FIX: Erori pot apărea când utilizați componenta de conducte BizTalk pentru conversie de date gazdă pentru a converti șir de nesemnate tipurile de date numerice într-un mediu de integrare gazdă Server 2010

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2650808 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Când utilizați componenta de conducte BizTalk pentru conversie de date gazdă pentru a converti un fișier gazdă care conține tipurile de date numerice șir de nesemnate într-un mediu Microsoft gazdă integrarea Server 2010, este posibil să primiți un mesaj de eroare care seamănă cu următorul:
HISMPCB0015 în BasePrimitiveConverter o valoare zecimală zoned incorectă a fost întâlnită în parametrul name_of_method.

De exemplu, această problemă poate apărea atunci când configurați componenta de conducte BizTalk pentru conversie de date gazdă pentru a utiliza un HostCodePage Setarea altele decât IBM EBCDIC (SUA-Canada).

CAUZĂ

Această problemă se produce deoarece componenta de conducte BizTalk pentru conversie de date gazdă utilizează IBM EBCDIC (SUA-Canada) cod pagină incorect când se transformă șir de nesemnate tipurile de date numerice.

REZOLUȚIE

Informații despre remedierea rapidă

Această remediere rapidă care rezolvă această problemă este inclus în pachetul de actualizare cumulativă 3 pentru integrarea gazdă Server 2010.

Pentru mai multe informații despre cum se obține pachetul de actualizare cumulativă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2654652 Pachetul de actualizare cumulativă 3 pentru integrarea gazdă Server 2010

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Următoarea actualizare adăugat codul adi?ional pagina de suport la componenta de conducte BizTalk pentru conversie de date gazdă:
2428615O actualizare este disponibilă pentru componenta de conducte BizTalk pentru conversie de date gazdă care adaugă suport pentru proprietăți de configurare suplimentare, un limbaj de asamblare XML și disassembler, și noi tipuri de date
După cum sa menționat în articolul din baza de cunoștințe care se face referire, componenta de conducte BizTalk convertite tipurile de date numerice gazdă utilizând gazdă cod pagina 37 (EBCDIC - U.S./Canada) chiar dacă s-a specificat o altă pagină de cod chiar și cu această actualizare anterioare aplicate.

Remedierea rapidă descrisă în acest articol corectează cod pagină conversie problemă care se produce atunci când utilizați tipurile de date nesemnate string numeric.

Proprietă?i

ID articol: 2650808 - Ultima examinare: 22 februarie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2650808 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2650808

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com