Hvordan du feilsøker problemer som kan oppstå når du bruker Lync 2010 mobile-klienten for iPhone og iPad

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2636320 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

INTRODUKSJON

Brukere kan laste ned Lync 2010 mobile klienten for iPhone og iPad gratis fra Apple App Store. Brukere kan bruke klienten til å koble til Lync Online hvis de er tilordnet en lisens for Lync Online. Denne artikkelen beskriver hvordan du feilsøker vanlige problemer som kan oppstå når du bruker Lync 2010 mobile-klienten for iPhone og iPad.

PROSEDYRE


Installere programmet

Lync 2010 mobile klienten for iPhone og iPad er tilgjengelig gratis i Apple App Store. Brukere bør installere programmet direkte på enheten og bruke bruker-IDen deres for å logge på.

Hvis en bruker opplever problemer når de laster ned eller installere Lync 2010 mobile-klienten, må brukeren endre deres tilkoblingstype fra 3G til Wi-Fi eller Wi-Fi, 3 g. Prøv å laste ned på nytt. Hvis du fortsatt ikke kan installere klienten, skal de kontakte cellular-leverandøren eller kontakt Apple Care kundestøtte.

Logg på krav for iPhone og iPad

Når brukere logger på Lync Mobile-programmet, avhenger påloggingsinformasjonen som er nødvendig for å godkjennes, av følgende scenarier:

 • Om en brukers Session Initiation Protocol (SIP)-adresse er den samme som brukerens brukerhovednavn (UPN)
 • Om brukere som er vert på en Lync-server for lokale eller Lync Online i Office 365
Tabellen nedenfor beskriver Logg på feltene som er nødvendige for Windows Phone 7-brukere.
Skjul denne tabellenVis denne tabellen
Er vert for brukerenSIP-adresse og UPNObligatoriske felt
Lokal Lync serverSIP-adresse og UPN er den sammePåloggingsadresse:SIP-adresse
Brukernavn: tom
Passord: passord
Lokal Lync serverSIP-adresse og UPN er forskjelligePåloggingsadresse:SIP-adresse
Brukernavn:UPN eller domene\brukernavn
Passord: passord
Office 365SIP-adresse og UPN er den sammePåloggingsadresse:SIP-adresse
Brukernavn: tom
Passord: passord
Office 365SIP-adresse og UPN er forskjelligePåloggingsadresse:SIP-adresse
Brukernavn:UPN
Passord: passord
Hvis du ikke har konfigurert automatisk søk for mobile klienter, må brukere skrive inn følgende interne og eksterne søkeadresser, i tillegg til feltene som er oppført i tabellen:
 • Intern søkeadresse: https://webdir.online.lync.com/Autodiscover/autodiscoverservice.svc/Root
 • Ekstern søkeadresse: https://webdir.online.lync.com/Autodiscover/autodiscoverservice.svc/Root
Merk Feltene Påloggingsadresse og passord vises på skjermen for pålogging. For å få tilgang til brukernavn, domene, intern søkeadresse og adressefeltene for ekstern registrering, velger du Innstillinger på skjermen for pålogging.Feilsøking i forbindelse med automatisk søk

Lync 2010 mobile klienten for iPhone og iPad ser etter forskjellige DNS-poster enn Lync 2010-skrivebordsklient. En CNAME-post som oppfyller følgende kriterier må opprettes for SIP-domenet som brukes for automatisk søk-prosessen å finne den riktige Lync Online-tjenesten.
Skjul denne tabellenVis denne tabellen
AliasDomeneVerdi
Lyncdiscover<domain></domain>
Eksempel: Contoso.com
Webdir.Online.Lync.com
Hvis du vil feilsøke, kan du bruke én eller flere av følgende metoder, som avhengig av situasjonen:
 • Bruke nslookup-kommando og en offentlig DNS-server til å fastslå om DNS CNAME-posten er konfigurert på riktig måte.
 • Hvis brukeren har alternativet, få brukeren til å bytte mellom Wi-Fi og 3G for å finne ut om problemet kan knyttes til én type tilkobling. Hvis pålogging fortsetter å mislykkes på en 3G datatilkobling, selv om CNAME DNS-postene er konfigurert, kan det være et problem med datatilkobling for mobil tjenesteleverandør.
 • Brukeren mottar følgende feilmelding:
  Kan ikke koble til serveren. Det kan være utilgjengelig. Kontroller også nettverkstilkoblingen, påloggingsadressen og serveradresser.
  Denne feilmeldingen tyder vanligvis på én av følgende betingelser:
  • Det finnes et problem med DNS-oppslag.
  • Automatisk søk CNAME-postene er feilkonfigurert eller ikke er konfigurert i det hele tatt.

 • Når brukeren prøver å logge på, får brukeren følgende feilmelding:
  Kan ikke logge på. Kontroller kontoinformasjonen, og prøv på nytt.
  Denne feilmeldingen angir at én av følgende betingelser:
  • Lync 2010 mobile klienten for iPhone og iPad kan oppdage riktig Lync Online-server. Det finner imidlertid ikke påloggingsadressen som ble angitt av brukeren.
  • Passordet er feil.

Proxy-innstillinger

I Lync 2010 mobile for iPhone og iPad la brukerne angi legitimasjon for godkjenning av proxy-servere som kan være nødvendig når de kobler til noen interne corporate Wi-Fi-nettverk. Selv om kanskje allerede koblet og godkjennes til firmanettverket trådløse enheten som brukes, kan ikke bruke legitimasjonen som allerede er angitt av sikkerhetsgrunner Lync mobile-klienten. Derfor må legitimasjon angis separat i Lync mobile-klienten.

Exchange-legitimasjon

Lync 2010 mobile klienten for iPhone og iPad har et møte -kategorien som viser møter i dag fra Exchange-kalenderen. Klienten bruker enkel Exchange Autodiscover-prosesser til å bestemme plasseringen av Exchange-serveren for brukeren som er logget på. For SIP-Uniform Resource Identifier (URI) for brukeren brukes i forsøk på å oppdage sluttpunktet Exchange Web Services (EWS). Imidlertid hvis brukerens SIP URI og e-postadresse er forskjellige, Autodiscover-prosessen mislykkes, vil kategorien være tom og synkronisere ikke Exchange Unified Messaging (UM) talemelding i kategorien Telefon .

For disjointed e-post og SIP-URIer lar Lync 2010 mobile klienten for iPhone og iPad brukeren angi et annet sett med legitimasjon for Exchange-integrasjon. De nødvendige DNS-postene må være tilgjengelig for Autodiscover for Exchange-prosessen skal fungere riktig. For å bekrefte at Autodiscover fungerer, kan du bruke Microsoft ekstern tilkobling-Analzyer på https://www.testconnectivity.Microsoft.com/?testid=OnPremisesLyncMobileAutoD.


Kontaktlister

Kontaktlisten som vises i Lync 2010 mobile-klienten for iPhone og iPad er skrivebeskyttet og kan ikke endres fra den mobile enheten. Hvis en bruker ønsker å legge til eller fjerne en kontakt fra listen, må brukeren bruke skrivebordsklient for Lync 2010 eller Outlook Web App (OWA) Instant Messaging (IM).

Kontaktbilder vises bare hvis de er lagret i den globale adresselisten (GAL). En kontakt som har angitt bilder via web URL-adresser på den stasjonære klienten, har ikke et bilde som vises for kontakten.


Samtaler-kategorien og samtalelogg

Kategorien chatter på Lync mobile klienten for iPhone eller iPad bare holder rede på samtaler som ble utført på den mobile enheten. Den viser ikke samtaler fra PC-klienter. Samtaler på mobile enheter vises ikke i samtalelogg-mappen i brukerens Exchange-postboksen.


Møter

Hvis konferansen har funksjonalitet for Audio Conferencing Provider (ACP), ved å klikke delta i ringer brukeren på nummeret som er angitt av brukeren under installasjonen.

Hvis det er ingen eksterne muligheten for konferansen, vil brukeren ikke kunne delta på konferansen når de klikker en kobling. Brukeren kan også få følgende feilmelding:
Det oppstod en serverfeil. Kontakt kundestøtteteamet.

Visning delt PowerPoint-presentasjoner (bare iPad)

Hvis du kobler et møte planlagt Lync Online fra iPad, vil du kunne delta i noen samarbeidsfunksjoner i Lync Online møte, men ikke i alle samarbeidsfunksjonene. Microsoft PowerPoint-presentasjoner vises på iPad, men enkelte elementer kan ikke vises på riktig måte eller i det hele tatt i noen tilfeller. Eksempler er som følger:
 • PowerPoint-visning er bare tilgjengelig i planlagte møter.
  • Brukere kan bla gjennom lysbildene uavhengig av møtet konferansestyreren.
  • Fra iPad, kan ikke brukere se lysbildet merknader. Spesielt hvis andre møtedeltakere merknader i et lysbilde, vises iPad brukeren følgende melding:
   Dette lysbildet er merket.
 • Hvis du kobler audio samtalen, konferansen avsluttes og presenteres med alternativet Bli møte ved hjelp av tilbakeringing.
 • Møte deltaker-listen er tilgjengelig.
 • Direktemeldinger er ikke tilgjengelig.
 • Tavle, polling og deling av programmer støttes ikke, og en skjerm vises når andre PC-brukere deler disse programmene.
Merk Disse funksjonene er bare tilgjengelige når du delta på et planlagt Lync Online møte. Hvis du kobler et ad hoc-møte, må du Direktemeldinger og lyd som er tilgjengelig på iPad.

Talemelding

Talemeldinger er skrivebeskyttet fra Exchange UM. Hvis det ikke er aktivert for UM, fungerer ikke denne kategorien.Push-varsler

Som standard push-varslinger fra både den Apple Push Notification Service og Microsoft Push Notification Service er deaktivert. Lync Onlineorganization administratorer kan logge på Lync Online i Kontrollpanel til å endre disse alternativene. I det følgende skjermbildet, viser Lync Online Kontrollpanel at push-varslinger er deaktivert.

Skjul dette bildetVis dette bildet
Skjermbilde når push-varslinger er deaktivert
Når du klikker Rediger, kan du slå på push-varslinger for én eller begge tjenester. Følgende skjermbilde viser Lync Online i Kontrollpanel etter push varsler er aktivert.
Skjul dette bildetVis dette bildet
Skjermbilde når push varsler er på


Hvis push varsler ikke når brukeren er tilkoblet via Wi-Fi, må innkommende (også kjent som "innkommende") port 5223 (TCP) være åpen til enheten. Hvis brukeren er tilkoblet via et Wi-Fi hjemmenettverket, kan de bruke viderekobling av port eller utløsing av port på brukerens Hjem-ruteren åpne port 5223 (TCP). Som standard push-varslinger er deaktivert og må aktiveres eksplisitt av IT-administratoren.

Hvis push varsler ikke på et bedriftsnettverk, Wi-Fi, kan du kontakte IT-ansvarlig for å gjøre disse endringene.Sammenligning med andre mobile klienter

Hvis funksjonen sammenligning av Lync 2010-mobilklienter, kan du gå til følgende Microsoft TechNet-webområde:

Mobilklient sammenligningstabeller

Sende logger

Når brukere får et problem med Lync 2010 mobile-klienten for iPhone og iPad, kan de sende loggene via e-post til teknikeren for teknisk støtte. Hvis du vil gjøre dette, klikker du Alternativer, finne Logging i den Min Info -delen, og deretter Sende loggene. En e-postmelding er automatisk generert som inneholder tilknyttede loggfiler og klienten versjonsinformasjonen i brødteksten i meldingen. Deretter angir du en e-postadresse for å sende loggene til. Brukere bør sende loggene til sine IT-ansvarlig eller direkte til kundestøtteteknikeren.

Merk Forsikre deg om at Logging er satt til før du prøver å gjenskape problemet, og sende loggene.Tredjepartsprodukter som nevnes i denne artikkelen produseres av selskaper som er uavhengige av Microsoft. Microsoft gir ingen garantier, underforstått eller på annen måte, om ytelsen eller påliteligheten til disse produktene.

Trenger du fortsatt hjelp? Gå til den Office 365-fellesskapet .

Egenskaper

Artikkel-ID: 2636320 - Forrige gjennomgang: 14. juli 2014 - Gjennomgang: 15.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Lync Online
Nøkkelord: 
o365 o365a o365e o365p kbgraphxlink o365022013 o365m kb3rdparty kbgraphic kbmt KB2636320 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2636320

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com