Cum să utilizați SMTP de potrivire pentru a se potrivi local conturilor de utilizator Office 365 conturilor de utilizator pentru sincronizare Director

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2641663 - View products that this article applies to.

Nu sunt sigur ce versiune de Office 365 care îl utilizați? Du-te la următorul site Web Microsoft:
Sunt folosind Office 365 după upgrade-ul de serviciu?
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

INTRODUCERE

În unele scenarii, va trebui să transfere sursa de autoritate pentru un cont de utilizator atunci când acel cont a fost inițial scrisă folosind instrumente de management Office 365. Aceste instrumente includ portalului Office 365, Windows Azure Active Director modulul pentru Windows PowerShell și așa mai departe. Puteți transfera sursa de autoritate astfel încât contul pot fi gestionate prin intermediul unui cont de utilizator de consolidare servicii de domeniu Active Directory (AD DS) locale folosind sincronizare director.

Acest articol discută cum acest transfer de sursa de autoritate este afectat de "Potrivire, SMTP" un proces care utilizează adresa principală Simple Mail Transfer Protocol (SMTP) pentru a se potrivi acest cont de utilizator local în contul de utilizator Office 365.

MAI MULTE INFORMAȚII

SMTP potrivire limitări

Procesul de potrivire SMTP are următoarele limitări tehnice:
 • SMTP potrivire poate fi rulat doar pe conturi de utilizator, care au o adresă de poștă electronică Microsoft Exchange Online.

  NotăAceasta nu înseamnă utilizatorul trebuie să fie autorizate pentru Exchange Online. Acest lucru înseamnă că o cutie poștală care are o adresă de e-mail principală trebuie să existe în Exchange Online pentru SMTP de potrivire pentru a funcționa corect.
 • SMTP potrivire poate fi folosit doar o singură dată pentru conturile de utilizator, care au fost inițial scris folosind instrumente de management Office 365. După aceea, contul de utilizator Office 365 este legat la utilizator local de o valoare de identitate imuabile în loc de o adresă SMTP principală.
 • Adresa SMTP principală a utilizatorului nor nu poate fi actualizat în timpul SMTP procesul de potrivire pentru că adresa SMTP principală este valoarea utilizată pentru link-ul de utilizator local pentru utilizator nor.

Cum să utilizați SMTP de potrivire pentru a se potrivi un utilizator local să o identitate de nor

Pentru a utiliza SMTP de potrivire pentru a se potrivi un utilizator local într-un cont de utilizator Office 365 pentru sincronizare director, urmați acești pași:
 1. Obține adresa SMTP principală țintă contul de utilizator Office 365. Pentru aceasta, urmați acești pași:
  1. Faceți Sign in la portalul Office 365 ca un admin globale.
  2. Efectuați una din următoarele:
   • În Office 365, faceți clic peAdmin, apoi faceți clic pe Schimb. pentru a deschide centrul de administrare Exchange.
   • În Office 365 a, faceți clic pe Admin, și apoi, sub Schimb on-line, faceți clic pe Gestiona pentru a deschide Panou de control Exchange.
  3. În centrul de administrare Exchange sau Panou de control Exchange, localizați contul de utilizator pe care doriți și apoi faceți dublu clic pe acesta.
  4. Faceți clic peAdresa de e-mail sau pentru a extindeOpțiuni de e-mail, și apoi notați adresa SMTP principală de cont de utilizator.
 2. Începeți Active Directory Users and Computers, și apoi atunci a crea un cont de utilizator în domeniul local, care se potrivește țintă contul de utilizator Office 365. Pentru mai multe informații despre modul de a face acest lucru, du-te la următorul site Web Microsoft TechNet:
  Creați un cont de utilizator în Active Directory Users and Computers
 3. Setați adresa SMTP principală a în noul cont de utilizator pentru a se potrivi cu adresa SMTP principală pe care ați notat-o în pasul 1D.

  Pentru a face acest lucru prin utilizarea de instrumente de Management de schimb, du-te la următoarele site-uri Web Microsoft:
  Dacă Exchange nu este instalat local, aveți posibilitatea să gestionați valoarea adresa SMTP utilizând Active Directory Users and Computers:
  1. Faceți clic dreapta pe obiect USER și faceți clic Proprietăți.
  2. În fila General, actualizare Poștă electronică domeniu, și apoi faceți clic pe ok.
 4. Vigoare sincronizare director. Pentru mai multe informații despre modul de a face acest lucru, du-te la următorul site Web Microsoft:
  Forța sincronizare Director
Pentru mai multe informații despre cum se transferă sursa de autoritate între sincronizare director local și instrumentele de gestionare bazate pe nor precum portalului Office 365 și Windows Azure Active Director modulul pentru Windows PowerShell, du-te la următorul site Web Microsoft:
Sincronizare director și sursă de autoritate

Încă nevoie de ajutor? Du-te la Birou 365 comunitare site-ul.

Proprietă?i

ID articol: 2641663 - Ultima examinare: 31 mai 2013 - Revizie: 11.0
Se aplică la:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Exchange Online
 • Windows Azure Active Directory
Cuvinte cheie: 
o365 o365a o365e o365062011 pre-upgrade o365062013 after upgrade o365m kbmt KB2641663 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2641663

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com