Potențial taxele asociate cu tranzacțiile cu cărți de credit internaționale pe Windows Phone

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2681417 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Rezumat

Acest articol descrie de ce taxele suplimentare să apară extrasul facturare după ce ați cumpăra elemente utilizând un carte de credit la Bazar Windows Phone 7 sau Windows Phone 8 magazin.

În funcție de bancă sau instituție financiară care a emis cardul de credit, taxe suplimentare ar putea manifestare sus pe factura dumneavoastră după ce ați finalizat achiziția Windows Phone Marketplace sau magazin de Windows Phone.

Acestea sunt taxe care ar putea fi perceput de bancă sau instituție financiară care a emis cardul de credit, nu Microsoft, și pot varia în funcție de Banca.

Clienții pot evita plata taxelor suplimentare Banca achizițiile de carte de credit utilizând Mobile plăți (direct operatorul mobil de facturare) pentru app achizițiile ori de câte ori acestea sunt oferite de transportator wireless.

Informații suplimentare

Aici sunt două tipuri de taxe care Banca ar putea taxa pe tranzacțiile carte de credit internaționale:

Taxă de tranzacție internaționale (ITF)

Banca s-ar putea adăuga o taxă de tranzacție internaționale, de asemenea, cunoscut ca un "Crucea de frontieră" sau "taxa de tranzacție străine." Aceste taxe se produce când Windows Phone Marketplace sau magazin nu este configurat pentru a procesa plățile prin carte de credit local din țara dumneavoastră, dar poate procesa achiziție în altă țară.

Notă Tranzacțiile care au loc între țările membre UE sunt considerate tranzacții inter-regionale, nu transfrontaliere.

Pentru mai multe informații despre unde tranzacțiile cu Windows Phone Marketplace sau magazin sunt procesate de regiune, a se vedea secțiunea 10 dinWindows Phone termenii de utilizare.

Taxă de schimb valutar (FX)

Banca s-ar putea adăuga o taxă de schimb valutar, de asemenea, cunoscut ca o "taxă de moneda de cruce" sau o "taxă de schimb valutar". Acest lucru se întâmplă atunci când tranzacția ta carte de credit necesită o conversiune de fonduri între moneda prețul indicat pe Windows Phone Marketplace sau magazin și valuta banca ta sau instituție financiară facturile și moneda rețea carte de credit utilizează să se stabilească tranzacția.

De exemplu, prețurile în piață sau magazin ar putea fi enumerate în euro, dar apar pe cardul de credit de facturare declarație în dolari SUA.

Asistență

  Community Forum
  Get help from the knowledgeable Windows Phone Community.

  Contact Us
  View other helpful articles and contact information.

Proprietă?i

ID articol: 2681417 - Ultima examinare: 26 februarie 2013 - Revizie: 2.1
Se aplică la:
  • Windows Phone 7 Consumer
  • Windows Phone 8 for Consumers
Cuvinte cheie: 
kbwp7 kbwp8 kbmt KB2681417 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2681417

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com