FIX: Porturi de trimitere că utilizați adaptorul de HostApps sunt suspendate atunci când mesajele noi sunt transmise în gazdă integrarea Server 2009

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2644207 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Simptome

Luați în considerare următorul scenariu:
 • Utilizați Microsoft BizTalk Server Adapter pentru gazdă sisteme 2.0 în Microsoft gazdă integrarea Server 2009.
 • Configurați trimite porturi pentru a utiliza adaptor BizTalk pentru gazdă aplicații (HostApps).
 • Configurați adaptorul de HostApps pentru a utiliza Tip de mediu de la distanță TI proprietatea de <Any host="" type=""></Any>. În schimb, configurați proprietatea pentru a utiliza una dintre următoarele:
  • TRM Link
  • IMS conecta
  • SNA Link
În acest scenariu, după aplicarea gazdă integrarea Server 2009 Cumulative Update 1 (CU1), Cumulative Update 2 (CU2) sau Cumulative Update 3 (CU3), porturi de trimitere că utilizați adaptorul de HostApps sunt suspendate atunci când sunt transmise mesaje noi. În plus, un mesaj de eroare care seamănă cu următorul se înregistrează în jurnalul de aplicații:

Un mesaj trimis la adaptor "HostApps" pe trimite port"port_name"cu URI" TI /RE_Type/<Default re="">"este suspendat. </Default>

Detalii eroare: mesajul cu ProgID = "ProgID"a RE tip = RE_Type care nu acceptat de acest punct final; Mutarea lui la următorul transport


Cauză

Această problemă se produce deoarece actualizarea cumulativă gazdă integrarea Server 2009 1 (CU1) include o schimbare care redenumește tipurile de mediu de la distanță pentru adaptor BizTalk pentru gazdă aplicații (HostApps). Acest lucru provoacă o incompatibilitate cu tipurile de mediu de la distanță, care au fost folosite în gazdă Integration Server 2009 eliberarea inițială.

Rezoluție

Această remediere rapidă care rezolvă această problemă este inclus în set de actualizări cumulativ 4 pentru integrarea gazdă Server 2009.

Pentru mai multe informații despre cum se obține set de actualizări cumulativ, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a merge la un articol în bază de cunoștințe Microsoft:
2765212 Pachet de actualizare cumulativ 4 pentru integrarea gazdă Server 2009

Remediere

Pentru a soluționa această problemă, urmați acești pași:
 1. Ștergeți medii existente de la distanță (REs) în TI conducător MMC snap-înăuntru.
 2. Re-crea medii la distanță în TI conducător MMC snap-înăuntru.
 3. Ștergeți în porturile de trimitere că utilizați adaptorul de HostApps.
 4. Creați din nou în porturile de trimitere că utilizați adaptorul de HostApps.

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Informații suplimentare

Această problemă nu se produce dacă porturile de trimitere că utilizați adaptorul de HostApps sunt configurate pentru a utiliza un Tip de mediu de la distanță TI proprietatea de <Any host="" type=""></Any>. casetă de dialog Proprietăți de Transport HostApps include următoarele tipuri de gazdă, dacă <Any host="" type="">este selectat:</Any>
TI/<any host="" type="">/<Default re=""> </Default></any>

Proprietă?i

ID articol: 2644207 - Ultima examinare: 19 decembrie 2012 - Revizie: 1.0
Se aplică la:
 • Microsoft Host Integration Server 2009
 • Microsoft BizTalk Adapters for Host Systems 2.0
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbbug kbmt KB2644207 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2644207

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com