FIX: Apare un mesaj de eroare „HISMAGB0012"când încercați să ruleze mai multe commit bifazic tranzacții în o UOW într-un mediu de integrare gazdă Server 2010

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2636160 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Într-un mediu Microsoft gazdă Integration Server 2010, atunci când încercați să executați mai multe tranzacții commit bifazic într-o unitate de lucru (UOW), operațiunea nu este de succes.

De exemplu, în gazdă Integration Server 2010, utilizați Persistă conexiuniproprietate în ordinea Client Context obiect pentru a executa opera?iunile client informații de Control sistem (CICS) în același UOW. Cu toate acestea, primiți un mesaj de eroare care seamănă cu următorul:
HISMAGB0012.

Când parametrul de prelucrare parameter_name în metoda method_name tipul de date de parametrul sau un element în parametrul nu este de tipul așteptat. Verificați programul. Dacă este corectă, verificați că biblioteca tranzacție Integrator-a creat corect este dislocate

Notă Această problemă nu se produce într-un mediu de integrare gazdă Server 2006.

CAUZĂ

Această problemă apare deoarece Integrator tranzacție nu manipulează corect conexiuni persistente când împărtășește client context între două obiecte Integrator de tranzacție.

REZOLUȚIE

Această remediere rapidă care rezolvă această problemă este inclusă în pachetul de actualizare cumulativă 2 pentru integrarea gazdă Server 2010.

Pentru mai multe informații despre cum se obține pachetul de actualizare cumulativă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2616519 Pachetul de actualizare cumulativă 2 pentru integrarea gazdă Server 2010

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

REFERINȚE

Pentru mai multe informații, vizitați următoarele site-ul Microsoft TechNet:
Suport pentru tranzacții și să se angajeze bifazic

Proprietă?i

ID articol: 2636160 - Ultima examinare: 16 decembrie 2011 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2636160 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2636160

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com