Configuration Conducător 2007 SP2 nu raport SQL a servi 2008 R2 în raportul "Licență 01 D" după ce instalați SQL Server 2008 R2 SP1

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2659258 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Luați în considerare următorul scenariu:
  • Instalați SQL Server 2008 R2 pe un server care aparține unui sistem Center Configuration Conducător 2007 Service Pack 2 (SP2)-bazate pe site-ul.
  • Activați caracteristica de mijloc inteligență și caracteristica inventar utilizând Consola de Administrator Configuration conducător.
  • Instalați clientul Configuration Conducător 2007 SP2 pe server.
  • Executați o acțiune de inventariere hardware-ul pe site-ul și inspecta raportul "Licență 01 D" licență registru.
  • Raportul de licență registrul rapoarte că SQL Server 2008 R2 este instalat pe server.
  • Instalați SQL Server 2008 R2 Service Pack 1 (SP1) pe server.
  • Executați o acțiune de inventariere hardware-ul pe site-ul din nou și inspecta raportul "Licență 01 D" licență registru.
În acest scenariu, raportul de licență registru nu mai rapoarte că SQL Server 2008 R2 este instalat pe server.

REZOLUȚIE

Pachetul de remediere rapidă următoarele rezolvă problema în rolul site-ul server System Center Configuration Conducător 2007 SP2.

Pentru a rezolva această problemă, instalați pachetul de remediere rapidă următoarele pe serverul de site-ul sistemului Center Configuration Conducător 2007 SP2 primare.

Pentru informații suplimentare despre pașii pentru a implementa un pachet de remediere rapidă la sistemul Center Configuration Conducător 2007 SP2 site-ul server, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2477182 Centrul de sistem Configuration Conducător 2007 Hotfix instalare orientare
Notă Pachetul de remediere rapidă următoarele poate fi instalat pe un server de site-ul de sistem Center Configuration Conducător 2007 SP2 care execută o versiune x 86 de un sistem de operare sau o versiune x 64 de un sistem de operare:
SCCM2007-SP2-2659258-X 86-ENU.msi

Informații despre remedierea rapidă

O remediere rapidă acceptate este disponibil de la Microsoft. Cu toate acestea, această remediere rapidă este destinată corectării numai problema descrisă în acest articol. Aplicați această remediere rapidă numai pe sistemele care se confruntă cu problema descrisă în acest articol. Această remediere rapidă ar putea primi încercări suplimentare. Prin urmare, dacă nu sunteți grav afectat de această problemă, vă recomandăm să așteptați următoarea actualizare software care conține această remediere rapidă.

Dacă remedierea rapidă este disponibilă pentru descărcare, există o secțiune „Hotfix „descărcare disponibilă în partea de sus a acestui articol din baza de cunoștințe. Dacă nu apare această secțiune, contactați Microsoft Customer Service și asistență pentru a obține remedierea rapidă.

Notă Dacă se produc probleme suplimentare sau dacă orice de depanare sunt necesare, trebuie să creați o solicitare de imagini separate. Costurile uzuale de sprijin va aplica sprijin suplimentar întrebări și probleme care nu se califică pentru această remediere rapidă specifice. Pentru o listă completă a numerelor de telefon ale Microsoft Customer Service și asistență sau pentru a crea o cerere separată de serviciu, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Notă "Hotfix formularul „descărcare disponibilă afișează limbile pentru care este disponibilă remedierea rapidă. Dacă nu vedeți limba dvs., este pentru că o remediere rapidă nu este disponibilă pentru acea limbă.

Cerințe preliminare

Pentru a instala această remediere rapidă, trebuie să aveți Microsoft System Center Configuration Conducător 2007 Service Pack 2 (SP2) instalate.

Cerință de repornire

Dacă închideți consola Configuration Conducător Administrator înainte să instalați această remediere rapidă, nu aveți pentru a reporni computerul.

Informații despre înlocuirea remedierilor rapide

Această remediere rapidă nu înlocuiește o remediere rapidă lansată anterior.

Informații despre fișier

Versiunea în limba engleză (Statele Unite) a acestei remedieri rapide instalează fișierele care avea atribute care sunt listate în următoarele tabele. Datele și orele acestor fișiere sunt enumerate în timp Universal coordonat (TUC). Datele și orele pentru aceste fișiere de pe computerul local sunt afișate în timpul local împreună cu dumneavoastră curente prejudecată ora de vară (DST). În plus, datele și orele pot modifica când efectuați anumite operații cu fișierele.
Sistem Center Configuration Conducător 2007 Fișier notele informative
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Numele fișieruluiVersiunea fișieruluiDimensiunea fișieruluiDataTimpPlatforma
AssetAdvisor.dll4.0.6487.2198312,16801/02/201009: 05x 86
SCCM2007AC-SP2-KB2659258-x 86-ENU.mspNu se aplică531,45601/02/201009: 05Nu se aplică
VAppCollector.exe4.0.6487.2198255,33601/02/201009: 05x 86

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru mai multe informa?ii despre rapoartele registrul de licență, vizitați următorul site Web Microsoft:
Informații generale despre rapoartele registrul de licență
Pentru mai multe informații despre activ informații, vizitați următorul site Web Microsoft:
Cum la spre enable mijloc Intelligence
Pentru mai multe informații despre terminologia de actualizare software, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
824684Descrierea terminologie standard care este utilizat pentru a descrie actualizările software Microsoft

Proprietă?i

ID articol: 2659258 - Ultima examinare: 11 ianuarie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft System Center Configuration Manager 2007 Service Pack 2
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbautohotfix kbhotfixserver kbsurveynew kbexpertiseinter kbfix kbmt KB2659258 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2659258

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com