Μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παραμένει στα Εξερχόμενά σας στο Outlook 2010 / 2013

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2663435 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Εάν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου φαίνεται να έχει κολλήσει στο φάκελο Εξερχόμενα, συνεχίστε με τα βήματα παρακάτω, για να καταργήσετε το μήνυμα κολλημένη ή για να δείτε εάν υπάρχει κακή σύνδεση με το διακομιστή αλληλογραφίας σταματά το μήνυμα από την αποστολή.

Η κατάργηση της επιλογής ενός κολλημένη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Για να καταργήσετε κολλημένη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ακολουθήστε τα εξής βήματα
 1. Στο Outlook, κάντε κλικ στην καρτέλα Αποστολής/παραλαβής και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εντολή Εργασία χωρίς σύνδεση.

  Σημείωση: Διακόπτει το Outlook από την αποστολή όλων των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 2. Επιλέξτε το Εξερχόμενα (Outbox). Τώρα μπορείτε να κάνετε:
  • Μετακινήσετε το μήνυμα: Μετακινήστε το μήνυμα στο φάκελο " Πρόχειρα ". Μπορείτε είτε να σύρετε το μήνυμα στο φάκελο " Πρόχειρα " ή μπορείτε να κάντε δεξιό κλικ στο μήνυμα, επιλέξτε Μετακίνηση, επιλέξτε Άλλο φάκελο, και, στη συνέχεια, επιλέξτε το φάκελο " Πρόχειρα " από τη λίστα.

   Σημείωση: Αυτό σας επιτρέπει να ανοίξετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεγάλων, και κατάργηση, αλλαγή μεγέθους και προσθέσετε εκ νέου τα συνημμένα, πριν να προσπαθήσετε να επαναλάβετε την αποστολή του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ξανά.
  • Να διαγράψετε το μήνυμα: Κάντε δεξιό κλικ στο μήνυμα και επιλέξτε Διαγραφή.

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ: Εάν λάβετε αυτό το μήνυμα "το Outlook μετάδοσης του μηνύματος" κλείστε το Outlook και περιμένετε να τερματίσετε. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τη Διαχείριση εργασιών των Windows για να βεβαιωθείτε ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία Outlook.exe. Ξεκινήστε πάλι το Outlook και να επαναλάβετε τα προηγούμενα βήματα για να μετακινήσετε ή να διαγράψετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 3. Κάντε κλικ στην καρτέλα Αποστολής/παραλαβής και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εντολή Εργασία χωρίς σύνδεση για να καταργήστε την επιλογή του. Αυτό ξεκινά πάλι τη σύνδεσή σας.

Σημείωση:Τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω είναι κυρίως για κατάργηση κατεστραμμένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με συνημμένο που υπερβαίνει το όριο μεγέθους που έχει οριστεί από το διακομιστή αλληλογραφίας. Εάν το αρχείο που προσπαθείτε να επισυνάψετε στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένα μεγάλο αρχείο, λάβετε υπόψη σας σε μία από τις παρακάτω επιλογές:
 • Στο χώρο εργασίας, τοποθετήστε το μεγάλο αρχείο σε ένα κοινόχρηστο στοιχείο τοπικού δικτύου ή μιας τοποθεσίας SharePoint στο εσωτερικό της εταιρείας σας και περιλαμβάνει μια σύνδεση για τη θέση μέσα στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • Στο σπίτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την αποθήκευση και να στέλνετε μεγάλα αρχεία με τους φίλους και την οικογένειά σας Windows Live SkyDrive. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση SkyDrive, επισκεφθείτε την SkyDrive .
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Πρόσθετες αιτίες παρατίθενται πιο κάτω.

Isyour διακομιστής αλληλογραφίας χωρίς σύνδεση

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Εάν ο διακομιστής αλληλογραφίας είναι εκτός σύνδεσης, το αποτέλεσμα θα είναι likeyour μήνυμα έχει κολλήσει στο φάκελο "Εξερχόμενα". Ο ταχύτερος τρόπος για να ελέγξετε την κατάσταση του διακομιστή είναι ματιά στην κάτω δεξιά γωνία του παραθύρου του Outlook, θα αναφέρει εάν είστε connectednot.

Διακομιστές αλληλογραφίας Internet
 • Σύνδεση-
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2726636

 • Χωρίς σύνδεση -
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2726637

Διακομιστές αλληλογραφίας του Exchange
 • Σύνδεση-
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2726638

 • Χωρίς σύνδεση -
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2726639

Εάν δεν είστε συνδεδεμένοι στο διακομιστή, θα πρέπει να ελέγξετε τη σύνδεση στο Internet με το άνοιγμα του Internet Explorer και να κάνετε περιήγηση στο Internet. Εάν μπορείτε να περιηγηθείτε στο Internet, γνωρίζετε τη σύνδεσή σας στο Internet είναι καλή και το διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να είναι εκτός λειτουργίας.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Wrongor να αλλάξει τον κωδικό πρόσβασης

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Εάν αλλάξατε τον κωδικό πρόσβασης στο λογαριασμό αλληλογραφίας Internet, θα πρέπει να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού στο Outlook πολύ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης του Outlook, ανατρέξτε στο άρθρο: Αλλαγή κωδικού πρόσβασης στο Outlook 2010ήΑλλαγή των ρυθμίσεων λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Outlook 2013)

Σημείωση:Υπηρεσίες παροχής Internet (ISP) και του Internet ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υπηρεσίες παροχής (Gmail, Hotmail, Yahoo mail κ.λπ.) ξεκινάτε να σφίξετε την ασφάλειά τους για τους λογαριασμούς αλληλογραφίας Internet στους πελάτες. Theytrack το generallocation του όπου μπορείτε κανονικά πρόσβαση στην αλληλογραφία σας λογαριασμό από. Αν κάποιος επιχειρεί επανειλημμένα πρόσβασης λογαριασμού (και αποτυγχάνει) από μια άλλη θέση, θα κλειδώσει το λογαριασμό αλληλογραφίας και απαιτούν ότι μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Μπορείτε επίσης να λάβετε βοήθεια από το Κοινότητα της Microsoft ηλεκτρονική Κοινότητα, αναζήτηση για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Υποστήριξη της Microsoft ή Βοήθεια για τα Windows και τον τρόπο, ή να μάθετε περισσότερα σχετικά με Υποστήριξη επιλογές.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2663435 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Outlook 2010
 • Microsoft Outlook 2010 with Business Contact Manager
 • Microsoft Outlook 2013
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2663435 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2663435

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com