ID на статията: 2663435 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

На тази страница

Разрешение

Ако имейл изглежда да остана във вашата изходяща поща, продължете към стъпки, за да изчистите остана съобщението или вижте, ако един лош връзка с вашия пощенски сървър е спиране на съобщението да бъдат изпратени.

Изчистването на остана имейл

Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
assets folding start collapsed
За да изчистите остана имейл, следвайте тези стъпки
 1. В Outlook щракнете върху раздела Изпращане/получаване и след това щракнете върху Работи офлайн.

  Забележка: Това спира Outlook да се опитва да изпрати всички Групов имейл.
 2. Изберете кутия "Изходящи". Сега можете да:
  • Преместите съобщението: Премести съобщението в папката Чернови . Или можете да плъзнете съобщението в папката " Чернови " или можете да с десния бутон върху съобщението, изберете Преместване, изберете Друга папкаи след това изберете папката " Чернови " Препоръчано от списъка.

   Забележка: Това ви позволява да отворите големи имейл съобщението, премахнете, преоразмеряване и отново да добавите прикачени файлове, преди да се опитате да изпратите имейл съобщението отново.
  • Изтриване на съобщението: С десния бутон върху съобщението и изберете Изтриване.

  Важно: Ако получите това съобщение "Outlook е предаване на съобщението" затворите Outlook и го чакаме да излезете. Трябва да използвате диспечера на задачите в Windows, за да се уверите, че Outlook.exe процесът е завършен. Рестартирайте Outlook отново и повторете предишните стъпки, за да преместите или изтриете имейл съобщението.
 3. Щракнете върху раздела Изпращане/получаване а след това щракнете върху Работа офлайн да я отмаркирате. Това рестартира вашата връзка.

Забележка:Стъпките, описани по-горе са предимно за премахване на корумпирани имейл или имейл с прикачен файл, който надвишава ограничението на размера, определен Препоръчано от пощенския сървър. Ако файла, който се опитвате да прикачите към имейл съобщението е голям файл, помислете една Препоръчано от следните опции:
 • По време на работа, поставете голям файл на локална (географски) разширена мрежа дял или сайт на SharePoint в рамките на вашата фирма и включва връзка към място в рамките на имейл съобщението.
 • У дома, използвайте OneDrive (бивш SkyDrive), за да съхранявате и изпращат големи файлове на вашите приятели и семейство. За Още действия информация относно как да използвате OneDrive (бивш SkyDrive), посетете OneDrive (бивш SkyDrive) .
Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
assets folding end collapsed

Допълнителни причини са изброени по-долу.

Isyour пощенски сървър офлайн

Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
assets folding start collapsed
Ако вашият пощенски сървър е офлайн, то ще изглежда likeyour съобщение е забито в изходящи. Най-бързият начин да проверите състоянието на сървъра е поглед към долния десен ъгъл на прозореца на Outlook, тя ще ви каже, ако сте connectednot.

Интернет пощенски сървъри
 • Онлайн-
  Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
  На екрана изстрел за онлайн в интернет пощенски сървъри

 • Офлайн -
  Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
  Екрана изстрел за офлайн в интернет пощенски сървъри

Размяна имейл сървъри
 • Онлайн-
  Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
  На екрана изстрел за онлайн в Exchange пощенски сървъри

 • Офлайн -
  Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
  Екрана изстрел за офлайн в Exchange пощенски сървъри

Ако не сте свързани към сървъра, проверете вашата Интернет връзка чрез отваряне на Internet Explorer и сърфиране в интернет. Ако можете да сърфирате в интернет, вие знаете, интернет връзката ви е добра и сървър за имейл може да е изключен.
Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
assets folding end collapsed

Wrongor промяна парола

Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
assets folding start collapsed
Ако сте променили паролата на вашия интернет пощенски сметка за плащане, ще трябва да промените паролата за профила си в Outlook също.

За Още действия информация относно промяната на Outlook парола моля вижте: Промяна на паролата в Outlook 2010илиПромяна настройки за имейл сметка за плащане (Outlook 2013)

Забележка:Интернет доставчици (ISP) и интернет пощата доставчици (Gmail, Hotmail, Yahoo поща и т.н.) започват да затегне тяхната сигурност за своите клиенти интернет пощенски акаунти. Theytrack generallocation Препоръчано от където сте обикновено достъп до пощата си сметка Препоръчано от. Ако някой се опитва да многократно достъп до профила си (и провали) Препоръчано от друго място, те ще заключване на вашия сметка за плащане и да изискват промяна на паролата.
Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
assets folding end collapsed

Можете да получите помощ Препоръчано от Microsoft Общността онлайн общност, търсене за Още действия информация относно Поддръжката на Microsoft или Помощта на Windows и как да, или да научите Още действия за разширена поддръжка опции.

Свойства

ID на статията: 2663435 - Последна рецензия: 18 март 2014 г. - Редакция: 2.0
Важи за:
 • Microsoft Outlook 2010
 • Microsoft Outlook 2010 with Business Contact Manager
 • Microsoft Outlook 2013
Ключови думи: 
kbmt KB2663435 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена с използване на софтуер за машинен превод на Microsoft и може да бъде коригирана чрез технологията Рамка за превод от общността (CTF). Microsoft предлага статии, преведени машинно, допълнително редактирани от общността, и статии, преведени от хора, за да може да предостави достъп на много езици до всички статии в нашата База знания. Статиите, преведени машинно и редактирани допълнително, може да съдържат грешки в лексиката, синтаксиса и/или граматиката. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Повече за CTF – на http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/bg.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 2663435

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com