FIX: Fouten optreden wanneer u de BizTalk-pijplijncomponent voor gegevensconversie Host numerieke gegevenstypen in een omgeving met Host Integration Server 2010 niet ondertekende tekenreeks converteren

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2650808 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Wanneer u de BizTalk-pijplijncomponent voor gegevensconversie Host te converteren van een hostbestand niet-ondertekende tekenreeks numerieke gegevenstypen in een omgeving met Microsoft Host Integration Server 2010 bevat, wordt een foutbericht van de volgende strekking:
HISMPCB0015 In BasePrimitiveConverter een ongeldige zoned decimale waarde in parameter aangetroffen name_of_method.

Bijvoorbeeld, dit probleem kan optreden wanneer u de BizTalk-pijplijncomponent voor gegevensconversie Host gebruik configureert een HostCodePage andere instelling dan IBM EBCDIC (VS-Canada).

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat de pijplijncomponent BizTalk voor gegevensconversie Host gebruikt de IBM EBCDIC (VS-Canada) codetabel onjuist niet ondertekend tekenreeks numerieke gegevenstypen converteren.

Oplossing

Informatie over hotfixes

De hotfix dit probleem lost is opgenomen in cumulatieve updatepakket 3 voor de Host Integration Server 2010.

Voor meer informatie over het cumulatieve updatepakket verkrijgen, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
2654652 Cumulatieve updatepakket 3 voor de Host Integration Server 2010

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Meer informatie

De volgende update toegevoegd de pijplijncomponent BizTalk aanvullende code paginaondersteuning voor conversie van Host:
2428615Er is een update beschikbaar voor de BizTalk-pijplijncomponent voor gegevensconversie Host die ondersteuning voor aanvullende configuratie-eigenschappen, een assembleur XML en disassembler en nieuwe gegevenstypen voegt
Zoals vermeld in de Knowledge Base-artikel waarnaar wordt verwezen, de pijplijncomponent BizTalk-host voor numerieke gegevenstypen geconverteerd met host code pagina 37)EBCDIC - v.s./Canada) zelfs als een andere codetabel is opgegeven, zelfs met deze vorige update toegepast.

De hotfix die in dit artikel wordt beschreven, corrigeert code pagina conversie probleem dat optreedt wanneer u niet ondertekende numerieke tekenreeksgegevenstypen.

Eigenschappen

Artikel ID: 2650808 - Laatste beoordeling: woensdag 22 februari 2012 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2650808 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2650808

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com