Hvordan du bruker SMTP tilsvarende for å samsvare med lokale brukerkontoer til Office 365-brukerkontoer for katalogsynkronisering

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2641663 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.

Ikke sikker på hvilken versjon av Office 365 du bruker? Gå til følgende Microsoft-webområde:
Bruker jeg Office 365 etter oppgraderingen service?
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

INTRODUKSJON

I noen scenarier kan har du til å overføre kilden på godkjenning for en brukerkonto når kontoen ble opprinnelig skrevet ved hjelp av administrasjonsverktøy for Office 365. Disse verktøyene inkluderer Office 365-portalen, Windows Azure Active Directory-modul for Windows PowerShell og så videre. Du kan overføre kilden på godkjenning slik at kontoen kan administreres via en brukerkonto for lokale Active Directory Domain Services (AD DS) ved hjelp av katalogsynkronisering.

Denne artikkelen drøfter hvordan denne overføringen av kilden til sertifiseringsinstansen påvirkes av "SMTP samsvarer," en prosess som bruker den primære SMTP Simple Mail Transfer Protocol ()-adressen slik at den samsvarer med den lokale brukerkontoen til Office 365-konto.

HVIS DU VIL HA MER INFORMASJON

Samsvarende SMTP-begrensninger

Denne prosessen SMTP har følgende tekniske begrensninger:
 • SMTP-samsvarende kan bare kjøres på brukerkontoer som har en Microsoft Exchange Online e-postadresse.

  Obs!Dette betyr ikke at brukeren må være lisensiert for Exchange Online. Dette betyr at en postboks som har en primær e-postadresse må finnes i Exchange Online til å sammenligne SMTP skal fungere.
 • SMTP-samsvarende kan brukes bare én gang for brukerkontoer som opprinnelig ble skrevet ved hjelp av administrasjonsverktøy for Office 365. Etter at er Office 365-brukerkontoen bundet til den lokale brukeren, ved en uforanderlig identitetsverdi i stedet for en primær SMTP-adresse.
 • Sky brukerens primære SMTP-adressen kan ikke oppdateres under SMTP samsvarende prosessen fordi den primære SMTP-adressen er verdien som brukes til å koble til den lokale brukeren til brukeren sky.

Hvordan du bruker SMTP-samsvarende slik at de tilsvarer en lokale bruker til en sky-identitet

Hvis du vil bruke SMTP-samsvarende slik at de tilsvarer en lokale bruker en Office 365-brukerkontoen for katalogsynkronisering, gjør du følgende:
 1. Få tak i den primære SMTP-adressen til målet Office 365-brukerkontoen. Hvis du vil gjøre dette, gjør du følgende:
  1. Logge på Office 365-portalen som en global administrator.
  2. Gjør ett av følgende:
   • I Office 365, klikker duAdmin, og klikk deretter Exchange. for å åpne Exchange administrasjonssenteret.
   • I Office 365 pre, klikker du Admin, og deretter, under Exchange Online, klikker du Behandle for å åpne kontrollpanelet for Exchange.
  3. Administrasjonssenteret i Exchange Exchange-Kontrollpanel, eller Finn brukerkontoen du vil bruke, og deretter dobbeltklikker du den.
  4. KlikkE-postadresse eller utvideAlternativer for e-post, og merk deretter den primære SMTP-adressen for brukerkontoen.
 2. Start Active Directory-brukere og -datamaskiner, og deretter opprette en brukerkonto i det lokale domenet som samsvarer med målet Office 365-brukerkontoen. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du gjør dette, kan du gå til følgende Microsoft TechNet-webområde:
  Opprette en brukerkonto i Active Directory-brukere og -datamaskiner
 3. Angi den primære SMTP-adressen til den nye brukerkontoen for å samsvare med den primære SMTP-adressen som du noterte i trinn 1D.

  Hvis du vil gjøre dette ved å bruke Exchange Management-verktøy, kan du gå til følgende Microsoft-webområder:
  Hvis Exchange ikke er installert på lokaler, kan du administrere SMTP-adresseverdi ved hjelp av Active Directory-brukere og datamaskiner:
  1. Høyreklikk brukerobjektet, og klikk deretter Egenskaper.
  2. I kategorien Generelt kan du oppdatere den E-post -feltet, og klikk deretter OK.
 4. Tvinge katalogsynkronisering. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du gjør dette, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
  Synkronisering av katalog
Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du overfører kilden til instansen mellom lokale katalogsynkronisering og \\\cloud-based administrasjonsverktøy som Office 365 portal og Windows Azure Active Directory-modul for Windows PowerShell, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
Katalogsynkronisering og kilde til autoritet

Trenger du fortsatt hjelp? Gå til den Office 365-fellesskapet .

Egenskaper

Artikkel-ID: 2641663 - Forrige gjennomgang: 31. mai 2013 - Gjennomgang: 8.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Exchange Online
 • Windows Azure Active Directory
Nøkkelord: 
o365 o365a o365e o365062011 pre-upgrade o365062013 after upgrade o365m kbmt KB2641663 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2641663

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com