MS12-021: A Visual Studio biztonsági rése jogosultság-kiterjesztést tehet lehetővé: 2012. március 13.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2651019 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Bevezetés

A Microsoft közzétette az MS12-021 jelű biztonsági közleményt, amelynek teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyein tekinthető meg:

Támogatás és segítségnyújtás a biztonsági frissítéshez

A számítógép vírusok és kártevőprogramok elleni védelme:
Vírusvédelmi és biztonsági megoldásközpont
Frissítések telepítése:
Támogatás a Microsoft Update szolgáltatáshoz
Biztonsági megoldások informatikai szakemberek számára:
TechNet biztonsági hibaelhárítás és támogatás
A saját országnak megfelelő helyi támogatás:
Nemzetközi támogatás

További információ

A frissítéssel kapcsolatos további információk

A következő cikkek további információt tartalmaznak a frissítésről az egyes termékverziókhoz kapcsolódóan. A cikkek kifejezetten az egyes frissítésekre vonatkozó információkat tartalmazhatnak, például letöltési URL-címet, előfeltételeket és parancssori kapcsolókat. 
  • 2644980 MS12-021: A Visual Studio 2010 biztonsági frissítésének ismertetése: 2012. március 13. (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)
  • 2645410 MS12-021: A Visual Studio 2010 Service Pack 1 biztonsági frissítésének ismertetése: 2012. március 13. (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)
  • 2669970 MS12-021: A Visual Studio 2008 Service Pack 1 biztonsági frissítésének ismertetése: 2012. március 13. (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)
    A 2669970. számú biztonsági frissítés akkor válik elérhetővé, amikor a Visual Studio Macro Tools (más néven Visual Studio for Applications [VSA]) komponenst telepítették a Visual Studio 2010 programból. Ennek oka, hogy a VSA a Visual Studio 2008 program része volt, újracsomagolták, majd különálló komponensként hozzáadták a Visual Studio 2010 programhoz.

Frissítések helyettesítése

Az egyes frissítésekre vonatkozó helyettesítési információk a Tudásbázisban találhatók meg ehhez a frissítéshez.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2651019 - Utolsó ellenőrzés: 2012. március 16. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Visual Studio 2010 Service Pack 1
  • Microsoft Visual Studio 2010 Premium with MSDN
  • Microsoft Visual Studio 2010 Professional
  • Microsoft Visual Studio 2010 Ultimate
  • Microsoft Visual Studio 2008 Service Pack 1
Kulcsszavak: 
kbsecvulnerability kbsecurity kbsecbulletin kbfix kbexpertiseinter kbbug atdownload KB2651019
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com