Windows Phone Marketplace -tilin maan tai alueen vaihtaminen

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 2692008
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Yhteenveto

Marketplace-maa määräytyy sen mukaan, mikä on sisäänkirjautumisessa käytettävään Windows Live ID -tunnukseen liittyvän käyttäjätunnuksentilinmaa- ja alueasetus (maa tai alue sekä kieli).

Kutista tämä taulukkoLaajenna tämä taulukko
TÄRKEÄÄ Kun tilin maa- ja alueasetus on kerran yhdistetty Windows Live ID:hen, sitä ei voi enää muuttaa.

Jos haluat käyttää jonkin muun kuin tilisi luontimaan Marketplacea tai vaihtaa esitettä markkina-alueilla, joilla saatavana on useampi kuin yksi Marketplace, sinun täytyy nollata puhelimen asetukset ja määrittää ne uudelleen käyttämällä jotakin toista Windows Live ID -tunnusta.

TÄRKEÄÄ Puhelimen oletusasetusten palauttaminen palauttaa kaikki asetukset oletuksiin (tehdasasetuksiin) ja säilyttää käyttöjärjestelmän nykyisen version. Asetusten palauttaminen poistaa myös puhelimesta kaiken henkilökohtaisen sisällön, kuten tekstiviestit, soittoäänet, yhteystietoryhmät sekä kuvat, musiikin ja videot. Suurin osa tästä sisällöstä menetetään, eikä sitä voi palauttaa mediatiedostoja (valokuvia, musiikkia ja videoita) lukuun ottamatta.

Lisätietoja puhelimen oletusasetusten palauttamisesta on seuraavassa Microsoft Knowledge Base -artikkelissa:

2606900 Milloin Windows Phone kannattaa päivittää, käynnistää uudelleen tai palauttaa oletusasetuksiin tai edeltävään tilaan

Oletusasetusten palautuksen valmistelu: Yhdistä puhelin tietokoneeseen puhelimen mukana toimitetulla USB-kaapelilla ja synkronoi sitten valokuvat, musiikki ja videot Zune-ohjelmistolla tai Windows Phone Connector for Mac -sovelluksella. Oletusasetusten palauttamisen jälkeen voit siirtää nämä mediatiedostot takaisin puhelimeen.

Windows Live ID:n vaihtaminen:

 1. Tuo näkyviin sovellusluettelo sipaisemalla aloitusnäytössä vasemmalle ja napauta sitten Asetukset
  Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
  2692003
  > Tietoja.
 2. Napauta näytön alareunassa Palauta puhelimen oletusasetukset ja napauta sitten Kyllä. Vahvista oletusasetusten palautus napauttamalla Kyllä.
 3. Käynnistyttyään uudelleen puhelin opastaa sinua määrittämään puhelimen asetukset. Päästyäsi Kirjaudu sisään Windows Live ID:llä -sivulle kirjaudu sisään uudella tunnuksella, jota haluat käyttää. Siitä tulee Windows Live ID, jolla käytät Marketplacea, Xbox LIVE -palvelua ja Zune-musiikkipassia Windows Phone -puhelimessa.

Huomautus Kun olet palauttanut puhelimen oletusasetukset ja kirjautunut sisään uudella Windows Live ID:llä, voit käyttää aikaisempaa Windows Live ID:täsi edelleen sähköpostissa ja Facebookissa.

Toissijaisen Windows Live- tai Hotmail-tilin määrittäminen:
 1. Tuo näkyviin sovellusluettelo sipaisemalla aloitusnäytössä vasemmalle ja napauta sitten Asetukset
  Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
  2692003
  > Sähköposti + tilit.
 2. Napauta Lisää tili > Windows Live.
 3. Napauta Sähköpostiosoite-ruutua ja anna Windows Live ID -tunnuksesi.
 4. Napauta Salasana-ruutua ja anna Windows Live -salasanasi.
 5. Napauta Kirjaudu sisään.

Jos määrität puhelimeen lisää Windows Live ID -tunnuksia, lisätileillä olevia valokuvia ei synkronoida puhelimeen etkä voi pelata Xbox LIVE -pelejä tai käyttää Zune-musiikkipassia näillä Windows Live ID -tunnuksilla.

Enemmän tietoa

Marketplace-maa

Marketplace-maa määritetään VAIN kirjautumistiliin liittyvän käyttäjätunnuksen maa- ja alueasetuksen perusteella. Marketplace-alueasetukseen EI vaikuta Windows Live ID:n maa- tai alueasetus eivätkä puhelimen alue- ja kieliasetukset.

Marketplace-tilin maa- ja alueasetus määrittää myös

 • sisällön (sovellusten, musiikin, pelien) saatavuuden
 • laskutustilin maan
 • valuutan ja sovellusten hinnat
 • alueelliset luokitukset ja arvostelut
 • sovellusluokkien luettelon lokalisoinnin.

Tilin maa- ja alueasetus käsittää maan ja kielen. Esimerkiksi Yhdysvaltojen maa- ja alueasetus on (Yhdysvallat - englanti).

Huomautus Joissakin maissa maa- ja alueasetuksia voi olla useita.

Maa- ja alueasetuksen valinta

Marketplace-tilin maa- ja alueasetus määräytyy jollakin näistä tavoista:

 1. Jos kirjautumisessa käytettävää Windows Live ID:tä ei ole vielä yhdistetty mihinkään maahan, sinua pyydetään valitsemaan maa tai alue tilin määrityksen aikana. Maa- tai aluevalinta määrittää tilin maa- ja alueasetuksen.
  Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
  2692004
  Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
  2692005
 2. Jos kirjautumisessa käytettävää Windows Live ID:tä on aiemmin käytetty Xbox LIVE-, Zune- tai Premium-palvelussa, tilin maa- ja alueasetuksena käytetään oletusarvoisesti palvelun maa- ja alueasetusta.
  Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
  2692006
  Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
  2692007

Lisätietoja Marketplacen määrittämisestä on seuraavassa Microsoft Knowledge Base -artikkelissa:

2691982 Windows Phone Marketplacen määrittäminen
Huomautus Tämä on niin sanottu nopeasti julkaistava (?fast publish?) artikkeli, joka on laadittu suoraan Microsoftin tukiorganisaatiossa. Tässä olevat tiedot toimitetaan sellaisenaan vastauksena esiin tulleisiin ongelmiin. Koska aineisto on tuotu saataville nopeasti, se saattaa sisältää painovirheitä ja tietoja saatetaan muokata milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Lue muut huomioon otettavat seikat käyttöehdoista.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 2692008 - Viimeisin tarkistus: 28. kesäkuuta 2012 - Versio: 6.0
Hakusanat: 
kbwp7 KB2692008

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com