puteți descărca și instala pachetul de remediere rapidă din următorul articol din baza de cunoștințe:
  2596545 Descrierea pachetului de remediere rapidă Office Excel 2007 (excel-x-nici unul-msp, xlconv-x-none.msp, grafic-x-none.msp): 25 octombrie 2011
 • Microsoft Update sau Windows Update poate oferi această actualizare, chiar dacă nu aveți Microsoft Office Excel 2007 instalat. Pentru mai multe informații despre această problemă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
  830335 Microsoft Update și Windows Update oferă actualizări pentru programele Office care nu ați instalat
 • După ce instalați această actualizare, poate fi imposibil să salvați un fișier Excel pe o partajare de rețea. Când deschideți și apoi încercați să salvați un fișier Excel dintr-o partajare de re?ea, este posibil să primiți un mesaj de eroare care seamănă cu următorul:

  Fișierul <name of="" file="">poate au fost modificate de un alt utilizator la ultima salvare a. </name>

  Tu sunt apoi întrebat dacă doriți să salvați o copie sau pentru a suprascrie modificările.

  Workaround

  Pentru a soluționa această problemă, utilizați una dintre următoarele metode, în funcție de versiunea de Excel.

  ImportantAceastă secțiune, metoda sau activitate conține pași care-ți spun cum să modificați registry-ul. Cu toate acestea, ar putea apărea probleme grave dacă modificați registry incorect. Prin urmare, asigura?i-vă că urmați cu atenție acești pași. Pentru o protecție sporită, rezervă de registry, înainte de a modifica aceasta. Apoi, restabiliți registry dacă apare o problemă. Pentru mai multe informații despre modul de rezervă și restaurați registry, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
  322756Cum la spre spate sus și restaurarea registry în Windows
  • Excel 2003
   Urmați pașii rezoluție care sunt descrise în secțiunea Excel 2003 Knowledge Base articolul 324491.

   Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
   324491 Primiți o eroare „fișierul poate au fost modificate"mesaj când salvați un registru de lucru pe un server de rețea în Excel 2002 sau în Excel 2003
  • Excel 2007
   1. Faceți clic pe Start, faceți clic pe A alerga, tip regedit în Deschise casetă și apoi faceți clic pe ok.
   2. Localizați și apoi faceți clic pe următoarea subcheie din registry:
    HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Office\12.0\Excel\Options
   3. Pe Editare meniul, indicați spre Noi, apoi faceți clic pe Valoare DWORD.
   4. Tip QFE_Saskatchewan pentru numele de DWORD, și apoi apăsați Enter.
   5. Faceți clic dreapta pe QFE_Saskatchewan, apoi faceți clic pe Modifica.
   6. În Value date caseta, tip 2, apoi faceți clic pe ok. Când tastați această valoare, Excel va flush întotdeauna fișierul cache înainte de programul obține timbru de timp. (Acest lucru ar trebui să rezolvați problema most de la timp.) Sau, tastați 1 pentru ca Excel să dezactivați Verificarea timp timbru și întotdeauna suprima caseta de dialog.

    Notă Nu recomandăm dezactivarea timp timbru verifica.
  • Excel 2010
   1. Faceți clic pe Start, faceți clic pe A alerga, tip regedit în Deschise casetă și apoi faceți clic pe ok.
   2. Localizați și apoi faceți clic pe următoarea subcheie din registry:
    HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Office\14.0\Excel\Options
   3. Pe Editare meniul, indicați spre Noi, apoi faceți clic pe Valoare DWORD.
   4. Tip QFE_Saskatchewan pentru numele de DWORD, și apoi apăsați Enter.
   5. Faceți clic dreapta pe QFE_Saskatchewan, apoi faceți clic pe Modifica.
   6. În Value date caseta, tip 2, apoi faceți clic pe ok. Când tastați această valoare, Excel va flush întotdeauna fișierul cache înainte de programul obține timbru de timp. (Acest lucru ar trebui să rezolvați problema most de la timp.) Sau, tastați 1 pentru ca Excel să dezactivați Verificarea timp timbru și întotdeauna suprima caseta de dialog.

    Notă Nu recomandăm dezactivarea timp timbru verifica.
  Microsoft lucrează în prezent la o actualizare pentru a rezolva această problemă și va publica mai multe informații în acest articol atunci când informațiile devin disponibile.

Cerințe preliminare pentru a aplica această actualizare de securitate

Pentru a aplica această actualizare de securitate, trebuie să aveți Service Pack 1 (SP1) sau serviciu Pack 2 (SP2) pentru 2007 Microsoft Office system instalat pe computer.

Pentru mai multe informații despre cum se obține pachetul service pack, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
949585 Cum se obține ultimul service pack pentru suitei Office 2007

Reporniți informații

Trebuie să reporniți computerul după ce instalați această actualizare de securitate.

În unele cazuri, această actualizare nu necesită o repornire. Dacă sunt utilizate fișiere necesare, această actualizare va necesită o repornire. Dacă se produce acest comportament, se este afișat un mesaj care recomandă să reporniți computerul.

Pentru a ajuta la reducerea posibilitatea ca o repornire va fi necesar, opriți toate serviciile afectate și închideți toate aplicațiile care pot utiliza fișierele afectate înainte de a instala această actualizare de securitate. Pentru mai multe informații despre motivele de ce vi se poate cere să reporniți, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
887012 De ce vi se poate cere să reporniți computerul după ce instalați o actualizare de securitate pe un computer bazat pe Windows

Informații despre înlocuirea actualizare de securitate

Această actualizare de securitate înlocuiește următoarea actualizare de securitate:
2541007 MS11-045: Descriere a actualizării de securitate pentru Excel 2007: 14 iunie 2011

Eliminare informații

Pentru a elimina această actualizare de securitate, utilizați Adăugare sau eliminare programe element sau utilizați Programe ?i caracteristici element din panoul de Control.

Notă Când eliminați această actualizare de securitate, vi se poate cere să inserați discul care conține Microsoft Office Excel 2007. În plus, nu aveți posibilitatea de a dezinstala această actualizare de securitate din Adăugare sau eliminare programe element sau Programe ?i caracteristici element din panoul de Control. Există mai multe cauze posibile pentru această problemă.

Pentru mai multe informații despre eliminarea, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:

903771 Informații despre capacitatea de a dezinstala actualizărilor Office

Informații despre fișier

Versiunea în limba engleză a acestei actualizări de securitate are atributele de fișier (sau atribute de fișier mai recente) enumerate în următorul tabel. Datele și orele acestor fișiere sunt enumerate în timp Universal coordonat (TUC). Când vizualizați informațiile de fișier, acesta este convertit la ora locală. Pentru a afla diferența între timpul local și UTC, utilizați Fus orar fila în Data și ora element din panoul de Control.
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Numele fișieruluiVersiunea fișieruluiDimensiunea fișieruluiDataTimp
Excel.exe12.0.6565.500318,366,31202-Sep-201102: 59

Proprietă?i

ID articol: 2553073 - Ultima examinare: 21 decembrie 2011 - Revizie: 2.0
Cuvinte cheie: 
kbsecvulnerability kbsecurity kbsecbulletin kbfix kbexpertiseinter kbbug atdownload kbmt KB2553073 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2553073

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com