Πιθανές χρεώσεις που σχετίζονται με διεθνείς συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2681417
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τις πρόσθετες χρεώσεις που ενδέχεται να εμφανιστούν στον λογαριασμό χρέωσής σας σχετικά με αγορές μέσω πιστωτικής κάρτας από το Windows Phone Marketplace.

Ανάλογα με την τράπεζα ή το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που έχει εκδώσει την πιστωτική κάρτα σας, είναι πιθανό να εμφανιστούν πρόσθετες χρεώσεις στο λογαριασμό σας μετά την πραγματοποίηση των αγορών σας από το Windows Phone Marketplace. 

Αυτές είναι χρεώσεις που μπορεί να προέρχονται από την τράπεζα ή το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που έχει εκδώσει την πιστωτική κάρτα σας και όχι από την Microsoft, ενώ μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με την τράπεζα.

Οι πελάτες μπορούν να αποφύγουν την πληρωμή πρόσθετων χρεώσεων από την τράπεζα στις αγορές μέσω πιστωτικής κάρτας χρησιμοποιώντας πληρωμές μέσω κινητής τηλεφωνίας (άμεση χρέωση από την υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας) για αγορές εφαρμογών που διατίθενται μέσω της εταιρείας παροχής ασύρματων υπηρεσιών.

Περισσότερες πληροφορίες

Τύποι χρεώσεων που ενδέχεται να εφαρμόσει η τράπεζά σας σε διεθνείς συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών:

Χρέωση διεθνούς συναλλαγής (International Transaction Fee - ITF)

Η τράπεζά σας ενδέχεται να προσθέτει μια χρέωση διεθνούς συναλλαγής, γνωστής επίσης ως χρέωσης διασυνοριακής συναλλαγής ή συναλλαγής εξωτερικού. Αυτές οι χρεώσεις εμφανίζονται όταν το Windows Phone Marketplace δεν έχει ρυθμιστεί ώστε να διεκπεραιώνει πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας τοπικά στη χώρα σας, αλλά διεκπεραιώνει τις αγορές σας σε άλλη χώρα.  

Σημείωση Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μεταξύ χωρών της ΕΕ θεωρούνται δια-περιφερειακές και όχι διασυνοριακές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τοποθεσίες όπου οι συναλλαγές του Marketplace διεκπεραιώνονται ανά περιφέρεια, ανατρέξτε στους Όρους χρήσης του Marketplace.

Χρέωση αγοράς συναλλάγματος (FX)

Η τράπεζά σας ενδέχεται να προσθέτει μια χρέωση αγοράς συναλλάγματος, γνωστής επίσης ως χρέωσης συναλλάγματος, όταν η συναλλαγή μέσω της πιστωτικής κάρτας σας απαιτεί μετατροπή χρημάτων μεταξύ του νομίσματος πώλησης που εμφανίζεται στο Windows Phone Marketplace, του νομίσματος χρέωσης της τράπεζας ή του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος και του νομίσματος που χρησιμοποιεί το δίκτυο της πιστωτικής κάρτας για την διεκπεραίωση της συναλλαγής.

Για παράδειγμα, οι τιμές στο Marketplace μπορεί να αναγράφονται σε Ευρώ, αλλά η εξόφληση στο λογαριασμό της πιστωτικής κάρτας σας μπορεί να γίνεται σε δολάρια ΗΠΑ.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2681417 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012 - Αναθεώρηση: 9.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbwp7 KB2681417

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com