FIX: O violare de acces survine în "snaipdlc! nds_next_fsm_action" funcție după ce înlocuiți fișierul Snaipdlc.dll utilizând fișierul Trcipdlc.dll

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2621019 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Luați în considerare următorul scenariu:
  • Utilizați serviciul IP-DLC link-ul să se conecteze la un mainframe IBM într-un mediu Microsoft gazdă Integration Server.
  • Înlocuiți fișierul Snaipdlc.dll utilizând fișierul Trcipdlc.dll pentru a capta datele trace suplimentare în timp ce vă depanarea un IP-DLC link legate de serviciul problemă.

În acest scenariu, serviciul de link-ul IP-DLC pot experimenta o violare de acces în snaipdlc! nds_next_fsm_actionfuncția, și conexiunea mainframe este deconectat.

CAUZĂ

Această problemă se produce din cauza o instrucțiune trace interne care încearcă să se examineze un câmp într-un bloc de control, care a fost deja eliberată din memorie.

REZOLUȚIE

Integrarea Microsoft gazdă Server 2010

Această remediere rapidă care rezolvă această problemă este inclusă în pachetul de actualizare cumulativă 2 pentru integrarea gazdă Server 2010.

Pentru mai multe informații despre cum se obține pachetul de actualizare cumulativă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2616519 Pachetul de actualizare cumulativă 2 pentru integrarea gazdă Server 2010

REMEDIERE

Pentru a soluționa această problemă, restaurați fișierul Snaipdlc.dll original pe care anterior ați înlocuit cu fișierul Trcipdlc.dll.

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Fișierul de Trcipdlc.dll este o versiune de depanare din fișierul Snaipdlc.dll. De obicei, fișierul Trcipdlc.dll se utilizează numai când suportul Microsoft necesită date suplimentare trace care este netratate cu fișierul Snaipdlc.dll standard. Următorii pași sunt utilizate atunci când fișierul de Trcipdlc.dll este necesar pentru depanare.
  1. Opriți serviciul SNA Server.
  2. Redenumiți sau spate sus fișierul Snaipdlc.dll. Acest fișier este amplasat în folderul % SNAROOT %.
  3. Redenumiți fișierul Trcipdlc.dll ca Snaipdlc.dll. Fișierul Trcipdlc.dll, de asemenea, se află în folderul % SNAROOT %.
  4. Porniți serviciul SNA Server.

Proprietă?i

ID articol: 2621019 - Ultima examinare: 21 decembrie 2011 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2621019 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2621019

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com