Microsoft-beveiligingsadvies: Beveiligingsprobleem in parseren van TrueType-lettertypen kan leiden tot misbruik van bevoegdheden

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2639658 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

INLEIDING

Microsoft heeft het onderzoek naar dit probleem voltooid. We hebben beveiligingsbulletin MS11-087 uitgebracht om dit probleem op te lossen. Bezoek de volgende website van Microsoft voor meer informatie over dit probleem, inclusief downloadkoppelingen voor een beschikbare beveiligingsupdate:
2639417 MS11-087: Beveiligingsprobleem in Windows-stuurprogramma's voor de kernelmodus kan leiden tot onrechtmatige uitbreiding van bevoegdheden: 13 december 2011 (Mogelijk alleen beschikbaar in het Engels)
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 2639658 - Laatste beoordeling: vrijdag 16 december 2011 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
Trefwoorden: 
kbexpertiseinter kbinfo kbsecadvisory kbsecurity kbsecvulnerability kbmsifixme kbfixme KB2639658

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com