FIX: Globals.TotalPages variabilă returnează o valoare incorectă într-un raport SSRS 2008 R2

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2620333 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Microsoft distribuie Microsoft SQL Server 2008 R2 Service Pack 1 (SP1) fixat ca un fișier descărcabil. Deoarece remedierile sunt cumulative, fiecare nouă versiune conține toate remedierile rapide și toate actualizările de securitate care au fost incluse cu versiunea precedentă de actualizare SQL Server 2008 R2 Service Pack 1 (SP1).

SIMPTOME

Când utilizați Globals.TotalPages variabilă pentru a afișa numărul total de pagini într-un raport Microsoft SQL Server 2008 R2 Reporting Services, variabila ar putea returna o valoare incorectă pe ultima pagină a raportului.

De exemplu, utilizați următoarea expresie în subsolul paginii un raport care are 12 de pagini pentru a afișa numărul paginii curente și numărul total de pagini:
=Globals.PageNumber & " of " & Globals.TotalPages
În acest scenariu, subsolul paginii pentru ultima pagină a raportului are următorul text pentru numărul paginii curente ?i numărul total de pagini:
12 14


REZOLUȚIE

Actualizarea cumulativă informații

Actualizarea cumulativă pachet 3 pentru SQL Server 2008 R2 SP1

Fix pentru această problemă a fost lansat în actualizarea cumulativă pachet 3. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2008 R2 SP1, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2591748 Actualizarea cumulativă pachet 3 pentru SQL Server 2008 R2 SP1
Notă Pentru că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune de actualizare conține toate remedierile rapide și toate actualizările de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2008 R2 SP1 Actualizare versiune. Vă recomandăm să considerați că aplicarea cea mai recentă actualizare versiune care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2567616 SQL a servi 2008 R2 construiește care au fost lansate după ce a fost lansat SQL Server 2008 R2 SP1


INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru mai multe informații despre colecțiile globală pentru Microsoft Visual Studio Report Designer expresii care sunt utilizate în rapoarte, vizitați următorul site Web MSDN:

Informa?ii generale despre colecțiile globală

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Proprietă?i

ID articol: 2620333 - Ultima examinare: 17 octombrie 2011 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Reporting Services
  • Microsoft SQL Server 2008 Reporting Services
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2620333 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, nu de un traducător. Deoarece Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, toate articolele din Baza noastră de cunoștințe vor fi disponibile în limba dvs. nativă. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, precum în cazul în care un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. nativă. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nicio inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții săi. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2620333

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com