FIX: Mesaj de eroare atunci când deschideți un fișier de urmă Integrator de tranzacție în gazdă integrarea Server 2010: "fișier nu ar putea fi interpretat - TI timp Format nerecunoscut"

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2658584 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Captați un fișier de urmă Integrator tranzacție pe un server care execută Microsoft gazdă integrarea Server 2010. Când deschideți fișierul de urmărire pe un server care execută gazdă Integration Server, primiți următorul mesaj de eroare a utilitate Trace Viewer:
Trasare erori de fișier - path\trace_file_name
Fișier nu ar putea fi interpretat - TI timp Format nerecunoscut.

NotăAceastă problemă se produce dacă vă captura o urmă de tranzacție Integrator pe un sistem care utilizează o dată și timp format care utilizează o valoare numerică pentru luna cum ar fi valoarea 12 pentru a reprezenta în luna decembrie.

CAUZĂ

Această problemă apare deoarece utilitarul gazdă integrarea Server Trace Viewer controale pentru un nume de trei litere pentru luna când se încarcă câmpurile data și ora în fișier trace.

REZOLUȚIE

Informații despre remedierea rapidă

Această remediere rapidă care rezolvă această problemă este inclus în pachetul de actualizare cumulativă 3 pentru integrarea gazdă Server 2010.

Pentru mai multe informații despre cum se obține pachetul de actualizare cumulativă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2654652 Pachetul de actualizare cumulativă 3 pentru integrarea gazdă Server 2010

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Proprietă?i

ID articol: 2658584 - Ultima examinare: 22 februarie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2658584 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2658584

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com