Artikel-id: 2663435 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

Lösning

Om ett e-postmeddelande som verkar vara kvar i Utkorgen, fortsätter du med stegen nedan för att avmarkerar fast meddelandet eller se om meddelandet skickas stoppas av en dålig anslutning till e-postservern.

Ta bort ett e-postmeddelande med fast

Dölj bildenVisa bilden
assets folding start collapsed
Om du vill rensa fast e-post, gör du så här
 1. Klicka på fliken Skicka och ta emot i Outlook och klicka på Arbeta Offline.

  Obs! Detta förhindrar att Outlook försöker skicka alla e-postmeddelanden.
 2. Välj Utkorgen. Nu kan du:
  • Flytta meddelandet: Flytta meddelandet till mappen utkast . Du kan antingen dra meddelandet till mappen utkast eller du kan högerklicka på meddelandet, Välj Flytta, Välj Annan mappoch Välj mappen utkast i listan.

   Obs! På så sätt kan du öppna det stora e-postmeddelandet och ta bort, ändra storlek på och lägga till bilagor igen innan du försöker skicka e-postmeddelandet igen.
  • Ta bort meddelandet: Högerklicka på meddelandet och välj Ta bort.

  Viktigt: Om du får meddelandet "Outlook överför meddelandet" Stäng Outlook och vänta tills den avslutas. Du kan behöva använda Aktivitetshanteraren i Windows för att säkerställa att Outlook.exe-processen är klar. Starta om Outlook igen och upprepa föregående steg om du vill flytta eller ta bort e-postmeddelandet.
 3. Klicka på fliken Skicka och ta emot och klicka sedan på Arbeta Offline om du vill avmarkera den. Detta startar anslutningen.

Obs!De ovanstående stegen är i första hand för att ta bort skadade e-post eller ett e-postmeddelande med en bifogad fil som överskrider storleksgränsen e-postservern. Om den fil som du försöker koppla till e-postmeddelandet är en stor fil kan du något av följande alternativ:
 • I arbetet, placera stora filen på en lokal nätverksresurs eller en SharePoint-webbplats i ditt företag och innehåller en länk till platsen i e-postmeddelandet.
 • Hemmaanvänder Windows Live SkyDrive för att lagra och skicka stora filer till vänner och familj. Mer information om hur du använder SkyDrive finns i SkyDrive .
Dölj bildenVisa bilden
assets folding end collapsed

Ytterligare orsaker visas nedan.

Isyour e-postserver offline

Dölj bildenVisa bilden
assets folding start collapsed
Om din e-postserver är offline, ser likeyour meddelande som har fastnat i Utkorgen. Det snabbaste sättet att kontrollera serverstatus är titt på det nedre högra hörnet i Outlook-fönstret, det får du veta om du är connectednot.

Internet-e-postservrar
 • Online-
  Dölj bildenVisa bilden
  Skärmbild för Online i Internet-e-postservrar

 • Offline -
  Dölj bildenVisa bilden
  Skärmbild för offlinevisning i Internet-e-postservrar

Exchange-e-postservrar
 • Online-
  Dölj bildenVisa bilden
  Skärmbild för Online i Exchange-e-postservrar

 • Offline -
  Dölj bildenVisa bilden
  Skärmbild för Offline i Exchange-e-postservrar

Om du inte är ansluten till servern, kan du kontrollera din Internetanslutning genom att öppna Internet Explorer och surfa på Internet. Om du kan surfa på Internet, vet du din Internet-anslutning är god och e-postservern inte kanske är tillgängligt.
Dölj bildenVisa bilden
assets folding end collapsed

Wrongor ändra lösenord

Dölj bildenVisa bilden
assets folding start collapsed
Om du har ändrat lösenordet för ditt e-postkonto, ska du ändra lösenordet för ditt konto i Outlook för.

Mer information om hur du ändrar ditt lösenord i Outlook finns: Ändra lösenord i Outlook 2010ellerÄndra e-postkontoinställningarna (Outlook 2013)

Obs!Internet-leverantörer (ISP) och Internet mail providers (Gmail, Hotmail, Yahoo e-post etc.) börjar öka deras säkerhet för sina kunder e-postkonton. Generallocation av där du normalt komma åt din e-post konto från Theytrack. Om någon försöker komma åt ditt konto (och misslyckas) upprepade gånger från en annan plats, de låser ditt e-postkonto och kräver att du ändrar ditt lösenord.
Dölj bildenVisa bilden
assets folding end collapsed

Du kan också få hjälp från den Microsoft Community community online, Sök efter mer information om Microsoft Support eller Hjälp om Windows och hur du, eller Lär dig mer om Assisterad Support alternativ.

Egenskaper

Artikel-id: 2663435 - Senaste granskning: den 9 oktober 2013 - Revision: 2.0
Informationen i denna artikel gäller:
 • Microsoft Outlook 2010
 • Microsoft Outlook 2010 with Business Contact Manager
 • Microsoft Outlook 2013
Nyckelord: 
kbmt KB2663435 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2663435

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com