Potensielle gebyrer i forbindelse med internasjonale kredittkorttransaksjoner

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2681417
Vis alt | Skjul alt

Sammendrag

Denne artikkelen forklarer ekstragebyrer som kan vises på fakturaoversikten i forbindelse med et kjøp på Windows Phone Marketplace med kredittkort.

Alt etter hvilken bank eller finansiell institusjon som har utstedt kredittkortet ditt, kan det hende at ekstragebyrer vises på kvitteringen etter du har fullført et kjøp på Windows Phone Marketplace. 

Dette er gebyrer som kan bli tatt av banken eller den finansielle institusjonen som har utstedt kredittkortet ditt, ikke fra Microsoft, og gebyrene kan variere fra bank til bank 

Kundene kan unngå betaling av ekstra bankgebyrer for kjøp via kredittkort ved å bruke betaling via mobiltelefon (direkte fakturering fra mobiloperatøren) for kjøp av apper der dette tilbys trådløst.

Mer informasjon

Gebyrtyper banken kan ta for internasjonale kredittkorttransaksjoner:

Gebyr for internasjonale transaksjoner (ITF)

Banken kan legge på et gebyr for internasjonale transaksjoner, også kalt et gebyr for utenlandske transaksjoner. Disse gebyrene påløper når Windows Phone Marketplace ikke er konfigurert til å behandle kredittkortbetalinger lokalt i landet ditt, men kan behandle kjøpet i et annet land.  

Obs! Transaksjoner som finner sted mellom medlemsland i EU, regnes som interregionale, ikke utenlandske transaksjoner.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvor transaksjoner via markedsplassen behandles fra region til region, kan du se vilkårene for bruk av markedsplassen.

Valutagebyr (FX)

Banken kan legge på et valutagebyr, også kalt et vekslegebyr, der kredittkorttransaksjonen krever en omregning av midler mellom valutaen for prisen som vises på Windows Phone Marketplace, valutaen banken eller den finansielle institusjonen fakturerer deg i, og valutaen kredittkortnettverket bruker til å gjøre opp transaksjonen.

Priser på markedsplassen kan for eksempel være oppført i euro, men oppgjøret i fakturaoversikten for kredittkortet kan være i norske kroner.

Egenskaper

Artikkel-ID: 2681417 - Forrige gjennomgang: 3. juli 2012 - Gjennomgang: 8.0
Nøkkelord: 
kbwp7 KB2681417

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com