FIX: Conectorul de primire Exchange Edge implicit este dezactivată în mod neașteptat când caracteristica "Integrarea politicii de E-mail" nu este configurat în fruntea amenințare Management Gateway 2010

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2591729 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Luați în considerare următorul scenariu. Instalați următoarele pe același server:
  • Microsoft Forefront amenințare Management Gateway (TMG) 2010
  • Serverul Microsoft Exchange Server 2010 Edge Transport rolul
  • Microsoft Forefront protecție 2010 pentru Exchange Server (FPE).

Nu doriți să utilizați Integrarea politicii de e-mail caracteristică din TMG. Atunci când nu utilizați această caracteristică, TMG nu gestiona setările Exchange Edge și FPE. Prin urmare, nu executați Configure E-mail politica Expertul în Consola de gestionare TMG.

În acest scenariu, observați că implicit primire conector pentru Exchange Edge este dezactivată automat.

Chiar dacă activați conectorul din nou de la Consola de gestionare Exchange sau prin utilizarea unui cmdlet Windows PowerShell, observați că conectorul este dezactivată automat din nou un minut.

CAUZĂ

Această problemă apare deoarece IntegrationEnabled proprietatea SmtpProtectionConfiguration Obiectul COM este setat incorect Adevărat în timpul instalării TMG. Atunci când Protec?ie pentru SMTP caracteristica nu este configurat, TMG piese de schimb configurare și dezactivează toate primi conectori.

REZOLUȚIE

Pentru a rezolva această problemă, instalați acest service pack, care este descris în următorul articol din baza de cunoștințe Microsoft:
2555840Microsoft Forefront amenințare Management Gateway 2010 serviciu Pack 2

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

REMEDIERE

Pentru a soluționa această problemă dacă nu doriți să utilizați Integrarea politicii de e-mail modul, sau tu cant a instala TMG Service Pack 2, setați Integrarea politicii de e-mail modul de Cu handicap. Pentru aceasta, urmați acești pași:
  1. Porniți Consola gestionare TMG, și apoi faceți clic pe Depanare.
  2. Setați Controlul E-mail politica configurare integrare sarcina de a Cu handicap, apoi faceți clic pe Aplică.
Notă Această procedură seturi IntegrationEnabled proprietatea pentru obiectul COM Fals.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Când Exchange Edge și FPE se execută pe serverul TMG, se recomandă activarea Integrarea politicii de e-mail mod astfel că TMG reușește configurarea Exchange Edge și FPE. Când TMG efectuează această gestionare, setările Exchange și FPE sunt expuse în Consola de gestionare TMG. În mod implicit, atunci când utilizați această caracteristică de integrare, nu întâmpinați această problemă deoarece TMG administrează automat SMTP conectorii care sunt definite în schimb Edge.

REFERINȚE

Pentru mai multe informații despre IntegrationEnabled proprietate, vizitați următorul site Microsoft Developer Network (MSDN):
Proprietatea IFPCSmtpProtectionConfiguration::IntegrationEnabled
Pentru mai multe informații despre terminologia actualizare software-ul, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
824684 Descrierea terminologie standard care este utilizat pentru a descrie actualizările software Microsoft

Proprietă?i

ID articol: 2591729 - Ultima examinare: 31 octombrie 2011 - Revizie: 2.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft Forefront Threat Management Gateway 2010 Enterprise
  • Microsoft Forefront Threat Management Gateway 2010 Standard
  • Microsoft Forefront Threat Management Gateway 2010 Service Pack 1
Cuvinte cheie: 
kbfix kbbug kbexpertiseinter kbsurveynew kbmt KB2591729 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, nu de un traducător. Deoarece Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, toate articolele din Baza noastră de cunoștințe vor fi disponibile în limba dvs. nativă. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, precum în cazul în care un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. nativă. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nicio inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții săi. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2591729

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com