FIX: Funcționare lentă atunci când restabiliți o bază de date SQL Server 2008 R2, dacă este activată CDC

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2567366
Microsoft distribuie Microsoft SQL Server 2008 R2 fixat ca un fișier descărcabil. Deoarece remedierile sunt cumulative, fiecare nouă versiune conține toate remedierile rapide și toate actualizările de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2008 R2 Actualizare versiune.

Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Luați în considerare următorul scenariu:
  • Activați caracteristica modificare date captură (CDC) pe o bază de date mare, care are mai multe tabele în SQL a servi 2008 R2.

    De exemplu, baza de date are mai mult de 400 de tabele.
  • Creați o copie de rezervă completă a bazei de date.
  • Încercați să restaurați baza de date pe un alt computer.

În acest scenariu, lent performance apare, și procesul de restaurare dureaza mai mult timp față de procesul de restaurare în care nu este activată caracteristica CDC pentru aceeași bază de date.

REZOLUȚIE

Pentru a rezolva această problemă, aplicați următoarea remediere rapidă și apoi utilizați -T3101 urme de pavilion să restaurați baza de date.

Notă Atunci când -T3101 Trasare pavilion este utilizat, procesului de restabilire ignoră o opera?iune actualizare CDC, care este asociat cu această problemă.

Actualizarea cumulativă informații

SQL a servi 2008 R2

Fix pentru această problemă a fost lansat în pachetul de actualizare cumulativă 10. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL a servi 2008 R2, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2591746 Pachetul de actualizare cumulativă 10 pentru SQL a servi 2008 R2
Notă Pentru că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune de actualizare conține toate remedierile rapide și toate actualizările de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2008 R2 Actualizare versiune. Vă recomandăm să considerați că aplicarea cea mai recentă actualizare versiune care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
981356 SQL a servi 2008 R2 construiește care au fost lansate după SQL a servi 2008 R2 a fost lansat

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru mai multe informații despre CDC, vizitați următorul site Web MSDN:

Informații generale despre CDC
Pentru mai multe informații despre steagurile de vectorizare pentru SQL Server, vizitați următorul site Web MSDN:

Informații generale despre steagurile de vectorizare pentru SQL Server

Proprietă?i

ID articol: 2567366 - Ultima examinare: 17 octombrie 2011 - Revizie: 1.0
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2567366 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, nu de un traducător. Deoarece Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, toate articolele din Baza noastră de cunoștințe vor fi disponibile în limba dvs. nativă. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, precum în cazul în care un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. nativă. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nicio inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții săi. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2567366

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com