FIX: Rezultate incorecte când se comit transformarea Unpivot la un pachet de SSIS SSIS 2008 sau în SSIS 2008 R2

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2580224 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Microsoft distribuie Microsoft SQL a servi 2008 Serviciu Pack 2 (SP2) fixat ca un fișier descărcabil. Deoarece remedierile sunt cumulative, fiecare nouă versiune conține toate remedierile rapide și toate actualizările de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL a servi 2008 SP2 Actualizare versiune.

SIMPTOME

Când se comit Unpivottransformarea la un pachet de SQL Server integrarea serviciilor (SSIS) în Microsoft SQL Server 2008 integrarea Services (SSIS 2008) sau în Microsoft SQL Server 2008 R2 integrarea Services (SSIS 2008 R2), este posibil să primiți rezultate incorecte.

CAUZĂ

Această problemă apare deoarece tampon interne care sunt folosite pentru a transporta datele pentru SSIS fluxului de date sunt reinițializată incorect.

REZOLUȚIE

Actualizarea cumulativă informații

Pachetul de actualizare cumulativă 6 pentru SQL a servi 2008 SP2

Fix pentru această problemă a fost lansat în actualizarea cumulativă pachet 6. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL a servi 2008 SP2, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2582285 Pachetul de actualizare cumulativă 6 pentru SQL a servi 2008 Serviciu Pack 2
Notă Pentru că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune de actualizare conține toate remedierile rapide și toate actualizările de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL a servi 2008 Serviciu Pack 2 Actualizare versiune. Vă recomandăm să considerați că aplicarea cea mai recentă actualizare versiune care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2402659 SQL Server 2008 construiește care au fost lansate după SQL a servi 2008 Serviciu Pack 2 a fost lansat

Informații despre remedierea rapidă

O remediere rapidă acceptate este disponibil de la Microsoft. Cu toate acestea, această remediere rapidă este destinată corectării numai problema descrisă în acest articol. Aplicați această remediere rapidă numai pe sistemele care se confruntă cu problema descrisă în acest articol. Această remediere rapidă ar putea primi încercări suplimentare. Prin urmare, dacă nu sunteți grav afectat de această problemă, vă recomandăm să așteptați următoarea actualizare software care conține această remediere rapidă.

Dacă remedierea rapidă este disponibilă pentru descărcare, există o secțiune „Hotfix „descărcare disponibilă în partea de sus a acestui articol din baza de cunoștințe. Dacă nu apare această secțiune, contactați Microsoft Customer Service și asistență pentru a obține remedierea rapidă.

Notă Dacă se produc probleme suplimentare sau dacă orice depanare este necesar, aveți posibilitatea să creați o cerere separată serviciului. Costurile uzuale de sprijin va aplica sprijin suplimentar întrebări și probleme care nu se califică pentru această remediere rapidă specifice. Pentru o listă completă a numerelor de telefon ale Microsoft Customer Service și asistență sau pentru a crea o cerere separată serviciului, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Notă "Hotfix formularul „descărcare disponibilă afișează limbile pentru care este disponibilă remedierea rapidă. Dacă nu vedeți limba dvs., este pentru că o remediere rapidă nu este disponibilă pentru acea limbă.

Cerințe preliminare

Pentru a aplica această remediere rapidă, trebuie să aveți Microsoft SQL Server 2008 R2 RTM sau Microsoft SQL Server 2008 R2 Service Pack 1 (SP1) instalate.

Cerință de repornire

Nu aveți pentru a reporni computerul după ce aplicați această remediere rapidă.

Informații despre înlocuirea remedierilor rapide

Această remediere rapidă nu înlocuiește o remediere rapidă lansată anterior.

Informații despre fișier

Versiunea acestei are atributele de fișier (sau atribute de fișier mai recente) enumerate în următorul tabel. Datele și orele acestor fișiere sunt enumerate în timp Universal coordonat (TUC). Când vizualizați informațiile de fișier, acesta este convertit la ora locală. Pentru a afla diferența între timpul local și UTC, utilizați Fus orar fila în Data și ora element din panoul de Control.

Pentru toate sprijinite x 86-versiuni de SQL Server 2008 R2 SP1

Reduceți tabelulMăriți tabelul
Numele fișieruluiVersiunea fișieruluiDimensiunea fișieruluiDataTimpPlatforma
Txunpivot.dll2009.100.2774.0128,86427-Aug-201118: 06x 86


Pentru toate sprijinite x 86-versiuni de SQL a servi 2008 R2RTM

Reduceți tabelulMăriți tabelul
Numele fișieruluiVersiunea fișieruluiDimensiunea fișieruluiDataTimpPlatforma
Txunpivot.dll2009.100.1805.0128,86420-Aug-201117: 21x 86

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru mai multe informații despre Unpivot transformarea, vizitați următorul site Web MSDN:
Informații generale despre transformarea Unpivot

Proprietă?i

ID articol: 2580224 - Ultima examinare: 20 septembrie 2011 - Revizie: 2.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft SQL Server 2008 Integration Services
Cuvinte cheie: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbfix kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2580224 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2580224

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com