MS12-023: Összesítő biztonsági frissítés az Internet Explorer böngészőhöz: 2012. április 10.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2675157 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

Az ebben a cikkben leírt frissítés egy újabb frissítésre lett cserélve. A probléma megoldásához telepítse az Internet Explorer legújabb összegző biztonsági frissítését, amely a Microsoft alábbi webhelyén érhető el:
http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/
Az Internet Explorer legújabb összegző biztonsági frissítésével kapcsolatos további műszaki információkat a Microsoft következő webhelyén találja:
http://technet.microsoft.com/hu-hu/security/bulletin


A Microsoft közzétette az MS12-023 jelű biztonsági közleményt, amelynek teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyein tekinthető meg:

Támogatás és segítségnyújtás a biztonsági frissítéshez

Frissítések telepítése: Támogatás a Microsoft Update szolgáltatáshoz

Biztonsági megoldások informatikai szakemberek számára: TechNet biztonsági hibaelhárítás és támogatás

Segítség a Windows rendszerű számítógépek vírusok és kártevők elleni védelméhez: Vírus- és biztonsági megoldásközpont

A saját országnak megfelelő helyi támogatás: Nemzetközi támogatás

További információ

Általános terjesztésű (GDR) javítások

A Windows és az érintett alkalmazás verziójától függően előfordulhat, hogy nem telepíthetők különálló frissítések. A frissítés lehetőségeiről az alábbi cikkek nyújtanak tájékoztatást.
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
Cikk számaCikk címe
2688200„Hozzáférés megsértése” hibaüzenet jelenik meg az Internet Explorer 9 böngészőben, amikor egy JavaScript-kódot tartalmazó weblap karakterláncot dolgoz fel (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)
2683391Egy HTML űrlap-vezérlőelem SELECT címkéjének kijelölt elemét a rendszer nem tartja meg, amikor weboldalt nyomtat az Internet Explorer 9 böngészőben, vagy megjeleníti annak nyomtatási képét (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)
2678028Ha a HTML űrlapok Select eleme egyik beállításának értékét megadja az Internet Explorer 9 böngészőben, azzal hibát okozhat egy olyan Office alkalmazásban, amely a Windowed SELECT vezérlőt használja (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)
2659410Hozzáférés-megsértési hiba történhet az Internet Explorer 8 böngészőben, amikor Internet Explorer 8 módot használó webhelyről az Internet Explorer 8 normál módját használó webhelyre lép. (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)
2688188Az „Érvénytelen mutató” parancsfájl-hibaüzenet jelenhet meg az Internet Explorer 8 böngészőben (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)

Gyorsjavítások

A 2675157. számú biztonsági frissítőcsomag Windows XP és Windows Server 2003 rendszerhez kiadott verziója tartalmazza az Internet Explorer böngészőhöz megjelent gyorsjavításokat és általános terjesztésű (GDR) frissítési fájlokat is. Ha az Internet Explorer fájljainak egyike sem gyorsjavításból származik, akkor a 2675157. számú biztonsági frissítés csak az általános terjesztésű fájlokat telepíti.

A gyorsjavítások csak a Microsoft Tudásbázisnak a gyorsjavításokhoz kapcsolódó cikkeiben ismertetett problémák megoldására szolgálnak. Csak azokon a rendszereken telepítse a gyorsjavítást, amelyeken találkozott a problémával.

A gyorsjavítások további tesztelésen mehetnek keresztül, ezért a Microsoft azt javasolja, hogy amennyiben a probléma nem érinti súlyosan, várja meg a következő szervizcsomagot, amely tartalmazni fogja ezeket a gyorsjavításokat. A 2675157. számú biztonsági frissítésben szereplő gyorsjavítások telepítéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
897225 Az Internet Explorer böngészőhöz kiadott összegző biztonsági frissítésekben található gyorsjavítások telepítése

Megjegyzés: A gyorsjavítás fájljainak telepítésén kívül a Microsoft Tudásbázis adott gyorsjavításhoz kapcsolódó cikkéből megállapíthatja, hogy a telepítendő gyorsjavítás engedélyezéséhez milyen módosításokat kell elvégeznie a beállításjegyzékben.

Az Internet Explorer böngészőhöz tartozó fájlok kiadástípusának (gyorsjavítási csomag vagy általános terjesztésű frissítés) megállapításáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
824994 A Windows XP Service Pack 2 és a Windows Server 2003 rendszerekhez készült szoftverfrissítési csomagok tartalma

FÁJLINFORMÁCIÓK

A csomagokban található további fájlok listájának megtekintéséhez kattintson az alábbi hivatkozásra:
File attributes tables for security update 2675157.csv

Annak megállapítása, hogy a Windows rendszer 32 vagy 64 bites verziója fut-e a számítógépen

Ha nem tudja biztosan, hogy milyen Windows rendszert használ, vagy hogy az 32 vagy 64 bites-e, indítsa el a Rendszerinformáció (Msinfo32.exe) eszközt, és ellenőrizze a Rendszer típusa sorban szereplő értéket. Ehhez hajtsa végre a következő lépéseket:
  1. Kattintson a Start gombra, majd a Futtatás parancsra vagy a Start gomb feletti keresőmezőbe.
  2. Írja be az msinfo32.exe kifejezést, és nyomja le az ENTER billentyűt.
  3. A Rendszerinformáció ablakban keresse meg a Rendszer típusa sorban látható értéket.
    • A Rendszer típusa érték a Windows 32 bites kiadásainál X86 alapú PC,
    • a Windows 64 bites kiadásainál pedig X64 alapú PC.
A Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat arról, hogyan állapíthatja meg, hogy 32 vagy 64 bites Windows rendszer fut-e a számítógépen:
827218 Miként állapítható meg, hogy a Windows 32 bites vagy 64 bites változata fut-e a számítógépen?
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2675157 - Utolsó ellenőrzés: 2012. június 27. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0
Kulcsszavak: 
atdownload kbbug kbexpertiseinter kbfix kbPubTypeKC kbqfe kbsecbulletin kbsecurity kbsecvulnerability KB2675157
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com