FIX: Mesaj de eroare atunci când creați sau editați un UDL în instrumentul de Access date: "a apărut o eroare de biblioteca rețelei interne. O eroare de sintaxă nivel re?ea a apărut."

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2629395 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Luați în considerare următorul scenariu într-un mediu Microsoft gazdă Integration Server 2009 sau Microsoft gazdă Integration Server 2010:
  • Se utilizează Microsoft OLE DB Provider pentru DB2 sau Microsoft BizTalk adaptor pentru DB2 pentru conectarea la IBM DB2 pentru z/OS versiunea 7 sau IBM DB2 pentru z/OS versiunea 8.
  • Aplicați actualizarea pe care este descris în următorul articol din baza de cunoștințe Microsoft sau orice actualizare ulterioară destinate furnizorilor de date gazdă Integration Server 2009:
    2538036 FIX: Date incorecte pot fi introduse în tipurile de date grafic DB2 când utilizați furnizorilor de date gazdă Integration Server 2009
  • Aplicați Microsoft gazdă Integration Server 2010 cumulativă Update 1 (CU1) care este descris în următorul articol din baza de cunoștințe Microsoft:
    2533330 Pachet de actualizare cumulativ 1 pentru integrarea gazdă Server 2010

În acest scenariu, este posibil să primiți următorul mesaj de eroare când executați clic pe Conecta, Interogare de probă, sau Pachete buton în date Access instrument (DAT) când creați sau editați un fișier Microsoft Data Link (.udl):
A apărut o eroare de biblioteca interne de rețea. A apărut o eroare de sintaxă nivel de rețea.

CAUZĂ

Această problemă apare deoarece actualizările pe care l-ați aplicat includ modificări la comanda de Management de date Access RDB (ACCRDB) distribuite (DDM), care permite simbolul de corelare (CRRTKN) pentru a fi mai mult de 12 caractere. IBM DB2 pentru z/OS traducere 8 și versiunile anterioare nu acceptă valori CRRTKN, care sunt mai lung de 12 caractere.

REZOLUȚIE

Serverul gazdă integrarea 2010

Această remediere rapidă care rezolvă această problemă este inclusă în pachetul de actualizare cumulativă 2 pentru integrarea gazdă Server 2010.

Pentru mai multe informații despre cum se obține pachetul de actualizare cumulativă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2616519 Pachetul de actualizare cumulativă 2 pentru integrarea gazdă Server 2010

Serverul gazdă integrarea 2009

Această remediere rapidă care rezolvă această problemă este inclusă în pachetul de actualizare cumulativă 2 pentru integrarea gazdă Server 2009.

Pentru mai multe informații despre cum se obține pachetul de actualizare cumulativă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2645939 Pachetul de actualizare cumulativă 2 pentru integrarea gazdă Server 2009

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Produsele terțe pe care acest articol discută despre sunt fabricate de companii independente de Microsoft. Microsoft nu face nici o garanție, implicite sau în alt mod, despre performanță sau fiabilitatea acestor produse.

Proprietă?i

ID articol: 2629395 - Ultima examinare: 31 decembrie 2011 - Revizie: 2.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft Host Integration Server 2010
  • Microsoft Host Integration Server 2009
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2629395 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2629395

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com