Artikkel-ID: 2578723 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Symptom

Du vil kanskje ikke kunne endre eller angi plassering for nettverkstilkobling når du prøver å koble til et nettverk med en datamaskin med Windows 7. Plasseringen som er knyttet til nettverkstilkoblingen kan ikke være en klikkbar kobling.

Årsak

Dette problemet kan oppstå hvis du utilsiktet har merket av alternativet for å Behandle alle fremtidige nettverk som jeg kobler til som offentlige, og ikke spør meg igjen. Når dette alternativet er angitt, kan du ikke endre denne innstillingen.

Løsning

Gå til delen Løs det for meg hvis du vil at vi skal løse problemet for deg. Gå til delen La meg løse det selv hvis du heller vil løse problemet selv.

Løs det for megDu kan løse problemet automatisk ved å klikke knappen eller koblingen Løs det. Klikk deretter Kjør i dialogboksen Filnedlasting og følg trinnene i veiviseren Løs det.


Løs dette problemet
Microsoft-løsning 50725


Merknaderl
 • Det kan hende at denne veiviseren bare er tilgjengelig på engelsk. Den automatiske problemløseren fungerer imidlertid også i andre språkversjoner av Windows.
 • Hvis du ikke bruker datamaskinen som har problemet, kan du lagre den automatiske løsningen på en flash-stasjon eller en CD, og deretter kjøre den på datamaskinen som har problemet.

Deretter går du til delen Løste dette problemet?.La meg løse det selv

Hvis du vil løse dette problemet, følger du fremgangsmåten nedenfor:

 1. Lukk eller deaktiver alle programmer som bruker nettverket.
 2. Klikk Start, skriv inn enhetsbehandling i boksen Søk i programmer og filer, og trykk deretter ENTER.
 3. Bla gjennom listen over enheter og klikk for å utvide Nettverkskort
 4. Høyreklikk det første kortet under nettverkskort og klikk Deaktiver.

  (Gjenta dette trinnet for alle nettverkskort på systemet under Nettverkskort).

  Obs! etter hver endring skanner Enhetsbehandling maskinvaren. Skjermen kan blinke når den oppdateres, dette er som forventet.
 5. Mens du fortsatt er i Enhetsbehandling, aktiver på nytt kun det kortet som er tilknyttet den offentlige nettverksinnstillingen du prøver å endre.
  (Eksempel: Aktiver det trådløse kortet hvis du prøver å koble til det trådløse nettverket.)

  Obs! Systemet vil oppdage at nettverket vises på nytt, og prøver å koble til. Dette tilkoblingsforsøket kan mislykkes, men det er ok, dette er som forventet.
 6. Klikk Start, og skriv inn Nettverks- og delingssenter i boksen Søk i programmer og filer, og klikk deretter Nettverks- og delingssenter i listen.
 7. Klikk Velg hjemmegruppe og -alternativer for deling nederst til venstre i dialogboksen.
 8. Klikk Hva er en nettverksplassering? , og velg nettverksplasseringen.

  Obs! Følg anvisningene hvis du vil fortsette til å opprette en hjemmegruppe. Men en hjemmegruppe er ikke nødvendig, så du kan også bare gå ut av hjemmegruppeoppsettet etter at du har valgt korrekt nettverksplassering.
 9. Det siste trinnet er å reaktivere de gjenværende kortene, ett etter ett i Enhetsbehandling. Hvis du vil gjøre dette, høyreklikker du hvert av de deaktiverte kortene under Nettverkskort og klikker Aktiver.
 10. Når alle nettverkskort er aktivert, lukk Enhetsbehandling og du er ferdig.

Løste dette problemet?

 • Kontroller om problemet er løst. Hvis problemet er løst, er du ferdig med denne delen. Kontakt kundestøtte hvis problemet ikke er løst.
 • Vi setter pris på din tilbakemelding. Hvis du vil gi tilbakemelding eller rapportere eventuelle problemer med denne løsningen, kan du legge igjen en kommentar i bloggen Løs det for meg eller sende oss en e-postmelding.


Obs! Dette er en "FAST PUBLISH"-artikkel som er opprettet direkte innenfor Microsofts kundestøtteorganisasjon. Informasjonen her leveres "som den er" som svar på problemer som kan oppstå. Som et resultat av den korte tiden det tar å gjøre materialet tilgjengelig, kan det inneholde skrivefeil, og det kan når som helst og uten forvarsel bli revidert. Se Vilkår for bruk for mer informasjon.

Egenskaper

Artikkel-ID: 2578723 - Forrige gjennomgang: 22. november 2011 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Starter
 • Windows 7 Ultimate
Nøkkelord: 
kbfixme kbmsifixme KB2578723

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com