FIX: Furnizorilor acoperire de date DB2 nu pot conecta la o bază acoperire de date reprodusă IBM DB2 atunci când conexiunea TCP/IP ini?ială nu reușește în gazdă integrarea Server 2010

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2679561 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Furnizorilor acoperire de date DB2, care sunt incluse în Microsoft gazdă integrarea Server 2010 nu se poate conecta la o bază acoperire de date reprodusă IBM DB2 atunci când conexiunea TCP/IP inițială la baza acoperire de date IBM DB2 nu reușește.

CAUZĂ

Această problemă se produce deoarece conexiunea TCP/IP care utilizează furnizorul acoperire de date DB2 nu returnează un mesaj de eroare atunci când conexiunea TCP/IP nu reușește. În plus, volumul de muncă-echilibrare caracteristica care este implementat acoperire de date DB2 furnizori se poate conecta la oricare dintre celelalte sisteme IBM DB2 care sunt returnate în parametrul Listă tabel Server (SRVLST) de Acces RDB (ACCRDB) distribuite comanda de management (DDM) acoperire de date.

REZOLUȚIE

Informații despre remedierea rapidă

Această remediere rapidă care rezolvă această problemă este inclus în set de actualizări cumulativă 3 pentru integrarea gazdă Server 2010.

Pentru mai multe informații despre cum se obține set de actualizări cumulativă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2654652 set de actualizări cumulativă 3 pentru integrarea gazdă Server 2010

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Al treilea-petrecere care acest articol discută despre sunt produse de companii independente de Microsoft. Microsoft face nici o garanție, implicite sau în alt mod, despre performanță sau fiabilitatea acestor produse.

Proprietă?i

ID articol: 2679561 - Ultima examinare: 7 mai 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2679561 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2679561

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com