FIX: Mesaj de eroare când utilizați adaptorul BizTalk pentru DB2 pentru a apela un DB2 procedură stocată: "SQLSTATE: SQLCODE 42884,:-440"

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2590912 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Utilizați Microsoft BizTalk adaptorul pentru DB2 pentru a apela o procedură de IBM DB2 stocate. Când numele procedura stocată, are un număr ca ei al doilea caracter (de exemplu, E1SPNAME), primiți în urma mesaj de eroare:
SQLSTATE: 42884
SQLCODE:-440
Valoarea SQLSTATE indică faptul că s-a constatat nici o rutină cu numele specificat și argumentele compatibile.
NotăAceastă problemă poate apărea, de asemenea, atunci când utilizați oricare dintre furnizorii DB2 care sunt incluse cu Microsoft gazdă Integration Server 2009.

REZOLUȚIE

Această remediere rapidă care rezolvă această problemă este inclusă în cumulativă Update 1 pentru integrarea gazdă Server 2009.

Pentru mai multe informații despre cum se obține pachetul de actualizare cumulativă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2587090 Pachet de actualizare cumulativ 1 pentru integrarea gazdă Server 2009

REMEDIERE

Pentru a soluționa această problemă, poate modifica numele procedurii DB2 stocate astfel încât caracterul său al doilea conține un caracter alfabetic în loc de un număr.

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Această problemă apare numai atunci când unul dintre furnizorii Microsoft DB2 sau adaptorul BizTalk pentru DB2 trimite un nume două părți la IBM DB2. De exemplu, eroarea se produce dacă următorul format este trimis la IBM DB2 ca nume procedură în comanda Execute SQL declarație (EXCSQLSTT):
SCHEMA_NAME.SP_NAME
NotăÎn acest format, substituent SCHEMA_NAME reprezintă numele schemei care ați configurat în șirul de conexiune și substituent SP_NAME reprezintă numele procedurii DB2 stocate.

Atunci când numai numele DB2 stocate procedură (adică un nume de unul-parte) este trimis la IBM DB2 ca nume procedură în comanda Execute SQL declarație (EXCSQLSTT), eroarea se produce deoarece numele corect procedura stocată este trimis. De exemplu, eroarea nu se produce atunci când utilizați un server legat SQL Server pentru a apela o procedură DB2 stocate cu ajutorul Microsoft OLE DB Provider pentru DB2.

Proprietă?i

ID articol: 2590912 - Ultima examinare: 13 septembrie 2011 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft Host Integration Server 2009
  • Microsoft BizTalk Adapters for Host Systems 2.0
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbbug kberrmsg kbmt KB2590912 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2590912

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com