Cikk azonosítója: 2553092
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

BEVEZETÉS

A Microsoft kiadott egy frissítést a Microsoft Office 2010 szoftvercsomaghoz. Ez a frissítés csökkenti a Microsoft Office 2010 szoftvercsomaghoz telepített frissítések telepítési hibáinak előfordulási számát.

A megoldás

Ezen frissítés által javított problémák

Amikor a Microsoft Update segítségével telepíti a Microsoft Office 2010 Service Pack 1 (SP1) szervizcsomagot, a következő hibaüzenet jelenhet meg:

Hibakód: 78F A Windows Update egy ismeretlen hibát észlelt.

Ha a Microsoft letöltőközpontból tölti le és telepíti az SP1 csomagot, a következő hibaüzenet jelenhet meg:

A csomag telepítése sikertelen volt.

A telepítés közben előállított Officesuitewwsp1-x-none_msplog.log fájl a következőhöz hasonló hibaüzenetet tartalmaz:

Hiba: 1935. Hiba történt a <összetevő GUID> szerelvény-összetevő telepítése során. HRESULT: 0x80131047.

Ez a frissítés a terméknek a Vezérlőpult Programok hozzáadása és törlése eleméből történő újratelepítésekor létrejövő hibaüzenetet orvosolja. A hibaüzenet megjelenéséhez nem kell telepítve lennie az SP1 szervizcsomagnak.

Ez a probléma akkor merülhet fel, ha a Windows Installer egy olyan hivatkozással találkozik, amely egy már nem létező meghajtóra vagy egy olyan cserélhető adathordozóra mutat, amely nem tartalmaz olvasható adathordozót. Például ez a probléma léphet fel, ha a Windows Installer egy üres DVD- vagy CD-meghajtóra mutató hivatkozást talál.

A frissítés letöltése és telepítése

A probléma megoldásához töltse le és telepítse a következő frissítést az Office 2010 SP1 szervizcsomag telepítése előtt.

A következő fájl letölthető a Microsoft letöltőközpontjából:

Microsoft Office 2010, 32 bites frissítőcsomag
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A 32 bites frissítőcsomag letöltése.
Microsoft Office 2010, 64 bites frissítőcsomag
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A 64 bites frissítőcsomag letöltése.
A Microsoft terméktámogatási fájljainak letöltéséről további információt a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében olvashat:
119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével
A Microsoft ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A Microsoft a kiadás napján rendelkezésre álló legújabb víruskereső szoftverrel ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A fájlt biztonságos kiszolgálók tárolják, megakadályozva a fájl jogosulatlan módosítását.

Újraindítás szükségessége

A frissítés telepítése után nem kell újraindítani a számítógépet.

Kerülő megoldás

Mielőtt telepíti az Office 2010 SP1 szervizcsomagot, helyezzen egy olvasható DVD vagy CD lemezt az optikai meghajtóba, vagy csatlakoztasson egy USB-meghajtót.

További információ

Számos gyökérok állhat az 1935 vagy 78F számú hiba mögött az Office 2010 Service Pack 1 (SP1) telepítése során. Általában ez a hiba akkor következik be, ha az Office 2010 alkalmazás eredetileg egy ideiglenes tárolóeszköz használatával lett telepítve.

Az Office 2010 támogatásról bővebben a Microsoft weboldalán talál további információkat:
Támogatás a Microsoft Office 2010-es és 2007-es verziójához
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2553092 - Utolsó ellenőrzés: 2014. május 29. - Verziószám: 4.0
Kulcsszavak: 
atdownload kbsurveynew kbexpertisebeginner kbexpertiseinter kbcip KB2553092
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com