FIX: SNA Manager întoarce următoarea eroare atunci când încercați să modificați proprietățile unei conexiuni de sistemul gazdă IP-DLC: "conexiune DLUS ar trebui să nu au asociat la distanță APPC UBM"

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2612823 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Luați în considerare următorul scenariu:
  • Tu ești folosire Advanced locale dependente unitățile logice Program-la-Program de comunicații (APPC) (UBM).
  • Ați au urmat pașii din următorul articol din baza de cunoștințe Microsoft pentru a asocia Remote APPC UBM conexiune "Sistemul gazdă" IP-DLC:
    939193 Cum se configurează conexiunea și unitățile logice pentru o cerere de APPC atunci când utilizați serviciul link IP-DLC în gazdă Integration Server împreună cu dependente APPC unitățile logice
Dacă încercați să modificați proprietățile conexiunii pentru conectarea la sistemul gazdă care are Remote APPC UBM încredin?ate, Manager de SCN întoarce următoarea eroare:
Microsoft SCN

Nu ar trebui s-au asociat DLUS conexiune la distanță APPC UBM
The same error message este returnată dacă încercați să actualizați sistemul gazdă conexiunea utilizând instrumentul de configurare linia de comandă SNACFG.

CAUZĂ

Această problemă apare când componentele gazdă Integration Server management efectuează o verificare dacă există orice Remote APPC UBM atribuită gazdă racorduri ale sistemului care utilizează serviciul de link-ul IP-DLC. Dacă există Remote APPC UBM atribuită o conexiune la sistemul gazdă IP-DLC, eroare este returnată.

REZOLUȚIE

Serverul gazdă integrarea 2009

Această remediere rapidă care rezolvă această problemă vor fi incluse în pachetul de actualizare cumulativă 2 pentru integrarea gazdă Server 2009.

Pentru mai multe informații despre cum se obține pachetul de actualizare cumulativă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:

2645939Pachetul de actualizare cumulativă 2 pentru integrarea gazdă Server 2009


REZOLUȚIE

Serverul gazdă integrarea 2010

Această remediere rapidă care rezolvă această problemă este inclusă în pachetul de actualizare cumulativă 2 pentru integrarea gazdă Server 2010.

Pentru mai multe informații despre cum se obține pachetul de actualizare cumulativă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2616519 Pachetul de actualizare cumulativă 2 pentru integrarea gazdă Server 2010

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Proprietă?i

ID articol: 2612823 - Ultima examinare: 31 decembrie 2011 - Revizie: 2.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft Host Integration Server 2009
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbhotfixserver kbfix kbmt KB2612823 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2612823

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com