Artikkel-ID: 2663435 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Løsning

Hvis en e-postmelding som ser ut til å være fast i utboksen, fortsetter du med trinnene nedenfor for å enten fjerne låste meldingen eller se hvis stopper en dårlig forbindelse til e-postserveren meldingen sendes.

Hvis du fjerner en låste e-post

Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
Følg denne fremgangsmåten for å fjerne låste e-post,
 1. Klikker du kategorien Send/motta i Outlook, og deretter klikker Arbeid frakoblet.

  Merk: Dette hindrer Outlook prøver å sende alle e-postmeldinger.
 2. Velg Utboks. Nå kan du gjøre følgende:
  • Flytter meldingen: Flytte meldingen i Kladd -mappen. Du kan enten dra meldingen i Kladd -mappen, eller du kan høyreklikke meldingen, velg Flytt, velge en Annen mappeog deretter velger Kladd -mappen fra listen.

   Merk: Det gjør det mulig å åpne store e-postmeldingen, og fjerne, endre størrelse på og legge til vedlegg på nytt før du prøver å sende e-postmeldingen på nytt.
  • Slette meldingen: Høyreklikk meldingen, og velg Slett.

  Viktig: Hvis du får denne meldingen "Outlook overfører meldingen" Lukk Outlook og vent til det å avslutte. Du må kanskje bruke Oppgavebehandling i Windows til å kontrollere at Outlook.exe-prosessen er fullført. Start Outlook på nytt og Gjenta de foregående trinnene for å flytte eller slette e-postmeldingen.
 3. Klikk kategorien Send og motta , og klikk deretter Arbeid frakoblet for å velge Fjern den. Dette starter tilkoblingen på nytt.

Merk:Trinnene ovenfor er hovedsakelig for å fjerne skadet e-post eller en e-postmelding med et vedlegg som overskrider størrelsesgrensen som er angitt av e-postserveren. Hvis filen du prøver å koble til e-postmeldingen er en stor fil, bør du vurdere ett av følgende alternativer:
 • På jobb, legger stor fil på et lokalt nettverk eller et SharePoint-område i firmaet og inkludere en kobling til plasseringen i e-postmeldingen.
 • Hjemme, bruker Windows Live SkyDrive til å lagre og sende store filer til venner og familie. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du bruker SkyDrive, går du til SkyDrive .
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed

Flere årsaker er oppført nedenfor.

Isyour mail server frakoblet

Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
Hvis e-postserveren er frakoblet, vil det se likeyour meldingen er fast i utboksen. Den raskeste måten å kontrollere serverstatusen er titt på nederst til høyre i Outlook-vinduet, det vil fortelle deg hvis du er connectednot.

Internett-e-postservere
 • Internett-
  Skjul dette bildetVis dette bildet
  Skjermbilde for Online i Internett-e-postservere

 • Frakoblet -
  Skjul dette bildetVis dette bildet
  Skjermbilde for frakoblet i Internett-e-postservere

Exchange-servere for e-post
 • Internett-
  Skjul dette bildetVis dette bildet
  Skjermbilde for tilkoblet Exchange e-postservere

 • Frakoblet -
  Skjul dette bildetVis dette bildet
  Skjermbilde for frakoblet i Exchange e-postservere

Hvis du ikke er koblet til serveren, kontrollere Internett-tilkoblingen ved å åpne Internet Explorer og surfing på Internett. Hvis du kan surfe på Internett, vet du Internett-tilkoblingen er god og e-postserveren kan være nede.
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed

Wrongor endret passordet

Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
Hvis du endret passordet på e-postkontoen for Internett, kommer du til å endre kontopassordet i Outlook for.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du endrer passordet for Outlook, kan du se: Endre passord i Outlook 2010ellerEndre kontoinnstillinger for e-post (Outlook 2013)

Merk:Internett-leverandører (ISPer) og Internet Mail-tjenester (Gmail, Hotmail, Yahoo e-post osv.) starter å stramme sikkerheten for sine kunder Internet Mail-kontoer. Generallocation av hvor du vanligvis tilgang til e-post konto fra Theytrack. Hvis noen prøver å få tilgang gjentatte ganger til din konto (og mislykkes) fra et annet sted, vil de låse e-postkontoen og kreve at du endrer passordet.
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed

Du kan også få hjelp fra den Microsoft-fellesskapet Internett-fellesskap, søke etter mer informasjon om Microsoft Kundestøtte eller Hjelp for Windows, og hvordan du, eller Lær mer om Kundestøtte Alternativer.

Egenskaper

Artikkel-ID: 2663435 - Forrige gjennomgang: 10. oktober 2013 - Gjennomgang: 2.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Outlook 2010
 • Microsoft Outlook 2010 with Business Contact Manager
 • Microsoft Outlook 2013
Nøkkelord: 
kbmt KB2663435 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2663435

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com