FIX: Instalarea suflu de un SQL a servi 2008 serviciu pack nu reușește atunci când se adaugă noi caracteristici instanță SQL dacă motorul bazei de date este instalat

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2588050 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul
Microsoft distribuie fixat Microsoft SQL Server 2008 ca un singur fișier descărcabil. Deoarece remedierile sunt cumulative, fiecare nouă versiune conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2008 fix de presă.

SIMPTOME

Luați în considerare următorul scenariu:
  • Aveți Microsoft SQL Server 2008 Database Engine instalat pe un computer.
  • Creați o instanță a SQL Server 2008.
  • Vă spre slipstream Microsoft SQL Server 2008 Service pachet 1 (SP1) sau Microsoft SQL Server 2008 Service pachet 2 (SP2) în mass-media SQL-instalarea originală.
  • Utilizați suportul media de instalare slipstreamed pentru a adăuga caracteristici noi la instanță SQL.

În acest scenariu, instalarea suflu ar putea eșua.

CAUZĂ

Această problemă se produce din cauza un defect în componenta SQL Server 2008 baza de date motor Setup. Componenta de configurare nu acceptă suflu instala?iilor care adaugă noi caracteristici.

Atunci când un suflu de instalare se execută, se produce o problemă 482639000 Watson găleată, și procesul de instalare nu reușește în timpulSetupActionName: sqlengineconfigaction_patch_validation etapă.

REZOLUȚIE

Pentru a rezolva această problemă, obțineți ultimul service pack pentru SQL Server 2008. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:

968382 Cum se obține ultimul service pack pentru SQL Server 2008

REMEDIERE

Pentru a soluționa această problemă, actualiza motorul bază de date SQL Server 2008 utilizând o altă copie a pachetului service pack care se află suportul media de instalare Slipstream și apoi adăugați noile caracteristici.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru mai multe informații despre SQL Server 2008 Slipstream întrebări frecvente, vizitați următorul site Web MSDN:

SQL Server 2008 Slipstream întrebări frecvente
Pentru mai multe informații despre cum la spre fix SQL Server 2008 Setup înainte să executați programul de instalare, vizitați următorul site Web MSDN:

Cum la spre fix SQL Server 2008 Setup înainte să executați programul de instalare

Proprietă?i

ID articol: 2588050 - Ultima examinare: 7 septembrie 2011 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft SQL Server 2008 Community Technology Preview
  • Microsoft SQL Server 2008 Developer
  • Microsoft SQL Server 2008 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2008 Enterprise Evaluation
  • Microsoft SQL Server 2008 Express
  • Microsoft SQL Server 2008 Express with Advanced Services
Cuvinte cheie: 
kbmt KB2588050 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2588050

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com